dead by april

Sitter och lyssnar igenom Dead by Aprils album. Riktigt bra. Fastnat speciellt för 2 låtar som ni säkert alla hört. :)

What can I say
What can I say, what can I do. This is who I am and I'm hurting you. What can I say, what can I do. No matter how strong my feelings are I always end up hurting you. Without you I am crying, with you I am just hurting you. Without you I am dying, with you I am tearing your heart.

Losing you
What I have in me, in my mind is you. I would die if we were through. What I'm feeling now, what I'm heading into, I am lost in pain without you, so cold, so alone.All I have is you, it is all that I'm breating for.
All I need is you, now I can't make it through, I am losing you forever! All the nights I've prayed. Must this all be untrue, I am not prepared to be strong. I just can't believe, I am losing you, unprepared to carry on. I can't see you walk away. Gone are the days, you were there protecting me.17 again17 again med Zac Efron! Vanessa har allt lyckats vill jag säga er. Men det är ju bara karaktären man blir så förälskad i. Har hört att han är rätt uppblåst i verkligheten. Den handlar om en man som ångrat sitt livs val, han blir då 17 år igen, för att då ställa valet till rätta eller något. Men han inser då hur mycket han vill ha tillbaka sitt liv, sitt val. Förstås var det med ett gripande fint tal i filmen! I want YOU to say the words to me! ;P

Till det blev det resten av det norska godiset. Imorgon börjar mitt nya liv, jag lovar! ;D Inget godis mer!


swania med norskarna

Festen med norskarna var lika lärorik som alltid! ;D Om jag ska vara ärlig så var faktiskt förfesten hos pappa roligare, men det är faktiskt ofta jag tycker det. När vi väl kom in till Thn testade vi att komma in på Lipz, men nej! :( Längtar tills jag fyller 20! ;) Vi gick i alla fall till Swania på Electroclubben. :) Jättekul var det!


Vad vore festen utan pappas hembakade pizza!?


Tords raggningslook! ;D


Tim och Affe, the drivers! ;D


Camilla blev den som spydde i vasken när vi kommit hem. ;)


Dagen efter! ;D

Nu ska jag och Anna J. åka till HEMMAKVÄLL och hyra Sommaren med Göran. Hört att den inte ska vara så bra, men vill gärna göra min egna bedömning innan jag säger något. :)

Take care


youtube-klipp med Tim

Tim kom förbi en stund och vi kollade på proteintillskott, viktminskning och träningskläder på diverse hemsidor. Han föll även offer för min klädvisning av nyinköpta plagg. ;) Och till sist men inte minst blev det lite youtube-klipp på kattungar! ;D haha Vilket Tim inte kommer kunna erkänna för någon. :PNu ska jag däremot sova, imorgon väntas det norgebesök, jobb och utgång. :)

Take care


shopping á la Överby

Första dagen i Sverige och jag var bara tvungen att shoppa. Samt att jag fick hämta ut paketena från H&M som kommit under veckan!Kate Moss säger att inget slår känslan av att vara riktigt skinny. Skulle inte vilja hålla med henne angående den punkten, INGET slår känslan av nyinköpta kläder! Den lyckan är oersättlig!

Från min H&M beställning från internet: turkos klänning med stenar, likaså en svart. En grön-brun vardagsklänning, likaså en svart. Blommiga short. Mönstrad bikini. En svart kofta.
Från min shoppingrunda på Överby: jeans från GinaTricot (mina första jeans på typ ett år). Sneakers från H&M. Träningtopp från H&M. BH från H&M.

Take care


6 olika städer, 2 olika länder, på en och samma dag!

Igår var det en sån där dag som man befinner sig på så många platser att man undrar om man verkligen hunnit med allt det på en och samma dag! ;D
I Stokke vaknade jag, i Tönsberg åt jag frukost, i Oslo umgicks jag med Daniel K., uppdaterade mig om det svenska modet på Torp i Uddevalla, festade i Trollhättan, efterfestade i Henån. Helt otroligt! ;DHär är snälla Tord, som gick med på att köra mig till Oslo klockan 6 på morgonen! Stackarn.. ;)Fika med Daniel K. på Oslo station. Var tvungen att uppdatera mig med de senaste nyheterna! ;)Här med Andrej och Frida på avskedsfesten på Elefanten.

Take care


norskt godis, värt varenda öre!

Som färdkost köpte jag en massa norskt godis, det är så gott!!! Men dyrt!Många gissade på att det skulle gå på 50;-, men ikke! Hela 80;-  Men det sjuka är att det är värt varenda öre! ;D


avatar 3D

I onsdags kollade jag, Camilla och Tord på Avatar i 3D på Tönsbergs stora biograf. Trodde faktiskt det skulle ge mer effekt, men vill inte påstå att det var något nämnvärt. Tyckte inte filmen var så bra sist gång, och inte blev den bättre för denna gången. :P
 Take care


i'm coming home..

Nu ska jag hem! :D Insåg att man inte kan rymma ifrån sina problem i all evigehet. Jag har tur som har min Tim som kan tala mig till rætta! ;) Imorgon, tar jag bussen hem till Sverige. Då kan jag till och med besøka avskedsfesten på Elefanten. Och så mycket jobb blev det inte heller. Men vad gør det? Jag har ju min ekonomiutbildning på 3 år! :)

 

Honey, hold on! I'm coming home! ;D

 


dagens antrekk 100127

 

Blå skjortdress (En gammal fravorit från MQ)

 

Till det tar jag på mig ett par jeansleggins.. ;)

 


drømde igen..

Jag drømmer rætt mycket hær också.
Inatt var det hans 21-års dag med værldens brakfest. Det var på en bygdegård eller liknande. Jag var inte bjuden men hade hørt ryktet så jag hade tagit mig dit. Under festen går han upp på scen før att gøra ett tacktal. Och talet var før hans underbara Taylor Swift som var det bæsta som hade hænt han. Sen fick han syn på mig, och kysste henne.
Då vaknade jag!

dessa norskar

Dessa norskar. De er nog inte riktigt normala. ;)

 

Jag har hørt från en del att dem vill ha det kyligt nær de ska gå och lægga sig. Men hær har dom tagit det aningen seriøst, i mitt sovrum ær det 14 grader! jag sover med understæll, 2 par strumper. Nær jag vaknar kænner jag hur kall næsan min blivit! Skulle nog behøvt en møssa till och med. ;) Men vågar inget sæga eftersom jag inte vill stælla till med besvær och verka bortskæmd.

 

Sen æter dem hela tiden! Det ær mycket mat, men också godsaker. Dem har læmnat mig sjælv hær hemma med Nougatti, læsk och en massa mer. Jag har førætit mig! Før att om en norsk varit duktig så har han BARA fått i sig 3 macker med nougatti på en dag. Annars ær det en massa desserter vanligtvis. :P

 

Jag kollade på nyheterna igår, det ær næmligen en storm, stormen Ask hærjar i Nordnorge før tillfællet. Då intervjuade de en man, en fliluftsentustiast som de kallar det. Han tog ut cykeln nær det stormade. Ær dom inte helt kloka? Inte konstigt att det fått sitt rykte! ;D

 

Take care


farfars berømda lax

Då har jag och Camilla varit på middag hos farmor och farfar, och det bjøds på farfars supergoda lax. :)Nu sitter vi hos Håkon och ser på tv och kollar vad som visas på kino. Vi lurer på om vi ska gå på Avatar 3D. :)

 

Take care


venter på camilla

 

Sitter og venter på att Camilla ska sluta jobbet sitt. Før sen ska vi dra till farmor og farfar og spise middag. :)
Take care


dagens outfit 100126

Grå timglas kavaj H&M
Blårandig skjorta H&M
Jeansleggins GinaTricot

lægger mig på badrumsgolvet

Ænnu en dag av jobbsøkandet. Skickat ut mejl till ytterligare fem føretag. Imorgon ska jag nog førsøka ta mig ut, visa mig så att sæga. :) Efter gårdagens jobbsøkande fick jag tillbaka tre svar med negativ respons. :(

 

 

Vet inte vad jag ska gøra nu, ut och gå ær nog inte æns att tænka på. Det ær ingen sol och flera minusgrader samt att gårdagens promand skræmde mig lite. haha ;D Ska nog lægga mig på badrumsgolvet och værma mig lite. haha

 

Take care


sykaste drøyme

Verdens sykaste drøyme hade jeg inatt. Jeg drøymt om att han kom hit, plukk meg opp og drøss ivei. Men han drøss ikke hjem, utan nor over. Efter flere timer kom vi fram till min hytta i Nordnorge uten elektricitet. Han ville re-bounding! :P Så orealistiskt om man synes till omstændigheterna før tillfællet.. ;)

middag hos camilla

Igår var jeg med Camilla og hennes pojkvenn. Vi lagade køttdegssås. ;) Dom bjød even øver Lars Arne, inte para ihop mig med någon!? Det var rett genomskådligt. :P hehe

 

 

 

Vi hade det kempetrevligt, gjorde også vafler eftersom Pål Einar hade namnsdag. ;D Efter det spelade vi Texas Hold'em, har aldri spilt det selv, men jeg svepte bordet! Nybørjartur antar jeg. :)

 

 

Her er jeg med Camillas, Pål Einar.

 

 

Og nordbagger, galna i whisky og cognac, dem bryr sig inte om det er måndag eller lørdag. Fy, jeg ville bare spy! ;)

 

 

Take care


dagens antrekk 100125Kavaj ONLY från Norge
Skjorta från H&M
Svarta jeansleggins från GinaTricot


promenad till kodal senter

Med inget bedre att gøre tog jag på mig lusekoftan min och tog en promenad till Kodal Sentrum. ;)Att ta en promenad på Norges veier er något vill jag sie er. Hændelserik tur vill jag lova er. Såg en bil køra av veien, fick tinnetus av att en lastbil med snøkedjer som åkte førbi :P Sen.. efter att en gigantisk lastbil kørt førbi mig tyckte jag att det dånade fortfarande (trodde vell det var riktiga hørselproblem denna gången) men så kollar jag upp på bergvæggen på min ena sida. Dær kommer ett tak av snø mot mig, men med fem raska steg klara jag mig fint. Men endå, minilaviner sker even i Norge! ;D

 Take care


sista smset, får inget att gå ihop..

Efter det sista smset. Jag shippade efter luft, visste inte vad jag skulle gøra. Jag låg der sømnløs hela natten, fick inget att gå ihop. Gick igenom hela førloppet, från det att vi førsta gången treffades tills detta sista sms. Er det sant?

Ska ut och gå en tur, rensa tankarna ytterligare.


første kvelden i Kodal

Første kvelden i Norge. Jeg og Affe såg Pirates of the caribbean, en liten del av hans extrema filmsamling. Den er något så extrem, så det her kommer att ta flera uker att gå igenom. ;) Og om ni lurer så er det min kusin Affe, inte den svenske varianten. ;)

 

 

Take care


förlåt till alla er som jag inget sagt till

Jag drar nu till Tönsberg, Norge. Förlåt till er som jag inte sagt något till, men det är egentligen ingen big deal. Ska umgås med släkt och vänner, och kanske få söka jobb. Plugga lite på distans.. ;)Vi ses snart igen..

Take care


dagens outfit 100124

Anländandet ska som alltid ske med stil.. ;)Silverrandig kavaj H&M
Blus VeroModa (Norge)
Jeanstights GinaTricot
Stövlar DinSko (från förra året)

Take care


henån kommer till velanda

Sitter nu och väntar.
Henån kommer till Velanda ikväll nämligen.
Vi ska nog kolla film.. :D

Uppdaterar mer sen efter..

Take care


mina underkläder är förstörda

Jag är något så oerhört arg, så arg att jag nästan bara vill sätta mig ner och gråta. Mina kläder bara förstörs här i detta hem. Jag kan väl erkänna att jag köper kläder som må tvättas i väldigt låga grader. Men ska man låta bli att köpa kläder på grund av sättet de ska tvättas på?!

Idag när jag kom hem såg jag till min fasa att mina underkläder var helt förstörda! Mönstret hade totalt försvunnit.. och jag frågade mamma vad hon hade gjort med dem, och hon sa att hon hade tvättat dem i 60 grader! Men varför detta när det står så klart och tydligt på lappen att dom ska tvättas i 40!! Jag sparar till och med lapparna om man skulle glömma hur många grader de ska tvättas i.

Men inte nog med det... min fina underbara zebramönstrade bh som ska tvättas för hand har nu tvättats i maskin, så det vita har nu blivit dassvitt. Ni förstår vad jag menar?! Om hon inte kände för att tvätta dem för hand skulle jag kunna göra det. Men säg till innan du väljer att förstöra mina kläder! Jag är faktiskt mycket rädda om dom!

 

Så underkläder för flera hundra är nu förstörda! :'(

Take care


film i Henån

Efter att ha slutat jobbet 19.15 igår, trött och sliten, tog jag bilen till Henån och kollade film. Det blev Notting Hill och Blades of Glory.Och cola, det drack jag nästan inget av. Allt för att jag inte skulle behöva gå på toa, IGEN. :P  Och för att om man pausade så riskerade man att få se filmen helt från början, och då hade jag inte varit populär. ;D haha

Kom hem nu för inte så länge sen. Vet inte vad jag ska hitta på nu innan jobbet 16.15-21.00. Och sova behöver jag konstigt nog inte, jag är jättepigg. Ska nog ta en promenix i det fina vädret. :)

Take care


lipfinity HOT

Idag kom studiebidraget. Hade tänkt spara hela summan till det att jag åker till Bryssel. Men attans, 1 000 kronor redan brända! Dock på rätt nödvändiga saker.
Vaxning på Thermal spa.
Tankat bilen. Just det, glömt nämna att jag fått en SAAB :)
Och ett läppstift från MaxFactor, Lipfinity HOT!

 Tace care


SNABBA CASH

Igår var det bio i Uddevalla som gällde. Eftersom Martin kommer från Henån så var vi tvugna att kompromissa om en biograf, halva vägen var. Men ingen av oss var direkt nöjda, så nästa gång blir det Bergakungen. :P Det var jättetrevligt. :) Och SNABBA CASH, i got crazy! ;D Ni måste bara se den!Och konstigt nog grät jag inget, jag som annars alltid brukar gråta till filmer. Jag fick sitta och intala mig själv hela tiden att det är bara var en film och att jag faktiskt satt på en biograf full med människor! ;D Men det pinsamma är inte över.. Jag var självklart tvungen att gå på toa mitt under filmen, all denna cola!! Så människorna där gillade mig nog inte så mycket, och Martin fick skämmas. Men jag vill säga er att jag inte var den enda faktiskt!! ;D

Väl där träffade jag även på danstjejerna från Skoogs födelsedagsfest, självklart skulle dem gå på samma film. Får höra med dem nu efter vad dem tyckte om Joel Kinnaman. Tjejernas nog hetaste samtalsämne för tillfället. ;)

Efter filmen gick vi till McDonalds.. Vet inte hur länge vi satt där. Prata om allt mellan himmel och jord. :P

Take care


dagens outfit 100121

Såhär var jag klädd när jag gick på SNABBA CASH i Uddevalla med Martin S.Naturvit skjorta från CUBUS
Strumpbyxor från GinaTricot
Boots från SkoPunkten


vad ska jag göra med dig?

Vad ska jag göra med dig?

Har ni någonsin fått den frågan ställd till er?
Hur känner ni er efter att fått det sagt till er?
Önskad? NEJ!


pizza klockan 9 imorses

Eftersom inte skolan kommit igång riktigt än så tog jag mig an lite jobb idag.. eller ja, BARA 10-19. ;) Var så himla morgonpigg idag, och ingen lunch hade jag fixat. Men vet ni vad jag då fick för mig att göra? Pizza! Så jag ställde mig klockan 9 imorses och gjorde pizza.. hahaEfter en lång arbetsdag drog jag iväg till gymmet. Det var så skönt att äntligen komma igång nu igen efter tentaperioden. Det är sällan jag tränar på kvällen, men idag fick det ju bli det. Och nu vet jag varför jag aldrig tränar på kvällar, det var som att va på zoo. Det var lite roligt, för har ni sett Meangirls då Lindsay inbillar sig verkligheten som hennes liv i Afrika? När alla männsikor beteer sig som apor. Sån liknelse fick jag idag. Fnittrade tyst för mig själv. :)

Nu ska jag däremot sova, blir skola imorgon och pizza till lunch! ;D mohaha

Take care


summering av veckan..

Okej, sista inlägget för denna veckan nu. Kankse man ska summera den lite kort. :P
Jag kan inget annat säga att den varit riktigt lyckad.

Det var till största del mycket plugg i början av veckan, men det resulterade i något bra ju! ;D
Sen har jag även hunnit med födelsedagsfesten hos Johanna Skoog.
Äntligen kunde jag ta mig ut med fyrhjulingen på isen.
En så grymt lyckad tentafest.
Och som ett avslut på allt detta hanns det även med lite jobb på bakfyllan. ;)

Sen kan jag ju inte neka till största orsaken till varför just denna veckan blivit så bra. Han har ständigt varit där. Han kom hem till mig i onsdags, sen hördes vi av i telefon i fredags, sågs i lördags och idag handlade han på Willys.

Det var nämligen så att när jag kolla mig i spegeln på jobbet (för att se om min dagen-efter-frisyr såg någorlunda ok ut) stod han där i kassan bakom mig. Och jag tänkte tyst för mig själv att jag ser han i syne nu också. Vart ska detta sluta egentligen? På psyket tror jag.. haha ;D Men där stod han.. for real :)

Take care


tentaphest 2 -10

Här kommer bilderna från tentaphesten igår! Och den som säger att jag inte vet hur man partajar ordentligt kan gå och lägga sig! ;D Fotona är tagna från grabbarna.. glömde min kamera för ovanlighetens skull... ;) 

Vilt minst sagt!

 

Take care


skallebank och jobbet om 30 min..

Usch! Igår efter Gravlången hade jag sådan skallebank. Men eftersom Ojala aldrig släppte mig till sängen blev det bara en timmes sömn innan tentafesten. ;) Och skallebanken, den försvann inte.
Under festens gång märkte jag dock inte mycket av den, men nu, morgonen efter. Har den slått till, starkare än någonsin! ;D Och jag som ska till jobbet om 30 min.. :( hehe
Så ni får gärna komma och besöka Willys om ni vill se till synes en rätt förvirrad tjej.. ;D Jobbar till 19.00 :)

Bilder och etc. från gårdagens fest kommer upp efter jobbet :)

Take care


johanna skoog 19 år

Igår var jag på födelsedagsfest hos Johanna Skoog. Alla pimpla drinkar utan Patte, för hon hade tenta. ;(Jag kunde inte köra så hårt eftersom jag skulle ha tenta idag tidigt. Hade sådan panik att jag tog med mig lite anteckningar till henne. Men vilket jag nu insåg inte hade behövts eftersom det gick galant. :)
Jag skulle till och med kunnat stanna någon timme extra för att inte missa killbesöket som kom då jag hade åkt och rökning ur vattenpipa. ;)

Take care


fyrhjuling på gravlången

För er som inte vet vad Gravlången är så är det en sjö, där det just nu för tillfället ligger is på. Otippat va!? ;D haha Men så där träffas nu en massa sladdkåta bilförare och crossförare. :)

 

Som ni ser var vi inte själva ;)

Det var grymt kul, körde fyrhjuling tills tummarna började krampa. ;D
Här nedan har ni en länk till filmen på mig då jag kör lite.

http://www.youtube.com/watch?v=CSFKvfGtIJY

Fick även låna Sebbes volvo, kom dock bara 3 och ett halvt varv innan jag fick en grym sladd och punka. :( hehe Tror inte jag var så poppis efter det.. :PAffe kom även förbi en sväng med sin cross.. :)Nu ska jag börja göra mig irodning för tentafesten ikväll..

Take care


tentorna avklarade..

Då var tentan gjort.. :D Idag är första dagen i mitt nya liv! ;) haha
Allt känns lika konstigt efter en tentaperiod. Nu vet jag inte vad jag ska göra, eftersom jag inte har plugget nu.. haha ;D Och börja plugga inför nästa tenta kommer inte på fråga.. ;)

Nu ska jag iväg till gravlången och köra fyrhjuling på isen! :D För detta hart jag ju inte kunnat göra de senaste helgerna på grund av allt tentaplugg. Uppdaterar med bilder sen.. Vi ses där ute ;)

Take care


en systemkamera skulle sitta på sin plats

Idag valde jag att ta en promenad i detta fina väder. Jag behövde lite luft efter en del plugg, och detta mina vänner. Det väljer att inte fastna, jag börjar få lite panik nu! Jag får ligga i imorgon. :(Det är vid sådana här tillfällen man märker att en vanlig digitalkamera inte håller prestandan. En systemkamera skulle sitta på sin plats. :P

 

 

Take care


så fantastiskt vacker..

Du vet när du inte träffat den personen du gillar på ett tag, och du föreställer dig en bild av den, fast vackrare! Och sen när du väl träffar denna personen inser du att den är ännu mer vackrer! Och du funderar över hur du kunnat föreställa dig denna fula variant i förhållande till verkligheten. Och du inser att han är så fantastiskt vacker i verkligheten!

Bara en tanke..


that boy is a monster

I’ve never seen one like that before. Don’t look at me like that, You amaze me.
He ate my heart, He ate my heart out
Look at him, Look at me, That boy is bad. And honestly, He’s a wolf in disguise, But I can’t stop staring in those evil eyes.
That boy is a monster, That boy is a monsterLady Gaga - Monster

Jag kan erkänna att de låttexter jag lägger in följs inte direkt så som jag klistrar in dom. Det är texter från låtar jag älskar, men också som passar så bra in på vad jag känner för tillfället. Så mina tidigare inlägg som bestått av låttexter beskriver ofta mina känslotillstånd. Så dom kan du hitta under kategorin låttexter i framtiden. Just so you know. ;)

Take care


vad gör jag i min sömn egentligen?

Drömmer jag konstigt eller vad gör jag i min sömn egentligen? Rivit upp hela min rygg!!Just a bad dream i guess! ;D


taylor swift tog hem det..

Han var här, och det var jättetrevligt. Vi tog en fika med min familj, jag gjorde nog det med flit för att jag visste att det annars kunde bli allvarligt snack. Men självklart blev det lite av det i alla fall. Jag tänkte verkligen under hela kvällen att jag inte skulle börja prata om det, men dum som jag var gjorde jag det. Ännu ett bakslag oss. :P Fast det ät ju bara ett av typ tusen.. hehe Och jag känner faktiskt att jag blir starkare för varje gång.
Jag fick nu reda på en del, eller allt har jag redan hört från alla andra som ser mig som en idiot som fortfarande tror. Men det känns som att han tror på mig, varför skulle jag då vackla när det är hans åsikt som är den som verkligen räknas?
Taylor Swift har tagit hem spelet om det mest värdefullaste.Han säger att om jag ser potential i han så ska jag inte låta det gå, men potential i mig då? Ser han det? Han säger att han inte vet hur han vill ha det. Men är det då rätt mot Taylor Swift?

Det enda jag ville höra var; snälla stanna, jag ser potential i dig! Men han kunde inte säga det.. :(

Take care


finslipning av kunskaperna dagen innan

Japp, då var det dagen innan tentan. Känns som all kalkylering och budgetering samt alla formler sitter nu. Det är bara teorin som hänger lite löst. Hoppas inte det blir så mycket av den delen. Men annars känns det rätt bra, och de andra känner nog det samma. Eller vad tror ni genom att spana in bilden? ;D mohahaDet känns som efter tentan imorgon kommer allt kännas så mycket bättre, men det är ju just det att det är en till tenta i marknadsföring på lördag sen, så det är inte klart här, oh nej! ;D Har hört att marknadsföringen inte skulle vara så svår, tänkte att den är nog lätt att plugga in på 4 dagar, men efter att ha pratat med några klasskompisar som bara satsat på marknadsföringen hela "jullovet" fick mig att må aningen sämre. Men en omtenta hade ju inte varit så farligt, det skulle ju inte vara första gången så att säga! ;D

Take care


make up kurs hos The Studio

Make-up-kurs med Madde och Mikaela hos The Studio i Gbg. :) Ingen av oss var direkt sugna på att bli sminkade. Men väl där när man blev sminkad och fin ville man bara ut, Spritluckan på Parkan. ;PVi blev sminkade av en make-up-artist på halva ansiktet och andra halvan fick man göra själv. Det var faktiskt väldigt lärande. Men min halva var inte alls lika fint som make-up-artistens halva. ;) Ansiktet kändes helt skeft efter att bara fått halva ansiktet mejkat. :P tihi

Dem ringde upp mig för någon vecka sen eftersom jag låg kvar i deras register efter att jag varit där och fotat mig för typ 2 år sen. Trodde jag var bortglömd, men ikke! :P En 2timmars make up-kurs helt gratis. :) Me likie.. 

Nu däremot spanar jag in Joel Kinnerman i Johan Falk-filmen som är på teven. ;)

 

Take care


gött sugen på thailand nu..

Jag är så extremt sugen på en utlandsresa. I sommar ska jag defenetivt iväg asså! Men jag har börjat fundera på Thailand nästa vinter också. Det känns som alla är där, eller ja, Anna K, Vicky och så har vi Kenza. ;) hehe
Men det finns så mycket som kan erbjudas där. Går in och kollar de olika resebolagen och hittar en massa bra erbjudanden med bra priser.
Det är bara så svårt att veta vad planerna är för nästa vinter redan nu.Jag är ute efter ett uselt hotell, hellst det med minst stjärnor. En bungalow precis vid stranden skulle dock inte sitta helt fel :P För mig spelar det ingen större roll hur hotellet ser ut, det är ju inte där jag vill tillbringa min semester. Jag letar efter ett ställe långt utanför, inte Phuket som är ett förstört tursitställe. Fast vad vet jag, jag har inte varit där. Men jag vill till ett mer outforskat ställe med mycket mindre svenskar. ;) Jag åker ju inte till Thailand för att träffa svenskar direkt. Jag skulle vilja kunna snorkla, bergsklättra, kolla in dess natur, ta båtturer ut till öar, hyra mopeder och bara upptäcka. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, så det skulle väl gå på 3 veckor, lagom nog. ;)
Något som är säkert, jag vill inte på någon party-resa eller solsemester. 
JAG VILL UPPTÄCKA SAKER, NÅGON ANNAN??

Take care


dagens outfit 100108Kavaj från Diesel, vintage. ;)
Linne från Gina Tricot.
Jeanstights från Gina Tricot.
Boots från Skopunkten.


låg vaken av lycka

Jag låg nog till två inatt, jag kunde verkligen inte sova. Jag var så uppspelt! Jag låg där med ett leende på läpparna och kunde inte slappna av. Inget slår den lyckan du känner för någon annan männsika. Jag har märkt det vid ett fåtal gånger. När man får en annan att le på grund av en själv. Och när du ger bort en riktigt genomtänkt gåva till någon. Du ser hur deras ansikte lyser upp. Jag är en av dem som inte är så speciellt förtjust i att få pressenter, men att kunna få ge nogon annan. WOW..

Ja, men allt detta berodde faktiskt på att han har börjat jobba igen. Jag har faktiskt gått runt orolig eftersom jag vet hur obekväm han blir av att va ledig. Jag har nog inte träffat någon annan med högre arbetsmoral än han. Vi har kunnat prata (med det menas chatt och sms) utan att han ska bli arg och jag ledsen. Det känns faktiskt som att han har tänkt för en gångs skull. Jag vet att han är en väldigt djup person, men det känns som han sällan tänker på hur han hanterar saker och ting.

Allt detta släpptes väldigt fort dock, för att jag såg HON på Espresso House idag. Jag gillar inte att hon är så fruktansvärt fin, jag tycker hon är så himla lik Taylor Swift, som har ett bedårande utseende enligt mig. Och hon verkar vara en så trevlig och snäll tjej, säkert mer snäll än mig. Är rädd för det..

Take care


tacos på backstage snart

Sitter i skolan som vanligt, men nu måste jag ta ett break. Känner att jag pluggar för mycket nu så det går bara utför. Blandar ihop allt, då är det dax att sluta känner jag.

Jag och mina grabbar Andrej, Olof, David och Mr. X ska snart dra till Backstage och käka tacos. Orkar inte med Harrys i Uddevalla idag. Blir nog plugg hemma ikväll sen, när jag fått tillbaka koncentrationen. :P 

Take care


tentaplugg med Mr. X, ok?

Som vanligt veckan innan tenta så sitter jag och Mr. X (som inte vill bli nämnd i min blogg) hela dagen. Vi sitter fram tills kvällen. Jag lär mig så hemskt mycket när vi sitter såhär långa dagar och bara tragglar. Vi är ett gäng på morgonen men ju senare det blir så blir vi bara färre. ;D Idag var det jag som var den sista som gick klockan åtta, blir ju nästan rädd när man går där i mörkret själv i hela bygget typ. ;D

Man vet inte vilken dag det är i veckan, alla dagar ser lika dana ut. Imorgon blir det nog detsamma fast än det är fredag. ;P

 

Take carevideochatt med ojala

Igår hade jag och Ojala videosamtal via msn. Jag har inte använt mig av min webcam sen jag gick i sjuan eller något. hehe Så jag kan säga er att den var dammig när jag tog ner den från vinden. Trodde faktiskt att den inte skulle funka, but it did! :D Här har vi en gammal bild på mig från min cam i sjuan. ;) Jag ser nästan lika dan ut, utvecklas fan inget. ;)Det var så roligt att se henne igen, först kom bara en massa tårar och mummel om att jag saknar henne. Men efter en stund kändes det faktiskt som att jag var med henne. Vi kollade in bloggar och H&Ms hemsida på var sitt håll. Sen var hon med mig när jag lagade mat i köket (tack bärbara) och jag var med henne när hon åt kvällsmat.

Jag är så lycklig att vi fortfarande kan ha den kontakten vi hade. Tack gode gud för att tekniken går såppas frammåt. ;D

Idag hinner vi dock inte chatta, hon dissar mig för att ta en öl ute med en  annan barnflicka där nere. Hon är la förlåten för denna gången. Ha det så kul, ta det bara lugnt med ölen bruden. ;)

Take care


tar mig för givet, verkligen?

Han säger att han inte är värd mig och att han tar mig för givet.. Varför gör han det då, vill han inte ändra sig? Ibland undrar jag om han skulle märka något om jag bara drog iväg för ett tag.
Varför vill han göra det så svårt? Fast det har aldrig varit lätt när det handlat om oss.
Jag kan ibland bli lite trött på att vara den enda som försöker, men är det värt det? Ja, det skulle jag vilja påstå.
Och efter allt som hänt mellan oss, skulle han verkligen kunna ta mig för givet efter det? Jag får inte allt att gå ihop.

 

Take care


trettondagsafton 10

Trettondagsafton innebär party, även för dem som har tentor att tänka på. Men så jag körde en light version som nykter. Dock blev det bestämt att det blir Harrys i Uddevalla på fredag. Det tar aldrig slut.. ;)

Förfesten ägde rum hos Malin Garman, den bestod av att kolla på Paradise Hotel.. haha Jag där emot hade videosamtal med min Ojala. :)))) 

Sedan bar det av till Lipz, där i kön tröttnade jag och Thell rätt fort. Så vi satte oss i gatuköket precis vid kön och tog en pommes i väntan på att kön skulle bli kortare. Och tro det eller ej, det blev den, typ 2 meter! ;D Haha


Väl där inne dansade men tills fötterna tappade känseln. Ångrade mig rätt snabbt att jag itne tog mina converse som resten av tjejerna hade gjort. ;P Men om man vill va fin i klackar så får man lida pin.


Och så han, han var där. Pimplade wisky som aldrig förr. Hade gått förbi han hela kvällen och trodde att han var på samma glas hela tiden tills jag fick reda på att det var typ åttonde glaset! :O Då skickades det iväg ett oroligt sms om att han borde ta det lugnt, snälla. Och fem minuter senare kommer han stapplade och säger att han nog ska börja på en tionde. Jag är inte den personen som tror att allt handlar om mig, men det kändes verkligen som att det var en pik mot mig, bara för att jag bryr mig. Men förlåt då...

Take care


dagens outfit 100105Skinnjacka från H&M
Fuskpäls från LINDEX.
Krämvit kofta från Monki.
Jeansleggins från Gina Tricot.
Ankelboots från DinSko.


i will survive

Nu går Ojalas flyg om en halvtimme! Jag har gjort en spellista på Spotify som består av Gloria Gaynor med I will survive på repeat. Jag ska nog klara mig, ja, typ sådär 1 vecka med den låten. Och sen? Får försöka hitta på något annat då.. ;D

Nu ska jag till skolan och sitta där till kvällen. Ska kanske kolla på Johan Falk-filmerna med Tim och co. ikväll.. :)

Take care


ojala tar flyget till Bryssel

Idag var dagen jag försökt att undvika. Bland dom hemskaste dagarna i mitt liv. Ja, det vill jag säga er. Ojala drar idag till Bryssel, Waterloo rättare sagt för att jobba som barnflicka och studera franska.

Jag är jätteglad för hennes skull och tycker att hon ska åka och leva livet. Men andra halvan av mig vill inte att hon ska lämna mig, och jag vet att det är en självisk tanke. Vem ska jag nu ringa till om kvällarna för att prata om killar med, vem ska jag gå ut och dansa porrigt med om inte Ojala!!?? ;D Webcamen med mic är långt ifrån det! Det får gå, jag vet att hon klarar det. Och som mamma säger, ett halvår är inte så långt om man tänker efter. :P Och jag får se det positiva ur det hela, jag får resa till Bryssel och hälsa på henne. Hur kul låter inte det med all dess shopping som Bryssel har att erbjuda.Jag och Natalie åkte till Ojala för att träffa henne lite såhär innan hon åker. Men att se henne packa dessa väskor och kolla in i hennes tomma garderob fick mig att må dåligt. Jag fick fästa blicken i H&M katalogen och verka orörd. Men när vi skulle kramas hejdå gick det inte att hålla emot längre. Jag tänkte ständigt att när jag går ut genom hennes ytterdörr kommer jag inte längre att se henne. Det var då det brast för henne också. Hur ska jag kunna klara det när hon också gråter? Och det blev inte bättre när jag kom hem och började gråta framför mamma, för då började hon med. :P

Johanna Ojala, jag älskar dig (det är ett starkt ord jag sällan använder). Kommer sakna dig något så oerhört. Men vi ses snart igen.

Take care


dagens outfit 100103

Japp, nu börjas det! Jag har skaffat mig kategorin "dagens outfit". Jag har länge tänkt vem bryr sig om vad jag har på mig. Men jag kan säga er att de bloggar jag väl spanar in brukar jag alltid kolla efter deras outfit för att finna inspiration. Glad om jag skulle kunna insperera någon stackars stake där ute. ;)
Så, invigning av "Dagens outfit"! :D Med pampa och ståt.Kavajen med blå-vit randigt foder är från Only inköpt i Norge, men tror dock att den säkert finns här hemma på Vero Moda eller liknande.
Vitt oversize linne från Gina Tricot.
Svarta leggins med läderlappar på knäna från LINDEX.
Ankelboots från DinSko.
Klocka från Guess inköpt från Turkiet.


tentan är snart, ta dig samman!

Sitter här med böckerna, har ingen motivation för fem öre. Konstigt nog har det inte slått mig än att tentan är faktiskt redan den 12:e!! Försöker hitta undanflykter hela tiden. Och ett måste var ju att uppdatera bloggen. ;D Men jag lovar, inatt, då ska det pluggas! Då borde jag inte kunna komma med någon undanflykt tycker man. :P

Nu däremot känner jag för gymmet, kan nog koncenterara mig bättre efter det. ;)

Take care


vårkatalogen från H&M har anlänt

Sitter här och har inget bättre för mig. Pank som jag är kom jag på den bästa lösningen till detta. In på H&Ms hemsida och beställa, då får jag inte fakturan förrän om en månad, den dagen den sorgen. ;P Lite skämt och sido.. Men blev så paralyserad av vårkatalogen som kom i veckan, nästan så att man dregglade. ;DTake care


på donken med smågrabbsen

Efter inventeringen drog jag till Ojala och Grästorp för att ta det lugnt. :) Jag hjälpte henna packa till Bryssel, men om man ska vara ärlig blev det väl mest prat om nyår. :)

Vi drog sedan vidare till David och Jonathan och kollade Baksmällan, något så extremt rolig. Jag var och kollade den på bio, och skrattade genom hela så att det nästan blev pinsamt. Trodde jag kunde hålla mig denna gången, men inte! ;D

Klockan 3 åkte fyra kurrande magar tillbaka till Thn för att käka på Donken. :P Men vi var inte dem ända som ville med... ;D heheDock att jag och Ojala var kristiska till att låta småpojkarna köra i det snöoväder som rådde skötte dem sig riktigt bra där ute på vägarna! ;D Och på vägen hem, ni skulle hört David och Jonathan som körde allsång med Kelly Clarkson. ;D mohaha

Väl hemma i Gtorp igen kollade vi Nyckeln till frihet. Grymt gripande film. :)Och i kriget om sängen klockan 7 på morgonen vann jag och David medan Ojala och Jonathan fick så snällt bege sig mot sofforna. ;D

Take care


inventering nyårsdagen 10

Nyårdagen kanske består till största del av bakfylla för de flesta. Men för mig och de resterande på Willys är det inventering som gäller! ;DHär med Stina och Anna som räknar kryddor.. ;)

Take care


the baseballs

Jag är tjejen som lyssnar på all musik verkligen. Och dem som spelas flitigt nu på min Spotify är The Baseballs, en rocka billy-grupp som gör covers av så som Rihannas Umbrella och Katy Perrys Hot n' cold. Super sköna låtar.Så jag antar att jag får tacka Robin som spelade upp detta på sin Spotify, now i'm stuck. ;P

Take care


nyår 10

Då var det bilder från nyårsfesten hemma hos Mikaela. :)Här ser ni Johanna Johansson, Johanna Tammpere, Lisa, Johanna Skoog, och Mikaela.
Litet och skönt gäng.Och lite ölspel som alltid.

Efter det bar det av mot stan för att kolla in fyverkerierna. Alla frös utan Patricia, för hon hade sina uggs. ;D

 

Sen blev det  Lipz för brist på annat. Jag kan väl erkänna att jag ville även dit i hopp om att han skulle vara där. Men egentligen, hur skulle jag kunna tro att han är där på självaste nyårsafton när han inte äns gillar stället. Jag såg han aldrig och när allt drog sig mot sitt slut fick jag höra att han hade varit där. Jag hade missat han. :/
Yeppyepp, mitt nyårsfirande var i alla fall supermysigt! Me likie.. ;)

God fortsättning på året!


RSS 2.0