Bowling & Racer room

Denna helgen har bara bestått av jobb, städning av lägenheten och tvätt. Inte så rolig i förhållande till förra helgen då jag, Emil, Goran, Marija och Henke var och bowlade på Buddy's och vidare utgång på Butlers. Det var supertrevligt, fastän jag sög rejält på både bowling och racer room. :P
.
.
Positiva klubben? Henke såg ut att ha trevligt i alla fall. :P

CHIC GALAN 2012

Jag och Amanda var som sagt på Chic galan 2012. Det var helt fantastiskt, träffa alla dessa inspererande människor vars bloggar man följer. För mig är dom större än riktiga kändisar, de här människorna har sin egna stil (de flesta) och gillar och exprementera med stilar och kommer med ideér som får mig att väcka "aha"-upplevelser. De är helt fantastiska människor, några personliga favoriter är ju ändå Angelica Blick, Madelene Billman och Sania Claus.
.
Jag och Amanda hade bokat upp oss på det här stora paketet där sminkning, hårstyling, goodiebag, lunch, en natt på Scndic Grand Central och sittplats på självaste galan ingick. Nu i efterhand skulle jag inte ta det igen, man höll på hela dagen innan självaste galan så att man var helt slut när galan väl började. Sen blev jag inte heller supernöjd med vare sig sminkningen eller hårstylingen, jag tycker jag kan sminka mig bättre, och då är jag ändå inte bra. Jag ska garanterat tillbaka nästa år, men då köper jag enbart en biljett till galan och fixar mig en egen hotallnatt.
.
Här kommer lite bilder som jag och Amanda tog.
.
.
Man kunde knappt tro att det bara var 2 som bodde på detta hotellrum.
.
Här tar Angelica emot sitt pris
.
Thai och chardonnay på Berns
.
Från en magisk kväll, tack Amanda!

sotad look

Har suttit i sviten med de andra tjejerna och blivit sminkad av en skön norrländska. Under hela tiden hade man fotografen Stefan Lundaahl under näsan som pepprade en massa foton som tydligen ska ut i tidiningen inför nästa nummer av Chic. Han kommer att följa oss hela dagen.
.
Valet var självklart den sotade loocken med toning av silver, om man ändå kunde sminka sig och se ut såhär när man går ut där hemma i stan!!
.
Nu ska vi ner till lobbyn för att äta lunch med de andra tjejerna. Och efter det blir det även hårstyling på Corinne&Friends.

Anlänt

En hälsning från brudarna i Sthlm. Jag och Amanda har äntligen anlänt till hotellet (Scandic Grand Central). Och tar det bara lugnt på hotellrummet. Packar upp och annat sånt småpill. 
Ikväll ska vi troligtvis på bio, Magic Mike. I inväntan på den stora morgondagen.
CHIC GALAN! :D
 
 

Better Bodies 25%

Vart och köpt mig ett par träningstights av märket Better Bodies på Gymgrossistens butik inne i stan. Jag har tittat på dom länge, och just nu när de hade 25% på kläder från Better Bodies och Dcore var jag bara tvungen att passa på. Även om de sista pengarna inte bör spenderas på ytterligare två träningstights.
 
Jag gjorde en totalrensning bland alla träningskläder när jag kom hem och insåg att jag har träningstights som skulle räcka hela 2 veckor innan jag skulle behöva trätta, 14 par tights! Dessa får bli de sista för ett tag framöver.

 
 
 
 

INVIGNING AV SPORTLIFE CITY PÅ LÖRDAG

Sitter hemma sjuk. Försöker kurera mig så gott det går så att jag kommer i form innan lördagens invigning av Sportlife i City. Jag tvingar i mig varmt vatten med skivor av ingefära i. Men fy vad äckligt det är, smakar barrskog!
 
Bygger på mitt indoorwalking pass som jag ska ha 10.30 på lördag, hade först tänkt att ha en sneakpeek på höstens pass, men jag kände att det skulle va allt för tråkigt, eftersom jag kommer köra det passet halva hösten hinner jag troligen få nog av det tillräckligt snabbt, så jag behöver väl ändå inte ha det på invigningen också? Så jag ska köra ett 30-minuters pass av låtar gjorda av min absoluta favorit bland kvinnliga artister! Blir ni nyfikna nu? ;) Kom och kör med mig vettja! Har varit svårt att få ner hennes låtar i ett pass på bara 30 minuter, om jag hade fått ner alla låtar jag velat hade det varit en hel timme om inte mer.. hehe
 
OK, SÅ TJEJER OCH KILLAR, I ALLA ÅLDRAR, MISSA INTE INVIGNINGEN AV SPORTLIFE I CITY NU PÅ LÖRDAG, 8/9!
 

RSS 2.0