fast på willys

Sitter fast på Willys en fredagskväll.. Vakten kom sent så här sitter jag och försöker roa mig medan vakten säkrar. Typiskt att Willys blockat facebook. Inte heller har mobben någon mottagning här inne. :P Jag kommer nog snart ut i friheten! haha See yaa!


mcolyckan

Här kommer hela min historia om min lilla mc-olycka eftersom det är så många som frågat.


Jag skulle åka och besikta min mc eftersom jag fixat med den i en hel månad för att få den att gå igenom besikningen. Jag lyckades få en tid samma dag. Så när jag ska åka tänker jag att jag bara ska göra det, det går ju snabbt. Jag skiter i att ta på mig mitt mcställ, jag ska ju bara dit och tillbaka. Så jag tar på mig mammas skinnjacka och jeans, ingen kommer äns märka att jag kört utan skydd. Så jag ska klargöra för er att jag tycker verkligen inte synd om mig, utan jag för skylla mig själv helt enkelt, det är jag medveten om.


Jag kommer in i en kurva, och jag kan inte påstå att jag kör för fort. Men plötsligt ser jag rullgrus i kurvan och min mc lägger sig under mig. Min mc glider ner i diket och jag och andra sidan fortsätter glida på asvalten. Jag reser mig hastigt upp, ser inga märkvärdiga sår, vågar heller inte titta. Jag lyfter upp min mc från diket och ser om den går att starta och att ramen inte är sprucken. Och då ska jag bara tillägga att jag knappt kan ta upp min mc på centralstödet, så tung är den. Så den styrkan man fick av adrenalinet var extrem, förstår inte nu i efterhand hur jag lyckats dra upp den.


Hem kom jag i alla fall och jag valde att kolla mer på min mc, lykta, blinkers och instumentpanelen var pajj.. Fuck! Först då började jag känna hur det började snurra. Jag kollade ner på mitt knä, jeansen blodiga och det bara rann en massa blod. Min armbåge hade fått brännsår och min bilring (tur att man är lite mullig ;)) hade skapats upp. Sen har även revbenen och axel fått sig en turn. Så hela min vänstersida har varit lite hur funktion med blåmärken. :P hehe Jag fick gå över till mina grannar och be dem titta, men det var inget snck om saken. De körde mig till vårdcentrlen där de rengjorde och tejpa mig , de kollde även om jag kunde röra mig och kolla om jag fått någon hjärnskakning.

Nu en vecka efter mår jag jättebra, duschen är lite av en tortyr men ändå. :P


städa rum

Usch, ska städa mitt rum nu. Jag har knappt varit hemma de senaste 2-3 veckorna. Så jag har bara kommit hem, slängt alla grejer på golvet och sen dratt igen. Och nu ska det väck, kan ju snart inte ta mig från sängen och ut ur rummet! :P haha
Idag är även första dagen jag inte haltar fram! Och såren börjar arta sig, Emil kan snart ta på mig igen utan att jag ger ifrån mig ett tjut varje gång! ;D haha

Jaja, plikten kallar!


ute i stugan

Förlåt för den extremt usla uppdateringen! Jag har haft.. vad det nu kallas.. SEMESTER! :P hehe Men nu är jag tillbaka som vanligt igen.. tror jag. :) Jag lovar att jag ska dra upp bilder från min födelsedag, min USA-tripp med Issa och Corny, den impulsartade roadtrippen till Halmstad med Emil och co., min LILLA mc-olycka, heldag på Liseberg, ja, det var nog allt som hänt! :P

Ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och jobba. Men tänkte bara lägga ut lite bilder från dagens utflykt med familjen Lindell ute i deras stuga. :)
Lånade Björns bil (då jag inte tänker riskera att fastna vid vägkanten med Corsan) och åkte ut till Lindells stuga igår efter jobbet. Det var jättetrevligt, vi drack och åt grillat. Emil hade gjort sin egna marinad.. wowza! ;) hehe


Här har vi Nils som provsitter Emils Lexus, "vi åkte till Gbg och köpte lördagsgodis"! ;) hehe
Emil fick sitta i baksätet.



Idag var det heldag på stranden med hela Lindell-skaran. :P Dock slutade den med de tråkiga omständigheterna att en av oss fick åka till sjukhuset. :/ Och det var inte jag för en gångs skull... :P


Emil med Theo.


Efter att ha ryddat upp i stugan åkte jag och Emil till Grundsund och åt på Pelles Rökeri. Vilket jag kom fram till var vår första riktigt dejt på tu man hand. ;) Lite sent, men men..


long shot

I never saw it coming. So now I'll take a chance on this thing we may have started. I don't think we saw it coming, It's all adding up to something.

And you fit my description. I never saw you coming but we'll make it.

It's a long shot but I say why not. If I say forget it I know that I'll regret it. I know if I don't take it there's no chance 'cause you're the best I got. So I take a long shot!


RSS 2.0