the anchorman

Massagen var helt ok. Det var jätteskönt! Vissa partier gjorde mer ont, och han gav sig verkligen inte förrän jag kunde slappna av på just dem partierna. Men jag tycker nu såhär efter att det inte är någon större förändring, det mesta känns som vanligt.

Efter jobbet blev det filmkväll hos Jonathan. Men för att ta mig dit fick jag gå Gröna stigen själv i mörkret och regnet. Vi kollade mer på flygresor, hyrbilar och annat skojs inför sommarplaneringen. Och all denna kalkylering var allt för avancerad för Toni, som alltid fick ut oliak svar. haha

Till slut såg vi The Anchorman med Will Ferrell. Såg inte klart den, men den var i typiskt will-ferrell-stuk om jag säger så.

 

Tjockisarna och jag beställde även pizza från Mysingen! Och jag som deffar, fy fan, jag borde skämmas!! ;D

 



Nu ska jag försöka sova, jag vet att jag inte kommer lyckas med det dem närmsta timmarna. Det finns något annat så mycket större som har min uppmärksamhet.

Imorgon blir det jobb 10.15-19.30 och så Lipz med brudarna och grabbarna.

Take care


gick hem från skolan

Nu lär ni tycka att detta är nog världens tråkigaste blogg som skriver om vädret. Men jag måste bara inflika det underbara vädret idag, det gör mig på så gott humör. Jag vet inte om det bara har med vädret att göra eller om det faktiskt är så att jag börjar se att det ljusnar.

Efter skolan var planerna inte många, så jag bestämde mig för att ta den 9 km långa promenaden hem från stan, i converse! Jag kan lova er att det känns såhär frammåt kvällskvisten, men inte ska en sån simpel sak förstöra. :)

Imorgon blir det skola, och även massage på Thermal spa efter. Det är första gången jag någonsin går på massage, lite nervös är jag eftersom jag hört att det gör jävligt ont första gången. Jag ska ge er en detaljerad uppföljning imorgon kväll. ;)

Jag ska även hinna jobba också, 17.15-20.30. :)

Take care


dagens outfit 100330

Jag tycker alltid jag ger så stela dagens outfit, så här kommer en liten annorlunda. Fantasin är ju inte på topp såhär på morgonen dock. ;)

 

Jeans skjorta från H&M Loves blue.

 

Svarta jeanstights från GinaTricot.

 

Röd DKNY klocka inköpt i Turkiet.

Take care


someone has stolen my card?

Okej, låt mig tänka.. Löningen var för 4 dagar sen, och jag har bara 600;- kvar. :S Hur är detta möjligt? Ser mig själv i scenen då Rebecca Bloomwood försöker övertala sig själv att någon stulit hennes kontokort. (En shopaholics bekännelser)

 

Nu måste jag hålla hårt i det som är kvar om jag ska kunna göra allt som jag tänkt mig resten av månaden. :P

Take care


söndag spenderas på willys

God morgon gott folk! Vilken underbar söndag det är, ska spendera hela dagen på Willys nämligen. ;) Jobbar 10.15-19.15.

Det spelar ingen roll om jag så vore på efterfest hela natten, klockan 7 vaknar jag av i alla fall. Jag låg där och bara kollade, tog in så mycket jag bara kunde. Vet inte när jag kommer få se det stället igen, eller känna känslan av att allt kommer bli bra. För det skulle vara banbrytande om det verkligen fortsätte att vara bra..

Take care


dagens outfit 100327

Till alla er som ringer! Nuuu är jag på väg.. blev precis klar med håret, tänkte bara hinna lägga in en partyoutfit! ;D Denna outfit är faktiskt tillägnad min kära vän Ojala borta i Bryssel som kommer hem om precis en vecka! :D Nu ska jag till elefanten, det är korridor-fest på våning 15, ses där!

T-shirt med texten I heart BXL köpt i Bryssel.

Kjol från GinaTricot.

Och hit-hitten; CONVERSE!

 

Take care


klädsortering

Det är lite tråkigt. Att ha alla tentor gjorda, inget jobb, regn och alla andra förfestar (redan). Känner mig redan rastlös. :P Jag tog ett lååångt bad förut med skum, hårinpackning, rakning och hela kittet!

Sen blev det den eftertraktade videochatten med Ojala, har ju inte kunnat närma mig en data på flera dagar. Och saker har jag missat, så det blev en hel del uppdateringar från Bryssel. :)

Och vad skulle jag nu göra? För tidigt att anlända till festen (fint folk kommer alltid sent). Så jag gjorde storsortering av alla mina kläder. Räknade att jag har över 30 linnen och jag använder typ bara 5 av dem! :O Skärpning! Och skor har jag räknat ut, det är över 50 par! :O Inte konstigt att jag är pank! :P

Jag har testat alla mina jeans och gamla kläder, det mesta var för stort. Och jag kunde avläsa från de flesta storlekarna att jag gått ner 2 storlekar på ett år! :D Jippi.. Vart tvungen att slänga 6 par jeans och 2 klänningar på grund av att dem var för stora. Inget gör en flicka så lycklig som framgångar som dessa! ;D

Såhär ser det ut när jag har klädsortering, eller vad man kan kalla detta kaoset! ;)

 

Take care


inte utan min bok

Igår, dagen innan tentan gjorde jag allt som gick att göra utan att plugga.. Nja, jag gjorde en massa annat, men hade boken i högsta hugg! :P

Jag var på BS och åt tacobuffé med grabbarna. :)





Sen var jag på Strandgatan och fikade med Madde och Malin.

På kvällskvisten tog vi Saaben till Jonathan och kollade film, Men who stare at goats med George Cloney. Helt sjuk kul, det som var då jag kollade upp från böckerna i alla fall. ;D hehe

 

Take care


tjejkväll på ginatricot

I torsdags var det GinaTricots tjejkväll. Det blev en hel del. Jag var där först en gång, men när jag väl kom hem så kom jag på en massa annat som jag också ville ha. Så jag åkte dit en andra gång, två gånger på mindre än 2 timmar! ;O

Hela kalaset gick på 1 700, men det var ju faktiskt 20% rabatt! Kolla och vraka ;)



 

Och så blev det en massa spetstrosor i puderrosa, bämpad aprikos, naturvitt och en massa andra härliga färger! :)

 

Kvitto från första besöket, nog det längsta kvittot jag någonsin fått från GinaTricot.

Take care


macro känns helt ok

Förlåt för den urdåliga uppdateringen. Men det händer lätt under tentaperioder, bättre ni vänjer er! ;) mohaha Men det värsta är nog ändå att jag gör allt utan att plugga känns det som. :P De två senaste dagarna har pluggandet inte varit så effektivt, orsaken till det var nog att jag tappade det totalt för microtentan, gick från tentan utan att gjort något nämnvärt. Men nu såhär efter Macrotentan känns det faktiskt helt ok, kan det bero på att det är världens tentaphest ikväll kanske! ;D haha

 

Take care


save you

Kelly Clarkson - Save you

I can tell how much you hate this. And deep down inside you know it's killing me. I can call, wish you well and try to change this. But nothing I can say would change anything.

Where were my senses? I left them all behind. Why did I turn away?

I wish I could save you. I wish I could say to you, I'm not going nowhere. I wish I could say to you, It's gonna be alright.

Didn't mean to leave you stranded. Went away cause I didn't want to face the truth. Reaching out, reach for me, empty handed. You don't know if I care, you're trying to find the proof.

There were times I'd wonder; Could I have eased your pain? Why did I turn away?

I wish I could save you. I wish I could say to you, I'm not going nowhere. I wish I could say to you, It's gonna be alright. Save you! It's gonna be alright, I wish I could say to you.

We can pretend nothing's changed, pretend it's all the same, and there will be no pain. Tonight, It's gonna be alright. Save you. I wish I could say to you, I'm not going nowhere. I wish I could say to you, It's gonna be alright.


tenta i micro

Idag blir det mycket, vet inte äns om jag hinner med allt. Idag är det tenta i Micro klockan 13.00. Så innan det ska jag ta tag i det sista, lite sent ute, jag vet! Räknar inte med att klara den egentligen eftersom jag bara gett den 2 dagars plugg, men att klara den skulle jag inte ha något emot, eller vad tror ni!? ;)

Efter det ska jag ta tag i plugget till lördagens tenta i Macro. :P



Vi får inte heller glömma att det är ikväll GinaTricot har sin tjejkväll med 20% på hela sortimenetet 19.00-21.00! Så ni vet vart ni kommer finna mig ikväll.. ryckandes i kläder! ;) Nu fick jag percis en syn ur En shopaholics bekännelser då hon brottas om ett par stövlar, har ni sett den? :) Det farligaste är att det är även löning idag, ska försöka hålla mig för att inte spendera så mycket! ;)

Sen är det våffeldagen idag, så jag ska även hinna med att göra lite våfflor åt familjen.

 

Take care


fest hos jonathan

Bilderna från festen i lördags har anlänt! :D

 

 

Jag har ju börjat min nykterhetsperiod nu, men jag tycker att jag jag kan ha rätt så kul ändå, syns inte det?! :P


Jag håller mig till banener istället! ;)

Bilder från Lipz har jag dock inga, men som jag sa tidigare så blev ju planerna förändrande en aning under kvällen. :P

Take care


12 timmar i skolan, 12 timmar hemma

Jag ska förklara er dagens dygnsschema; Då var man tillbaka i skolan efter 12 timmar hemma. 12 timmar kvar här, sen kan jag få åka hem igen. Kallar ni det diciplin eller vad!? ;) haha Vill börja plugga på direkten, men något håller mig ifrån, kan det vara att jag betalat anmälningsavgiften på resan för en stund sen!? ;D Can't wait..

Schhh, nu ska jag sätta mig med alla dess diagram innehållande demand- och supply-curves. Och Carl kommer om 15 minuter och gör mig sällskap :)



Take care


ensam på högskolan i ytterligare 2 timmar

Då sitter jag på skolan idag igen, nu är det bara jag kvar. Tänkt sitta 2 timmar till, det börjar bli mörkt. Jag har i alla fall kommit rätt långt, börjat plugga på Micro (den tenta jag missa då jag for till Bryssel) också. Så nu pluggar jag Micro och Macro för fullt, och det stämmer det dem säger, lätt att blanda ihop alla uttryck så som MPL, MR och MC. Dessa uttryck finns både i Micro och Macro men betyder olika.

Det är rätt kul och se allt sjukt som folk som hänger här på kvällarna, det är indier som går runt barfota och jag vet inte vad det är för folk. Alla er som trodde att det bara var intelligenta människor på högskolan har fel, det finns en hel del knepiga typer också, inte för att vara fördomsfull. :P

Jaja, ska sätta mig och fortsätta med studierna. Och pepparsprayet har jag i största hugg ifall en farlig indie kommer förbi. :P

 

Take care


lördagskväll utanför lipz

Idag blev inte alls som beräknat. Jag hade först inte tänkt gå till lipz, jag skulle inte äns till förfesten. Men så blev det som det blev. På förfesten blev jag så taggad så jag bestämde mig för att följa med in på lipz, i byxor och skjorta? Inte likt mig som alltid tar på mig en klänning, men det var ju inte beräknat så att säga. Men väl utanför lipz stöter jag på oväntat sällskap vilket får mig att tappa partymoodet direkt. Så jag står utanför lipz i 45 min och väntar på att de andra ska bli klara så att vi kan åka till donken. :P Är jag knepi? JAA! ;)

Bilder från gårdagen kommer upp senare idag hoppas jag. :)

Nu ska jag sätta mig i bilen och åka till skolan och plugga, tentavecka!! Full rulle och inget liv! ;D

Take care


tandvärk = huvudvärk

Dagen har varit hemsk, den lätta huvudvärken från igår satt i sig hela dagen. Jag tror det berodde på min tandvärk som har strålat mot huvudet som i sin tur lett till en ihärdig huvudvärk. Så mina fyra timmar på jobbet kändes som 1470 timmar! ;D haha

Imorgon blir det jobb 12-21, efter det Lipz. Hoppas bara att tandvärken försvunnit. Får helt enkelt ta till spriten! ;D

Jaja, nog snackat om mig. Idag håller jag tummarna för Ojala som är på sin första dejt i Bryssel och den andra tummen blir för Tim som är på skyttetävling ikväll långt bort-i-bort. ;P

Efter nyheter från Bryssel blev det inte av någon dejt. :/ Men den är förflyttad till imorgon om jag förstått rätt. :)

Take care


sjuk familj, men jag älskar den

Älskar jag min sjuka familj eller vad?! ;D Dem tyckte att det vart synd om mig när jag varit sängliggandes med magsjuka och förskylning så dem gjorde min favoritmat idag och väntade på att jag slutade jobbet. Väl under middagen fick jag för mig att raka Björns skägg till något coolt, så det blev ett streck från underläppen ner till hakan. Och han tänker behålla det.. haha :P Sen slutade det med att vi hade matkrig allesammans. Hysteriskt kul! :D

Nu ska jag sitta och invänta Solsidan, den bästa humorserien jag någonsin sett, då är jag ändå ett grymt stort fan av Hipp Hipp. ;) Sen inatt ska jag se filmen jag hyrde idag, 2012! Ville gå på den när den gick på bio, men det var ingen som var sugen på den när millenium-trilogin, harry potter och jag vet inte vad det var för filmer som gick då. :P

Take care


tandvärk..

Har sådan tandvärk så att det har nått huvudet. Detta kan inte sluta bra, tandvärk vid 20 års ålder.. ;P

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ta bilen till skolan.. :)

Take care


mini-ström-avbrott

Dagen på jobbet var inte lika händelserik. Det blev ett litet strömavbrott i kassan, så allt i kassan utan skärmen släcktes. Lite mysigt.. ;)

Sen kom han han till Willys igen, idag var det storhandling på G. Jag visste inte vad jag skulle göra, när han kommer sådär blir jag alldeles yr och kan inte tänka riktigt. Det blir som en sorts kortslutning.  Det är därför jag har Stina som berättar vad jag ska göra.. hehe :P Jag känner mig varm i hela kroppen, även ansiktet blossar upp. Och så får jag en olustig känsla i magen och benen darrar som att dem kommer vika sig under mig. Och att han hade sina arbetskläder och sitt nya hårklipp gjorde det inte lättare. Hjälp mig någon! :P 

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen så att jag bara kan slockna efter Criminal Minds. För imorgon ska det börjas tidigt. Ska köra min mormor till frisören och så plugga i skolan tills jag ska jobba, 15.00-19.30. Sen får jag se vad det blir, det är ju faktiskt fredag, så något borde jag kunna hitta på. :) I värsta fall hyr jag en film och gottar ner mig med en godispåse. :)

Take care


sjuk dag på jobbet

Haft en så sjuk dag på jobbet! :) Först kom en kille utklädd, och gissa till vad! EN HÄST, han hade ett stort hästhuvud..

Sen såg jag han.. ja, vad mer finns det att säga om det?

Och så kom en kille, rätt snygg. Och så började jag skratta och kunde inte sluta (jag tänkte på hästmannen). Han trodde säkert jag var helt dum i huvet. Och jag förklarade om och om igen att det inte var han jag skratta åt, vilket gjorde saken bara ännu värre. :P

Sen spillde jag ketchup över hela mig, eller det var ett barn som skulle ge mig en trasig flaska och så tappar hon flaskan och jag försöker göra en snygg räddning vilket slutar förödande. :P

Och så välte jag fullt med korgar över en tant.

Sen frågade en kille efter mitt nummer, och jag avböjde.

Har det hänt mycket eller vad? :)

Undra vad som kan hända imorgon när jag jobbar 14.15-19.45? hehe

Take care


springa till bussen

Idag är det plugg på skolan som står på schemat, efter det ska jag jobba 15-21.
Men nu ska jag springa till bussen.

Take care


med eller utan

Jo, jag var arg, för bara en timme sen. Fan vad jag hatar när jag sedan mjuknar. Och han kommer inte efter som han borde ha gjort (om det vore film). Just det, det här är ju verkligheten, glömde det..

Det äckligaste av allt är, när Emil, min bror.. som alltid är kall mot mig. Kramar om mig och säger att han fått nog av Alfred och att jag är värd någon bättre och att han bara ska våga sätta sin fot här igen. Jag kan inget annat än att le, det kommer bli bra.. snart! Med eller utan A. :)


johan glanz i blåsningen

Kollar Blåsningen då de blåser Johan Glanz, gud vad kul! Höll på att skratta ihjäl mig, den där killen är verkligen genomgod! Kolla så förstår ni vad jag menar. :)

Detta gör jag samtidigt som jag försöker få lite plugg gjort, det går förvånansvärt bra. ;)

Ska sen iväg och vara med Madde en liten stund innan jobbet, 15.00-20.00 :)

 

Take care


ska iväg..

Imorgon bokar vi resan! :D

möta våren i ett par ridskor

Shoppingen på Torp blev inte så farlig i alla fall;)

Det blev ett par tidiga vårskor som jag länge tänkt eftersom jag tröttnat på mina grova boots, och converse är det lite för tidigt med. Jag behöver något mellanting. Och det hittade jag på Hööks av alla ställen, 349;- :P


Skulle köpa VOUGE när jag ändå var på Pressbyrån. Men väl där lockades jag mer av BAZAAR som Ojala hade tippsat om. Och eftersom det står i alla tidningar att det är djuriskt i vår så vill jag inte va sämre, utan jag tar det med mig till gymmet, LEOPARDMÖNSTRAD SPORTBH från H&M 149;- ;D


Take care


dagens outfit 100314



Solglasögon GinaTricot.
Ljusrosa halsduk från GinaTricot.
Herrskjorta från H&M Herr.
Tights GinaTricot.
Skinnjacka H&M DIVIDED.

Och så nytvättade converse! :D


sängliggande för 300;-

YES, det blir söndagsspaning på Torp med Maddson! :D Och inte nog med det, kollade in mitt konto nyss, dessa två veckor då jag varit sängliggande har jag spenderat bara 300;- Så jag har pengar kvar på kontot, kanske blir det ett par nya skor!? ;D mohaha

Tänk om jag skulle fortsätta i denna takten, ligga i sängen 2 veckor och spendera 300;- sen lever loppan i två veckor och spenderar resterande 6 000;- för woops, så är det löning igen! ;) Så kom igen, såra mig mer än du någonsin gjort! Skämt o sido.

 

Take care


jobb

Söndag, vad innebär det? Inget mer än jobb vad jag vet.. 15.30-21.00. :)

best of you

Foo Fighters - Best of you

I've got another confession to make, I'm your fool. Everyone's got their chains to break, holding you. Were you born to resist, or be abused?

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Are you gone and on to someone new? I needed somewhere to hang my head, without your noose. You gave me something that I didn't have, but had no use. I was too weak to give in, too strong to lose!


mina första fräknar 2010

Nog den mest händelsefattiga lördagen på.. jag vet inte hur länge!
Jag solade och fick mina första fräknar för i år! ;D


Take care


sommartiden har börjat för mig

Har legat vaken i 2 timmar nu! Sommatiden har börjat för Patten. ;) Jag trivs inte med persienner, jag har inte äns gardiner. I alla fall, nu har solen börjat stiga upp redan klockan 7 på mornarna. Och det är udnerbart vill jag säga er, man får mycket mer gjort och du blir mycket gladare under dagen! Se på mig liksom ;D haha

Jag har inte fått så mycket sömn inatt, det är så att min fläkt har varit kall på grund av dels den kalla luften, men det har även läckt in vatten från taket in på vinden på mina ventialtionsrör, om jag nu fattat rätt. :P Så nu står det en dundrande grej för fukt och sådant i köket. Ingen som erbjuder sin säng inatt kanske? ;D mohaha

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen, kanske en liten powernap där ute. ;)

Take care


nära-döden-upplevelse innan klockan 8

Det roliga med att vara förskyld är att bara den vanliga tandborstningen ger en nära-döden-upplevelse när du knappt kan andas! Och allt detta redan innan frukost, bådar inte gott vill jag säga er! ;D haha


tjejmiddag hos madde

Efter hårt arbete var det tjejmiddag hemma hos Madde. Och som vanligt gick samtalena hett till. Allt från relationer, homosexuella, könsbyten till snatteri och jobb.

Och mina åsikter om könsbyte och homosexualitet stämde inte riktigt med de andras. Antar att det är lite av Grön Ungdom och dess tro på ett Queersamhälle som har format mig. :P





Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det jobb 14.30-21.00. Innan och efter har jag inga planer. Kanske blir det Harrys i Uvalla, kanske Trädgårn' i Gbg eller Melodifestivalen hemma i soffan. Beslutsångest, men tar det som det kommer imorgon, blir nog bäst så... :P

Take care


min och fridas belöning

Hela dagen har varit så fantastisk bra! Den började redan när jag klev ur duschen i morses och där stod en kille! ;O hehe En kille som fixar ventilationen i mitt rum (det har blåst ut 2-gradig luft i mitt rum, så det har varit lite kyligt om nätterna), och så frågade han efter mitt nummer. Tagen utan underbyxor bokstavligt talat! ;D haha
Jaja, dagen fortsatte helt felfritt i skolan. Det gick så bra att jag och Frida började fundera ut belöningar, antingen skulle det bli fika på Strandgatan eller shoppingrunda på Överby. För min del blev det bara en fika, men Frida tror jag tog även en runda på Överby. :)





Vanligt fredagsbeteénde bland oss.. ;) haha

Jobbet gick även det jättebra, trevliga kunder, dock en som dumförklarade mig, men det är bara att skratta åt. Det är någopt spec. med kunder som verkligen vill va otrevliga så är man übertrevlig tillbaka, jag frågade hur det stod till med herrn' och önskade han en trevlig helg, tror ni han såg frågande ut eller vad!? :)

Take care


videochatt med ojala resulterade i H&Mbeställning

Sitter och vidoechattar med Ojala, vi spanar in H&Ms hemsida, vilket slutar alltid förödande. Beställt kläder för 1 600;- Men vad ska man göra när alla sommarkläder redan kommit in, man envisas ju alltid med att va först! :P Bara så ni nu vet så har jag beställt detta:
 

 

 

 

Ska snart kolla Criminal minds på kanal 5.
Imorgon blir det jobb 15.00-19.30 och efter det tjejmiddag hemma hos Madde! :)

Take care


med mina näsdukar

Jag kände mig jättefräsch efter duschen! :) Nu är jag redo att ta världen med storm, om jag får ta med mig ett paket med näsdukar förstårs! ;) (För er som inte vet så har jag även åkt på förskylning) hehe
Imorgon ska jag jobba 10.15-19.15, blir inte så mycket mer än det, kanske lite tv-tittande frammåt kvällen bara.

Take care


hoppar in i duschen med the baseballs

Nej, nu får jag ett sånt där bryt igen. Har legat hela dagen, näst intill. Jag fick sånt sug efter något sött så jag tog och gjorde en sockerkaka förrut, vilket jag nu ångrar eftersom det kanske inte är så smart och slänga i sig en massa sötsaker när man inte rör på sig som vanligt.

Satte nyss på lite The Baseballs, vilket alltid får en på humör. Ska hoppa in i duschen och sen dra till Willys och kolla vilken tid jag jobbar imorgon. :) Skönt att äntligen få lite vettigt jobb gjort!

Take care


givenchy

När man sitter här hemma sjuk i sin säng finns det inte mycket annat att göra än att kolla in vårtrenderna av de stora modeskaparna.

Och jag har fastnat för den randiga kavajen från GIVENCHY. Måste hitta en kopia! :D


Men jag hittade även andra favoriter i deras vårkollektion.
   
Den svarta diskreta byxdressen är något så oerhört het, har länge velat ha den från H&M, men den har varit slutsåld sen en lång tid tillbaka. :( Den andra bilden gav mig ideén att det faktiskt kan va snygg att ha en klänning till ett par byxor på en snyggt sätt, utan att det blir kaka på kaka. I'll show you some day!

    
Dessa tog jag med för att få lite sommar. Klänningar i galna mönster, och stora vita tunikor.

Take care


ännu en bikini för beachen 2010

Då har man skickat iväg en beställning till H&M igen, en bikini. Blev helt försälskad då Frida visade den, så nu kommer vi två va snyggast på stranden i sommar. Det är från nya H&M Vår Bazaar.
 

Ellerhur är den het, eller vad tycker ni? :)

Take care


särbehandlingen har startat utan äns någon diagnos

Särbehandlingen hade redan börjat innan jag kom hem idag. Mamma hade kollat upp på internet om laktos, och jag hade passat in i profilen om man säger så. Jag hade fått en egen hylla i kylskåpet med laktosfria grejer. Idag vid köksbordet fick de andra dricka mjölk och jag blaskig soyamjölk! Det är precis det här jag inte gillar, jag visste att det skulle bli särbehandling. Jag vill inte behöva oroa mig för vad jag stoppar i mig. Nu måste jag till vårdcentralen för att motbevisa henne!

Ligger i sängen, med magkramp, och kollar på SATC. Önskar att han kunde komma med skumbananer och dra sin hand genom mitt hår tills jag somna. Som förr..?

Take care


torsdagens bilder..

Nu kommer bilderna från torsdagens utgång! :)


 







 

 

Ska snart iväg till skolan, går runt här hemma och tänker om jag ska till skolan, eller inte. Min mage är inte iordning än, krampar som aldrig förr. Och mamma oroar sig för gluten eller laktos. :O Väljer att inte lyssna på henne, jag är inte det!

Take care


mormor 77 bast

Det var verkligen skönt att komma tillbaka till skolan igen. Jag och Frida började med vårt inlämningsarbete, nästan klart. Nu är det bara att ordbajsa om diagram hit och dit. ;P hehe

Nu ska jag snart iväg till min mormor, hon fyller nämligen 77 år idag på den internationella kvinnodagen! Rätt passande dag om du frågar mig, för hon är nog den starkaste kvinna jag mött! 



Jag kan inte fatta det, att hon blir äldre. Ibland skräms jag av tanken. Men det får mig bara att uppskatta tiden med henne ännu mer! Älskar henne så mycket, hon är verkligen någon jag ser upp till. Hon har alltid varit den där hurtbullen som alltid cyklat i alla väder (men inte längre då), sen sminkar hon sig och fortfarande färgar jag håret på henne i hennes älsklingsfärg röd. Hon är den coolaste, jag ska bli som henne! Hon säger aldrig något ont om någon, och det finns ingen som har något emot henne. Världens snällaste mormor, ja, det har jag! :D

Take care


fika med maddson, mickey och ernie

Det hanns inte med någon spaning på Torp idag, vilket egentlgien satt bra. :P Istället tog jag mig en långpromenad i det fina vädret! :)

Men fika på Strandgatan blev det som planerat, det dissar man aldrig! ;) Det var jag och Madeleine, och strax efter oss kom även Mikaela och Andreas E som satte sig ner och höll oss sällskap. :)




Take care


dagens outfit 100307

Sitter hemma och kollar SATC. Ska snart iväg och shoppa på Torp i Uddevalla med Johanna Thell. Fast det blir nog mer spaning från mitt håll, försöker hålla i pengarna lite. Nu är det dax för att spara in lite för sommarplanerna. :D Ikväll blir det fika med Madde, må få uppdatering av hennes utekväll. ;)


Leopard diadem från Kapphal.
Jeansjacka från ONLY, Norge.
Tröja från Monki.
Leggins med läderlappar från LINDEX.
Och min älskade FIORELLI från Kårlins.


lördag med thell

Gårdagen började fantastiskt, jag vakna upp, helt OK! Inte ont någon stans. Kände smaken av livet igen! ;) hehe

Igår var det GUs årsmöte vilket jag kände att gå på för eftersom jag inte hunnit vara aktiv sen i november. :( Väl där kände jag magknipet komma krypande och fick åka hem.

Men det räckte med en halvtimme i sängen innan jag sa till mig själv att jag itne tänker låta magen styra mitt liv, så jag satte klacken mot Strandgatan och en fika med Johanna Thell. :)


Det var egentligen fest inplanerat men eftersom magen fick göra sin röst hörd blev det filmkväll hos mig istället med popcorn. :)


Och sen kom även boysen, Alfred och Hans. Det blev James Bond - Världen räcker inte till och Fjorton suger. :P
Seriöst, jag fick inte in någon bra bild på dem, men det här är den bästa jag fick ut av det! haha


Take care


livet före chanel

Jag har mått så himla dåligt idag, jag vet inte vad det är med mig. Idag har jag faktiskt velat gå upp, men då har jag känt mig alldeles svimfärdig. Det känns som kroppen ger efter, jag har ont i armar och ben, rygg och huvud.
Så här har vi mig och min sängkamrat för dagen. ;)


Nu senare på kvällen kom Madde förbi med lite godis och film. Coco, livet före CHANEL. Dumt för mig som inte får ner godis, det är bara yoghurt som gäller för mig. :(

Filmen var bra. Men det var inte förrän vid slutet som jag började gilla den, först då började hon utveckla sin fantasi till fullo och producera sina fantastiska kläder. Under filmen klädde hon sig mest pojklikt, väldigt typiskt, men inte lika stilfullt som det blir fram mot slutet. Jag antar att det var väl därför den hette livet före CHANEL. :P

Take care


nykter, men spyr? psykiskt?

Nu hoppas jag ändå få lite sömn. Jag hade en klump i magen enda sen jag var på Lipz, och om jag ska va ärlig så trodde jag att det var för att jag såg henne där. Jag vet inte vad jag ska göra när våra blickar möts, jag ler, jag borde se hur dum som hellst enligt henne. Okej, men jag fick sovit en halvtimme, sen bröt det ut ordentligt. Jag har spytt i 2 timmar nu.. Fy fan, och jag som trodde man skulle slippa detta när man gått och blivit nykter! :P

För er som inte vet så är det så att jag gått och blivit nykter! Jajjamensan! Jag har aldrig varit ett stort fan av den där spriten i alla fall, det är nästan bara den underbart goda cosmon som lockar ibland. :) Jag har valt att vara tills jag vet inte vad, sommaren. Orsaken är väl egentligen att jag tänkt ta träningen mer seriös. Jag vill se resultat inför beachen 2010! ;) Och jag har läst igenom hur mycket sprit gör med din kropp, shit vad den fuckar upp systemet, det är inte bara hjärnan, utan muskeluppbyggnaden hämmas så långt som 3 dagar efter spritintag. Och vet ni vad, 1 öl innehåller lika många kalorier som 10 kanelbullar. Hellre att sätter jag mig med en påse bullar och mjölk. ;P

Take care


lipz med paradise hotel

Idag var jag på Lipz med brudarna och ett gäng killar från lumpen. :) Superskoj. Som vanligt är jag så dålig på att ta med mig kameran, men vi hann med en bild innan utgång, fler bilder från förfesten kommer säkert upp imorgon hoppas jag. :) På Lipz i alla fall var ju några från Paradise Hotel, kalla mig dum men fatta aldrig vilka dessa gubbar var (följde aldrig serien). Och alla blev helt hysteriska så fort dom killarna gick förbi, inget märkvärdigt om ni frågar mig. :P Lär bli dödad av de flesta tjejerna efter denna kommentaren. :P


Jag hade på mig en enkel svart tubtopp, svart kjol med volang som framhäver de rätta kurvorna. ;) Allt det från H&M. Sen lade jag till en nitskärp från BikBok. Vipps, så har man en simpel party"klänning"! :)

 

Take care


komaveckan

Det är ändå lite saker som hänt under koma-veckan som gått. :) Låt mig summera..

Ni kan ju säkert gissa på att en beställning från H&M kom hem, det är så roligt, eller ska man säga sorgligt att ombudet (Syltekiosken) sa att jag itne längre behöver visa legitimation, eftersom dem vet vem jag är och att jag kommer dit en gång i veckan och hämtar paket från H&M. :P Sen fick jag även hem bonus från H&M, det vill säga den summa som jag handlat för år 2009. Vi säger såhär, jag fick guldbonus! Alltså har jag köpt för 12 000, bara från H&M! :O Inte konstigt att pengarna bara försvinner. :P
I min beställning denna gången ingick det en jeansjacka, långklänning och en svart tröja från Sonia Rykel. Det var inte mycket jag gillade från hennes kollaktion, eller gillade gjorde jag, men inget som passa mig. Så jag fick köra på något neutralt, för något från Sonia Rykel var jag ju bara tvungen att ha! :D
  

Dock hittar jag ingen bild på min tröja från Sonia Rykel. Ni lär få se den på en dagens outfit inom kort! ;D

Sedan var jag på bio, Alice i Underlandet. Är Tim Burton sjuk eller vad, han lyckas föra fram sina ideér på det sjukaste vis. Grym fantasi om karaktärer och miljön runt om kring, lovely! ;)

 

Innan bion blev det även en fika med dessa brudar. Vi testade det nya fiket Café Slussen (gamla Oléarys), riktigt billigt. Min varma choklad gick på ynka 25;- :)



Sen skulle jag inte vilja påstå att det hände så mycket mer än ryggläge i sängen.

Take care


slut på allt depp nu, nya tag!

Förlåt, jag ska sluta att vara så depp nu. Det roliga är faktiskt att jag har inge gått miste om så mycket läsare fast än jag inte gjort så roliga inlägg. :)

Det var här om dagen då Madde kom förbi, hon hade blivit så orolig av att jag inte svarat. Förlåt till alla er som försökt få tag i mig. Vi satt där tillsammans, det räckte med en kram. Vi sa inte mycket, det behövdes inte. Vi visste redan båda två vad det handla om. Och inte skulle det bli bättre av att sitta hemma och deppa. Hon är en så otrolig människa, hon delar med sig av sin glädje! Hon fick mig ut till gymmet, fika på stan, bio och nu ikväll ska vi till Lipz. Riktig stor guldstjärna till henne! :D

Take care


impossible

Måns Zelmerlöw - Impossible

These are the days when I can't forgive myself. Seeing those picture of you with someone else. I wish you were here to turn darkness into light, if you were here, tonight.

I'd find a million ways to say I love you, sing a million songs to make you smile. But I can't turn back time and I can't make you mine, it's impossible!

Don't ever think that I'm proud of what I've done. What we had in common, now it's gone!

It's impossible to bring you back and even if I try to turn your heart, it's impossible to turn back time.

To even think that you would look my way. I know I only have myself to blame. I can try, but I still can't make you mine!


away in silence

Creed - Away in silence

You walked away in silence, ou walked away to breathe, stopped and turned around to say goodbye to me. I'm pleading as your leaving I'm begging you stay, I'm not the girl I used to be, I've changed!

Don't give up on us, don't give up on love. If my life is the price, then my life it will cost. Now that I'm picking up the pieces see the pain that I have caused. It's hard to believe in someone you thought was lost. Don't you walk away in silence...

Well I pray that tomorrow you'll be home, we can rebuild and forever we can go on. We can go on, well I pray that tomorrow you'll be home. Look at horizons and let the light bring you home, bring you home!


monster

Itchy Daze - Monster

Don't want to turn off the light. Hope someone hears me tonight. I know there's a snake in my bed, eating its way through my head!

I want to be normal, I want to feel safe. Waking up screaming, it's always the same.

Hold me, tell me everything's ok. Show me there's a way to beat the monster, save me, make it go away!

I'm trying to wash of the stains, try not to think about the pain. I know I've got no place to hide, God knows the times that I tried!


empty room

Sanna Nielsen - Empty room

Sitting here alone with my memories, staring at a picture of you and me. They say I look fine but if walls could talk, they'd tell you all about how much I break apart. I think we were right but we did it wrong. Every since you left me I just can't go on.

But everything without you seems to make me sad. I thought we were good we were meant to be. The way it turned out is still a mystery.

I can't believe I have to say, I don't know where you are today!


try sleeping with a broken heart

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

Even if you are a million miles away, I could still feel you in my bed, near me, touch me, feel me!

And even at the bottom of the sea, I could still hear it inside my head, telling me, touch me, feel me. And all the time, you were telling me lies!

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you. Tonight, I'm gonna find a way to make it without you. I'm gonna hold on to the times that we had. Tonight, I'm gonna find a way to make it without you!

Have you ever tried sleeping with a broken heart? Well you could try sleeping in my bed. Lonely, only, nobody ever shut it down like you!

You are the crown, you made my body feel heaven bound

Why don't you hold me, need me. I thought you told me you'd never leave me

Looking in the sky I could see your face. And I knew right where I fit in. Take me, make me, you know that I'll always be in love with you, right till the end!

Anybody could've told you right from the start it's ‘bout to fall apart. So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love. And I could find a way to make it, don't hold on too tight, I'll make it without you tonight!


here without you

3 doors down - Here without you

I'm here without you baby. But you're still on my lonely mind, I think about you baby. And I dream about you all the time. I'm here without you baby. You're still with me in my dreams. And tonight girl, it's only you and me!

Everything I know, and anywhere I go. It gets hard but it won't take away my love. And when the last one falls, when it's all said and done, it gets hard but it won't take away my love!


skrikandes

En flicka vet varken ut eller in. Så hon tankar sin bil full och åker en sväng. Innan hon vet ordet av det finns hon skrikandes på en klippa i Fiskebäckskil.  


when you're gone

Avril Lavigne - when you're gone

I always needed time on my own. I never thought I'd need you there when I cried. And the days feel like years when I'm alone. And the bed where you lie is made up on your side.

When you walk away, I count the steps that you take. Do you see how much I need you right now?

When you're gone, the pieces of my heart are missing you. When you're gone, the face I came to know is missing too. When you're gone, the words I need to hear to always get me through the day and make it okay; I miss you!

I've never felt this way before. Everything that I do, reminds me of you. And the clothes you left, they lie on the floor, and they smell just like you. I love the things that you do!

We were made for each other. Out here forever, I know we were.

And all I ever wanted was for you to know; everything I do I give my heart and soul, I can hardly breathe I need to feel you here with me!


if i let you go

Westlife - If I let you go

Day after day, time passed away. And I just can't get you off my mind. Nobody knows, I hide it inside, I keep on searching but I can't find. The courage to show to letting you know, I've never felt so much love before.

And once again I'm thinking about, taking the easy way out!

But if I let you go I will never know, what my life would be holding you close to me. Will I ever see you smiling back at me? How will I know if I let you go?

Night after night I hear myself say; Why can't this feeling just fade away. There's no one like you, you speak to my heart. It's such a shame, we're worlds apart. I'm too shy to ask, I'm too proud to lose. But sooner or later I gotta choose.

And once again I'm thinking about, taking the easy way out!


RSS 2.0