nödvändigt.. och en flygresa!

Efter att ha försökt få Emil att köra mig till Överby i över en vecka nu, fick jag till slut be mamma. Det var ett tag sen man fick fråga mamma om skjuss. hehe (För er som missat, min bil är PAJJ och kommer troligtvis aldrig kunna återupplivas igen) På grund av min väldigt uppstramade budget blev det enbart dessa:
.
Jag kunde med att unna mig denna ynka topp för bara 99;- //H&M
.
Och lite nödvändigheter i form av olja från Joico K-pak serien 349;- //BELLBOX
Och dagcreme från ACO Face young 89;- //Apoteket
.
Min uppstramade budget kanske beror främst just nu på..
ATT VI VAR PÅ RESIA IDAG OCH BETALADE FLYGRESAN TILL NICE DEN 9 JUNI! FRANSKA RIVIERAN HERE WE COME! :D

c-uppsats

Såhär kul har jag och Marie det när vi pluggar C-uppsats.

Imorgon gäller det!

Även om det är kvällen innan den stora Intern-tentan så är det inga sura miner!


Hur ska detta gå?

Precis hemkommen från tenta i Externredovisning C, gick förvånansvärt bra, om jag inte missuppfattat allt. Men det kändes ändå bra, så nu har jag fått ny energi till tentaplugg i Internredovisning C som jag har på fredag. Men dock, några saker kom genom brevinkastet även idag! CHIC och Fitness!!! Hmm..


Lätt att plugga?

Är det lätt att fokusera på Externredovisning C när man fått hem senaste Sofies mode och vårinspiration från H&M?! Nope!


när jag trodde det inte kunde bli värre

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre. När jag trodde att det inte kunde bli värre, liksom, räcker det inte med BARA en p-bot, en fortkörningsbot, en icke godkänd bilprovning, att jag kört på en annan bil. Utöver allt detta som kostat mig så mycket har jag köpt en ny cykel för att slippa det. Så imorse när jag skulle ta min 2 veckor gamla cykel till jobbet, den enda sak som gjort mig lycklig det senaste, så märker jag att den inte står där! Den har blivit stulen! Fuck my life!


15 grader

Nu blir det en cykeltur till gymmet i det fina vädret, har även klämt in en promenad idag också! 15 grader, oh really?!


SATC med Amanda

Sitter och myser med en pizza i knät framför Sex and the city med Amanda medan våra gubbar är i garaget!


200 psykbryt

Suttit i två dagar i denna lägenheten, i princip inte gått utanför dörren. Jag har bestämt mig för att börja plugga på mina sista tentor i tid för en gångs skull. Men jag hatar att plugga själv, när jag stöter på ett problem lyckas jag ofta inte komma ifrån problemet, måste ha någon att diskutera med. Har fått runt 200 psykbryt bara idag. hehe Bättring imorgon.

skinnjacka

Jag höll på att glömma.. skinnjackan jag unnade mig. Hade egentligen inte pengar. Men den skinnjackan jag har, har jag haft sen början av gymnasiet, och den är rätt kort, så inte så mycket av en jacka. Här har vi en mer ordentlig som förhoppningsvis ska hålla mig varm i vår.
Skinnjacka 599;- // GinaTricot

Nu ska jag snart iväg till svärmor och få naglarna fixade inför helgens bravader! hehe

VILA

Här har vi mina senaste shoppingfynd.
Röd topp 179;- // VILA
Metallic kofta 399;- // VILA
Det var den enda butiken jag hann med i princip sist jag var ute med ChriStina på shoppingsvängen!


oflyt som ska vända

Jag har inte varit direkt on the mood för att skriva inlägg det senaste. Så mycket oflyt jag haft det senaste finns inte, en p-bot, kört in i grannens bil, åkt dit för fortkörning, har en bil som inte gick igenom besiktningen (som rostar isär), så nu för att vända på mitt liv har jag köpt en cykel. Inte nog med det, tappat min mobil från andra våningen så att skärmen ser ut som ett krigsfält. Men den funkar, så ska inte klaga! Sen självklart har det hänt mö roligt, åkt till Ullared med brudarna och tröstshoppat lite. Mer om det kommer upp senare. Nu ska jag ta racercykeln till skolan och plugga litt! Ha en riktigt bra dag nu gott folk!

RSS 2.0