den lilla svarta från divided exclusive collection

Idag var jag i Gbg med Rasmus och shoppade lite såhär efter löning och allt. :P Hoppades på att han skulle shoppa mest, men det blev jag denna gången. Det han väl köpte valdes ut av mig (en tröja från Åhlens och sjal från Topshop), har jag känsla för det eller vad? ;P Till lunch blev det den extremt goda kycklingsalladen på Paprika (uppe på Rut m.fl. i Nordstan).



Jag köpte en stor stickad tröja från Monki, två vita simpla linnen från Topshop, en blommig kjol från H&M och sist med absolut inte minst en svart klänning från H&M Divided Exclusive collection. Längtar till att få ha på mig den på nästa fest, blir på partysug så fort jag kollar på den. Kan det inte vara helg snart igen? :)



Take care


tacos på Vänersnäs

Igår var det full rulle på jobbet, eftersom det är löningshelg och allt. Köer till frysdiskarna, då känns arbetet så meningslöst eftersom man aldrig blir av med dessa mil-långa köer! ;D Hade en kund som handlade för 4 000, har denna människa en armé hemma som behövs matas eller? :P

     

Efter jobbet var planerna att bara slappa, men det var ju ändå lördag, får ta och rycka upp sig. Så jag ringde Madde i hopp om att hon inte hade allt för storslagna planer. Det blev tacos uppe på Vänersnäs med Mickey och Malin G. Sen åkte vi förbi killarna som hade Wii-kväll, helt slut blev man efter det. Så kvällen slutade rätt bra iaf.

Idag däremot hände absolut ingenting mer än att jag tog mig till kiosken för att hämta mina converse. Pluggandet idag har gått sådär, men jag har suttit med det iaf!

Take care 


inte bara en fika med mamma

I onsdags var både jag och min mamma lediga, vilket fick oss ut på stan, tänkte bara ta en fika. Vilket man kunde anat inte slutade med BARA en fika. Allt började med att mamma inte hittade den tröja hon letat efter på GinaTricot i Odenhuset, utan vi fick ta oss ut till Etage. Och hoppsan vad mycket butiker det helt plötsligt fanns att kolla i. :/ Mamma hittade dock aldrig sin tröja, men hon kompenserade det mer än väl. :P Det blev så illa att vi till och med åkte hem och förde över mer pengar så att vi skulle kunna åka tillbaka. Men något jag absolut vill poängtera är att det inte är ofta jag och mamma är så här taggade på shopping, så det är ok när det väl händer tycker jag. :P För min del blev det en påse från H&M, en snygg svart höstkappa, en stickad ljusrosa klänning, en lila klänning och några ringar från Glitter. Sen köpte jag mig även en stor svart Fiorelli-väska, som dem flesta vet så har min gammla älskade big-size väska gått sönder nu efter alla högskolans extremt tunga och tjocka böcker.

 

Men inte räckte det, jag fick även brev från posten att mitt paket med kuddar från H&M Home hade anlänt.


Myyyyys!!

I torsdags var jag även ute med brudarna. Det började med inflyttningsfest hos Nattin och Sara med tacos. Sedan bar det iväg mot Lipz, här är vi inne på toan, där man typ spenderar halva kvällen. :P haha



Men som vanligt var jag egentligen inte sugen, så jag drog hem till Alfred och tittade på när han sorterade alla sina papper, jag och han fick reda av hans papper att han har en gemensam bastu med sina grannar, vilket han inte var så intresserad av, men men. :P Brudar, jag lovar er, jag ska få tillbaka suget! Ni vet ju hur det står det med det.

Nu där emot har jag jobbat hela dagen, är helt slut. Som tur var kom Alfred med frukost imorses, utan den hade jag aldrig klarat dagen! ;) När jag kom hem idag möttes jag av ett brev från posten igen, mina converse har kommit! Så imorgon blir det jobb och förhoppningsvis hinner jag även hämta mitt paket.

Take care


brunetts have more fun

Yes, klippning blev det. Hade hoppats att det till och med skulle ta lite längre tid så att man inte skulle behöva komma hem till högen med böcker som ska läsas igenom. Så jag fick börja prioritera vad som är viktigast, att berätta om hur fin Nattie blev i brunt eller läsa Grundläggande redovisning... hmm, tufft val vill jag säga er!
Så vi brudar tog Saaben till frisörsalongen No 19 i Alingsås och Sandra. Natties pojkvän David hade precis innan hon åkt sagt till henne att tänka igenom det en sista gång, sikket stöd eller vad? NOT! Men vänta bara till han får se sin nya snygga brunett till flickvän, han lär tappa hakan! För det vill jag säga er, hon blev vrålhet! Men då ska vi inte glömma Ojala som också gått och blivit brunett i dagarna. Tjejer, man kan förstå varför ni byter till den mer seriösa och sensuella bruna som jag då har och förespråkar! Vilka fler tänker haka på trenden? Om man bara kollar in kändiseliten så är det redan många som bytt ut det platinablonda.

 



Men nu kanske man skulle försöka plugga lite, men jag tror faktiskt att jag är för trött för det. Det är ingen idé om koncentrationen ej är på topp, att blanda ihop debet och kredit är farligt! ;) Det blev ju faktiskt rätt sent inatt på sjukhuset, var inte hemma förrän kl 5. Så tillbaka till mina prioriteringar, sömn eller slarvigt arbete med redovisning? Sömn!

Take care


insmuggling på näl

Gårdagen spenderades nästan hela dagen på NÄL, igen. :) Allt började som en överraskning, lite vågat eftersom man vet hur det gick sist gång jag gjorde något sådant! Jag hade i alla fall köpt med mig ett gäng tidningar med illustrerad vetenskap och annat vetenskapsgrejjs. Medan Tim hade tagit med sig MOORE, kunde anat detta. Men oväntat nog slutade det med att jag satt och läste denna blaska. ;) Det blev även en sväng ner till caféterian för en macka för att sen klara av det korta jobbpasset på 3 timmar. :P Dock Alfred  aldrig smaka på denöverfyllda äckliga mackan, men han fick ju sig en lyx i sig, stroganofsörja i påse (enligt hans morbror som även han kom på en kort visit). ;D



Efter jobbet var planen utgång, men det ändrades rätt fort när Alfred hörde av sig. Så då blev en insmuggling av mig. Ännu en natt där IGEN, fast denna gången blev det i en någorlunda skön och tajt säng. Och sällskapet är inte att klaga på. ;) Vi hann med både FreakyFriday, Dödligt vapen (det tredje gissade vi på) och House of wax, inte vårt urval, men det var det som visades på tv:n.

Men nu så ska jag möta upp Tammpere för en promenad, efter det får vi se vad som händer, klumpig som vanligt har man gjort en dubbelbokning, pluggning med Nattin eller hårklippning i Alingsås. Blir nog hårklippning eftersom Nattin inte svarar när man ringer, men lovar att gottgöra detta Nattin! ;)

Take care


dirty dancing

Skrev ingenting igår, jag vet. Men jag kan lova er att inget specielt hände. Mer än att jag tog en sväng förbi Alfred innan skolan med lite mat och proviant så att han klarar sig de närmsta dagarna i alla fall. ;)

Men idag där emot hände det lite mer, tjejmiddag i Grästorp med Ojala, Nattie, Mikaela och Jennifer (Ojala-tjejen har ju blivit 19 fyllda år).
Det bjöds på Ojalas berömda tacosallad, med den farliga Frödings kladdkaka till efterrätt!
Självklart kunde vi inte missa Dirty Dancing som gick på tv:n, så där satt vi och kåtade upp oss i tv-soffan, i alla fall jag. Man blir ju bara så förälskad. Var på tiden eftersom det var nog 7 år sen jag såg den eller något.
Vi blev också så taggade på utgång imorgon att vi knappt kunde bärga oss. Lärde oss några coola danssteg från filmen som vi tänkt använda oss av imorgon. Nattie och Ojala gick modevisning med de alternativa plaggen för morgondagen, och Magnus Uglglas låt Kung i baren spelades högt i bilen på vägen hem, dock körde vi fel i mörkret vilket fick oss bli rätt avpepp, hamnade någon stans mellan Norra björke och Frambo, och för er som inte känner till dessa ställen; du vill inte komma dit! ;D



RIP Patrick Swayze


Take care


tredje gången gillt hette det?

Förvånar det en? Nej! Som vanligt blev det inget plugg igår heller. Precis när jag skulle sätta mig med böckerna, jag menar det, hade precis slagit upp böckerna ringde Madde och sa att hon coh Corny var på väg till Strandgatan. Ett måste för att inte missa det som hänt den senaste veckan, så jag pallrade mig dit för en snackis med bulle och vanlijvisp. De flesta förvånas över min mix, men jag lovar er, bulle doppad i vaniljvisp.
Mums-filli-babba! ;D



Men idag gott folk, tredje dagen gillt, har jag inget roligt att säga, för att idag, har jag nämligen inte gjort något annat än att plugga! Tyvärr, måste kila, har bara 40 sidor kvar nu! ;)

Take care


natt på akuten, utan kortlek

Gårkvällen slutade inte riktigt som jag hade planerat med plugg, och det var inte för jag var lat. Jag var tvungen, eller rättare sagt jag ville åka till akuten på NÄL eftersom Alfred hade åkt in. Det är inte så konstigt att ställa upp för någon man bryr sig om. Vi hade det allt trevligt där uppe på akuten trots omständigheterna, dock hade jag glömt kortleken (något som Alfred påpeka). Shit, det är inte varje dag man är på akuten, inte lätt att komma ihåg allt man ska ta med sig förutom en själv. :P



Men det var inte så länge sen jag och Alfred var där så jag borde vetat bättre. Den där torsdagen 6 augusti på lipz då jag fått för mig och glida på knäna, inte hade jag räknat med att dansgolvet skulle vara fullt med glas. Haha Tur för min del fanns Ojala och Alfred till hands, och inte minst vakterna, tack gubbar! ;) Jag får väl hålla med Alfred om att vi är kvitt nu, men jag skulle kunna ställa upp hundra gånger till om det vore så. :)

   
Den sista bilden är till för den som älskar detaljer mer än andra ;P

Förutom att gått runt som en zombi hela dagen har jag varit på Överby och hämtat mina nya glasögon. Fick för mig för två veckor sen att jag för skoj skull skulle kolla synen, men möttes av besvikelsen att jag har ett brytningsfel och behöver glasögon, lite oväntat men. :P Det blev iaf två par från Specsavers, efter mycket om och men blev det märkena fcuk och red or dead. Älskar de tjocka bågarna, och härliga färger som plommonlila. Redan efter en dag har jag fått höra hur intelligent jag ser, att jag faktiskt kan klara av högskolan nu, skönt att höra att andra har SÅÅ höga tankar om en. ;D



Take care!


grå är höstens färg

Har hunnit med mycket idag, förutom att plugga vilket var det enda jag hade tänkt att göra idag. :P Jag följde med mamma till Överby innan skolan, BARA för att köpa schampoo (vilket jag inte köpte). Men när vi väl gick där så insåg jag att jag måste ju inskaffa mig ett par nya joggingskor, eftersom mina gammla blivit så slitna. Och som tur var hade vi bråttom så jag hann inte köpa så mycket mer. Skoldagen gick som vanligt. Men när jag sen skulle hem och testa mina nya joggingskor ser vi att det är två olika skor jag fått!! Haha


Men rätt lika var dom väl ändå, lite? :P

Så jag var tvungen att skynda mig tillbaka till Överby, vilket resulterade i mer shopping! Inte bra.
Allt blev i grått, får förbereda sig för ännu en deprimerande höst.





Grå timglaskavaj från H&M (blev så inspererad av CHIC nr. 19), och ett par gråa tygskor även dom från H&M (eftersom jag vill inte förstöra mina vita cinverse i höstregnet). Sen hade jag tänkt uttrycka min höstdepression med naglarna, i inget mindre är Smoky grey från IsaDora.

Sådär, man kanske ska försöka plugga lite nu. Inte fullt så motiverad när man vet att det väntar 60 sidor i Organisations- och vetenskapsteori.

Take care!


kollar ensam mamma söker..

Så nu sitter Tammpere och jag här i min säng för andra gången idag.
Kom nyss hem från Friskis, och det var såå skönt att äntligen Tammpere skaffat kort, så att jag har en till träningshomie.

Gårdagen var ju rätt kul, allt började med fest hos Madde, och DISCOtema var det som gällde. Valde  att vara discokulan själv, hade en gammal paljettklänning från BikBok som jag köpt av Ojala, med ett par svarta paljett-tights från H&M. Men det blev en tidig kväll för min del på sätt och vis. Jag och Anna K. valde att lämna festen redan vid 23 för att jag fick mig en oväntad nyhet, som tur var så har man Anna K. som förstår, så det blev 3 luckor för lite pommes.
Här ser ni mig rocka loss med Issa.


Så nu står det Ensamma mamma på tablån. Egentligen är jag inte så sugen, men vad gör man inte för sin favorittjej! ;D Hur patetiskt är inte detta programmet egentligen? Det borde verkligen vara den absolut sista utvägen för dem eller extremt tv-kåta mammor som är ute efter kändisskap. Som en mamma till exempel, som har en 17 årig son, väljer en man som är 22 år! Och dem berättar redan efter första dejten att dem är kära, mammor om några borde vara mer erfarna av riktig kärlek. Gud vad jag är glad att mamma hitta kärleken i grannhuset och slapp gå hela vägen till tv-rutan!



Take care!


första inlägget med Tammpere..

Testing testing...


RSS 2.0