Flywire

Dagen innan omtenta i Externredovisning och jag får inte in något mer nu. Tyckte att det passa bra med en liten shoppingrunda. :)
.
Jag var på jakt efter ett par nya skor som jag kan ha när jag tränar. Dom jag köpte i höstas var så dåliga, dom var allt för hårda, följde inte foten och det kändes som jag skulle tappa skorna hela tiden. Där får man för att man köpte det billigaste paret. Så nu valde jag att avancera och våga lägga lite extra pengar på ett par.
.
Nike FreeXT Flywire 1199;- / TEAMSPORTIA
.

Halsband ord. 249;- (jag fick det för 170;- då det var den sista och utan etikett) / VEROMODA
.
Byxa i korall med dragkedja 349;- / VEROMODA
.
Alla har dom, så då måste jag också det. Jag har dratt mig för att köpa byxor det senaste eftersom det inte är roligt att köpa det när man gått upp lite det senaste, allt sitter så jäklans tajt och ändå så fortsätter man att tvinga sig i den gamla storleken. Okej, om jag gått och blivit en medium/large, jag kommer va en jäkla snygg medium/large.... så länge! :)

Blommiga sandaletter

Jag har hunnit med en shoppingrunda med tjejerna för någon helg sen. Det dumma med denna usla uppdateringen är att jag hinner glömma allt. Men det är det finaste som består i mina tankar.
.
Blommiga sandaletter 349;- / SkoPunkten
.
Högmidjade mörka jeans 399;- / CUBUS

Battleship

Jag har glömt att nämna att jag var på bio här om veckan, Battleship!
Den är en av många filmer där jorden attakeras av utomjordingar. Men jag vill ändå påstå att den var en av de bättre och utmärkte sig från alla de andra.
.
.
Bröderna Hopper, som spelas av Alexander Skarsgård och Taylor Kitsch, har en lite strulig relation. Alexander som är marinsoldat värvar sin bror för att hjälpa honom att få ordning på sitt liv. Under tiden försöker vi här på jorden skicka ut en signal till en planet som har liknande atmosfär som vår egen, och därvid hoppas på svar om det finns liv. Och det finns det som ni säkert kunde lista ut. De kommer till jorden med sina högteknologiska vapen i jakt på en ny planet att bo på. Med sina battleships befinner sig bröderna mitt i en krigszon med sina vänner (Rihanna m.fl.) Jag vill bara tillägga att Rihanna gjorde en grym insats som marinsoldat. Hon var så grym, diggart'
.
.
.

Stinas födelsedagsfika

Min härliga Karlsta' Stina fyllde år i söndags, eftersom hon var på vift då bjöd hon över oss på lite födelsedagsfika idag. Jag säger bara mmmmmmm!
.

Påskens fika

Äntligen var det lite påskledighet, vilket får mina gamla brudar att ta sig hem till Trollhättan. Så det blev en gammal traditionell fika på Strandgatan med Evelina, Mikaela och Malin. Jag kan inte komma ihåg senast jag var där, vi var där hela tiden förr. Tråkigt..


The hunger games

Igår kväll var jag på The Hunger games med min Emil, Lundberg och Amanda.
.
Varje år väljs en tjej och en kille mellan 12-18 till the hunger games från varje 12 distrikt som straff för att de distrikten demonstrerade mot The Capital en gång i tiden. Av dessa 24 ungdomar är det bara en som kommer ut levande. Katniss är den modiga tjejen som frivilligt anmäler sig för att ta sin systers plats i den 74:e upplagan av tävlingen. Och på den vägen är det. Jag tyckte filmen var grymt bra. Den höll spänningen genom hela filmen vilket väldigt få filmer lyckats med. Detta är första delen av en trilogi, väntar med förväntan på nästa.

Påskens shopping

Det har vart påsk och allt, vilket innebär ledighet och tid över till annat, så som shopping!
.
Eftersom det är på väg till sommartider (svårt att inse när man tittar ut) har jag förberett mig med toppar jag ska ha under alla mina transparenta toppar i sommar.
Vit topp 99;- /GINATRICOT
.
Svart topp 99;- /GINATRICOT
.
Halvtransparent långkjol 299;- /GINATRICOT
.
Den traditionella spetstoppen 149;- /GINATRICOT
.
Jag har också fallit för den mintgröna trenden. Ska nog snart också införskaffa mig ett par byxor i samma färg.
Mintgrön kofta 199;- /BIKBOK

Figo

Igår var jag på dop för denna underbara lilla gosse, Figo!
.
.

ingen klädkammare, fel?

Igår var jag och Emil på lägenhetsvisning. Jag var lite negativ först, hitta bara en massa fel på den. Det berodde nog till största del på att det inte fanns någon klädkammare. Det fanns typ tusen garderober istället, men dem var sådana man inte kan byta ut. Blää! Efter att jag och Emil satt hela kvällen igår och disskuterade lägenhetens fördelar och nackdelar kom vi till slut fram till att den kanske är värd att satsa på trots allt, den har ju diskmaskin!!! ;D Och den har ett större badrum med spottar till lampor, badkar (till mig som älskar att bada), snyggt kaklat kök med stor kyl och frys. Och så var det en etagevåning med sluttande tak, stor och rymlig hall. Låter den inte bra?
.
Nu ska jag kila iväg till skolan, ska först ta svängen förbi biblioteket, ska skaffa mig mitt första lånekort, behöver lite böcker till C-uppsatsen.

Kuggad profil

Sitter i skolan och haft ett sånt där uppmuntrande möte med studievägledaren. Hon gick in på min profil och såg mina kuggade kurser och sa; du är så duktig, så detta klarar du! Ser hon inte det jag ser?! Om jag hade varit duktig hade jag inte haft dessa kurser efter mig!
.
Jaja, behövde lite förändring. Så nu har det röda svallet ersätts med brunt! Brunetts have more fun? :)
.


RSS 2.0