räkningar.. snark!

Betalat alla fuckade räkningar, mobilräkningen från tiden jag var i USA, bensinräkningen från trippen till Halmstad, prenumeration för tidningarna CHICK och Fitness, räkning för sjukhusvistelsen, betalning till studentkåren, till och med adressändring ska kosta! :P Då har jag inte betalt hyran eller köksmöblerna än. Leva på nudlar!? Nej, jag åker bara till Emil och äter! Han lagar ju så mycket godare mat än vad jag kan. ;) mohaha

Nu ska jag och mamma äta lite mackor med nyplockade kantareller på. Sen blir det en promenix längs Holmsvägen, en av de sista! :P Inatt bär det sedan av till Landvetter airport, tjohoo! :)


receptionist på F&S

Ni tittar nu på den nya receptionisten på Friskis & Svettis! :D

Lämnade in mitt CV igår, eller CV och CV, snarare en lapp om att jag skulle vilja jobba ideéllt som receptionist. Tanken slog mig då jag såg min lönespec. och insåg att jag inte skulle ha råd till ett nytt gymkort. Och idag ringde dem, går kurs på söndag och sen gör jag min första dag på tisdag! :D


Captain America

Chris Evans i Captain America!!!! Jag och Daniel gick och kollade in den idag, vi satt och bara dreglade! :P hehe En jättebra film, precis i min smak som älskar alla James Bond filmer.

Filmen utspelar sig i andra världskriget och Amerika ska framställa ett hemligt vapen mot fienden. De grejar med en killes celler, och han blir Captain America som ska rädda USA från en mycket ond snubbe (anhängare till Hitler), vars makt får han att vilja ta över hela världen, lite i James Bond anda.Det bästa med denna filmen måste nog ändå va slutet. Det slutar inte sådär lyckligt som alla andra "AHH"filmer. Och slutet var en början på något nytt, en 2:a kanske?! :D Give me more Chris Evans!


hjvjhz

Lämnade av Emil på jobbet för en stund sen. Hur ska jag någonsin kunna gå tillbaka till min Corsa efter att ha kört hans Lexus nu!? Ska snart ta tag i hans disk..

Har varit upptagen den senaste timmen med att skriva ett mejl till tjejen jag fruktat mest de senaste åren. Jag kände först nu att jag hade modet att skriva hur ledsen jag är över allt jag gjort mot henne. Och jag mår faktiskt väldigt bra nu efter, jag har velat göra det en längre tid men inte vågat.

Jag kanske till och med ska dammsuga, är på grymt bra humör. Tänk vad Emil ska bli förvånad när han kommer hem. Om jag ändå visste hur man tvättar kläder (skäms).


kaos på mina nuvarande 10 kvadrat

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, för att slippa se det har jag tjatat mig in hos Emil varje natt. Men inatt, då fan tog jag tag i det, städade till klockan 5 inatt. Delar sängen med 2 flyttkartonger nu för tiden, mysigt! :P haha Åh, vad jag längtar nu..
Och till er som verkat missuppfattat detta, jag flyttar själv till en liten etta!


Det jag är mest upprörd över är alla mina skor, de ska längre inte få bo i sina kartonger, de får inte plats. De ska få flytta till ett kollektiv i form av en stor kartong istället. De kommer bli så upprörda, men säg inget till dem, ok!? ;P


spakväll hos Elin

Igår var inte en helt ok dag. Låg hela dagen och vänta på att jag skulle få jobba mina ynka 3 timmar, och sen när det bara är någon timma kvar så får jag världens huvudvärk! :O Så det blev en timme på jobbet, sen var det sängen. Efter några timmar i sängen kände jag mig ändå ok för att gå på spakväll hemma hos Elin. Här kommer några ursnygga bilder från gårdagens spa. :P
Alkoholfritt? Knappast!
kontrakt påskrivet

Yes, då var kontraktet påskrivet. Första September åker flyttlasset! Åh, sikken wonderbar dag! ;D


RSS 2.0