LCHF

Jag har nog glömt av hur det är att vakna en söndag att må bra! :P Igår var min första vita helg av 2 månader framöver! Känner nog att detta kommer kunna gå vägen. Det har ju inte varit något problem tidigare så..

Imorgon är starten på mitt nya liv med LCHF-metoden. Ska se hur bra den funkar och om det kommer ha gett resultat innan sommaren. Vi får inte glömma att säga att jag har med mig Stina på detta också! Det är nog bra att ha någon med sig som kan puscha när motivationen sviker.. :)
Jag tjuvstartade lite redan i helgen för att se hur det känns, 2 dygn och det enda jag tänker på är bröd! Min smörgåsfeta röv kommer att hata mig! ;D haha


tattoo meltdown convention 2011

Då kom man hem från Tattoo Meltdown Convention! Atmosfären där inne var grym, och alla sköna människor! Helt enkelt awesome! Det var så intressant att se hur duktiga de är på sina grejer, en kille till exempel ritade skissen direkt på huden! Jag kunde stå och bara stirra för att jag blev så impad!

Själv var jag där för att inhandla lite smycken, men det blev inte så mycket av det då jag tyckte att utbudet var lite tanigt. Däremot blev jag lite sugen på att skaffa mig en liten tattoo, men ack. Anna K. skulle egentligen skaffat sig en, men då alla tatuerare var fullbokade dissade vi den idén.


nästa BB? hahaha

hahahaha.. Jag hade nyss det roligaste samtalet ever, klockan 4 på morgonen!! Det var någon som sa sig vara från BigBrother och ville ha med mig, pga av att människor ska hoppa av BB. Och anledningen till varför just jag skulle va med var bilder på min piercing, wow, där har jag min goldticket tydligen! haha Jag fattar ju att detta är ett enda stort skämt.. Jag är inte så lättlurad som man kan tro! Nu ska jag fortsätta sova.. Var bara tvungen att säga detta!! hahahahahaha


the social network

Igår var det torsdag, som blivit den typiska dejtdagen. Även denna gick lyckat! Började med att vi stod på KONSUM i Strömslund för att välja film 5 minuter innan de skulle stänga, de glömde till och med bort oss och hade låst dörrarna då vi skulle ut. :P Efter det begav vi oss till Maxi för att köpa något att laga, med den beslutsångesten vi hade och ekande magar slutade det med att vi köpte det traditionella tacos!

Vi kollade på The social network. Min kära vän Ojala hade ju tippsat om denna, och hans vänner hade å andra sidan spytt galla över den. Men jag insisterade att man kan lita på Ojalas smak. Jag tror jag tar tillbaka det där! :P hehe Filmen föll mig inte alls i smaken, jag orkade inte lyssna på huvudrollsinnehavaren som pratade så fort, och inte heller Justin Timberlake som låter som en 14-årig liten flicka! Bara rösterna i filmen fick mig att gå i taket! Handlingen var ju bra och så, men är inte så fartfylld då hela filmen går ut på att de är i en rättsal.


min Dermal Anchor

Hur jag kom upp med idén att pierca min rygg var den att jag har alltid haft en förkärlek till ryggtavlor, så varför inte smycka den vackraste kroppsdel jag vet? Innan jag gjorde det kollade jag även upp hur vanligt det är, och det visade sig det inte heller var det. Alltså skulle jag göra något speciellt!

Proceduren gick ut på att hon först ritade ut vart de tre "nitarna" skulle sitta. Därefter tog en pennliknande sak (biopsi nål), tänk dig en bläckpenna vars stift inte är på, och på denna spets skulle en "korv" av hud och vävnad fastna. När hon väl hade gjort hålet var det inte klart där, då skulle hon in i hålet och gröpa ur vävnad runtom innanför hålet så att hon skulle få plats med "plattan" som mitt smycke sitter i. Borttagning av detta smycke består av att hon gör ett lätt snitt och drar ur den eftersom denna kommer troligtvis att ha växt fast då.

Jag ska inte ljuga för er, det kändes! I alla fall den första hon gjorde (den längst ner). Det började nämligen blöda mycket när hon gjorde det första hålet, så hon fick spraya in både blodförstoppande och lokalbedövning. Det berodde på att det var mycket vävnad där, jag antar att hon använde sig av ett finare ord för att jag är fet! ;D hehe Jag tänkte då efter att ha gjort första; hur ska jag klara av två till!? Men de två resterande kändes knappt, var inte äns medveten om att hon var klar sen. :P

Jag gjorde det på Viking Studio i Uddevalla hos Lena som har ett väldigt gott rykte om sig. Hon gjorde även min första piercing. Här har ni länken till dess hemsida samt bilden på min rygg som hon lagt upp och vidare info om min så kallade Dermal Anchor.

http://www.vikingstudios.se/lena/index.php/piercing/undersida-piercing/

Priset ligger på 600;- för den första och 300;- för de efterföljande. Så hela kalaset gick på 1 200;-

Jag ska tillbaka om 4 veckor då det läkt för att sätta dit stenar istället. Fram tills dess får jag tejpa och badda med koksalt.


dagens outfit 110223

Det var länge sen jag gjorde en dagens outfit, tyckte att det var på tiden att ta upp det igen nu när man snart kan skippa den tjocka vinterjackan! :P hehe

Ska skynda mig iväg till skolan nu, Externredovisning 13-16! Efter det hoppas jag få lite kvalitetstid med My! :)


Kofta /GinaTricot
Harembyxa /GinaTricot
Halsband /Norge
Skor /Converse


right place

Jag hade turen att även denna helgen få vakna av att solen lyser in genom det lilla vindsfönstret, och när jag vänder mig om ser jag solens strålar träffa den tatuerade ryggtavlan bredvid mig. 
Yes, I'm in the right place! ;)


halvvägs

Yes, halvvägs till torsdag nu! ;D


torsdag snart?

Då var det en ny vecka och man längtar redan till torsdag igen! ;)


conversekopior

Men förra veckan unnade jag mig lite skor.. :)
Eftersom jag hamnade på SkoPunkten var jag bara tvungen att köpa tre par skor och få det billigaste paret på köpet. Tanken var egentligen att jag skulle köpa ett par skor och mamma resterande. Men jag blev så sånt vårhumör och kände ett starkt behov av tygskor! Jag som sällan är för färger kände att jag kan satsa på ett par billiga färgglada conversekopior.


Conversekopior 199;- /SkoPunkten
Boots 199;- (nedsatt från 399;- sikket kap ha?) /SkoPunkten
Beiga byxor 199;- /GinaTricot

Så jag fick 3 par skor och ett par byxor för bara 597;-
Hallelulja! ;D


24-timmars spinning

I helgen var det sjunde upplagan av 24-timmars spinning på Friskis & Svettis, och ni trodde väl ändå inte att jag skulle missa detta!? ;D
Det var första gången jag deltog, och jag har faktiskt inte förstått varför jag inte tänkt på detta tidigare. Så jag har min frisör Sofia att tacka att hon drog med mig. Det var jättekul och vilken upplevelse! Som ett discotek med spinningcyklar, fullt med discokulor i taken, lampor som lös i neon och en Dj som remixa under natten.

Under dygnet som gick var vi allt från 7:e till 53:e plats, så det var inte det lättaste som ni säkert förstod. Det hela gick ut på att cykla "lika långt" som ledaren, alltså hålla samma takt.. Sjukt svårt!

Sov otroligt lite det dygnet, om jag inte spinnade så jobbade jag. Tur för mig att Willys ligger precis vid Friskis! :P


and now what?

Hela veckan har jag gått runt, väntat och längtat till att torsdagen skulle komma! Jag har nog aldrig varit med om en så seeg vecka! Och nu är den passé.. Så vad händer nu då? ;)


resebloggar

Sitter här och bara tänker på resor!! Jag vill också ut i världen! Jag som trodde att jag inte var så långt borta från en utlandsresa, men det kan ju alltid slå fel liksom!
Istället får jag gotta mig i mina kompisars resebloggar! :)

Här har vi Mickey och Jennifers reseblogg www.resmedjom.blogg.se
Här har vi Issa och Peters reseblogg www.issaochpeter.blogg.se


full fart klockan 3

Klockan 3 inatt, vilka var ute då? Jo, det var Patte i sin Corsa, en securitasbil och en polisbil! Jag ger det ett nytt försök nu, natti!


gå och lägga sig 9 på morgonen

Efter en kaotisk natt är det verkligen skönt att få komma hem och gå och lägga sig nu..


the tourist

Igår bar det iväg till Gbg igen för bio. Jag och Jocke-boy gick på The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp. Vi lagade lite tacos hemma hos mig och satt och snacka om vad man skulle kunna hitta på en torsdagskväll, och bio sitter ju aldrig fel liksom, eller? :P Så vi satte oss i bilen och gasade iväg. :P

The tourist föll inte mig i smaken faktiskt, jag tyckte inte den var så bra. Jag skulle vilja ha mer action. Man hade ju räknat med det med Angelina Jolie i roll-listan. Men ack, hon har blivit gammal och tråkig! Det är förstås bara min personliga åsikt om henne.


sms mellan mig och Issa

Sitter och läser Issas blogg, hon är lite dålig på uppdateringen. Men tro fan att det är roligt när hon väl skriver, och då det inte handlar om hästar förstås! ;D haha http://trollisitis.blogg.se

Jag stannar alltid upp vid ett visst inlägg om mig och henne.. hahaha Vi är otroliga! ;D

"Sms-konversation mellan mig & Patte

P: Vad gör du ikväll?

I: Tror inte jag gör nått, funderar på att träna, men är egentligen inte så pepp

P: Vi kanske ska ta ett spinningpass om ditt kort täcker det?

I: Ja det gör det, och om inte annat så är det gratis träning denna veckan på F&S

P: Just de, fan, då är säkert redan spinningen fullbokad, tror du inte det?

I: Finns nog risk för det, men vi kan ju chansa och är det fullt så kan vi ju gymma

P: Eller ska vi ta en HPkväll hos mig, jag kan baka kladdkaka!!

I: Asså så npga är det ju inte att träna! När kan jag komma?"


the town

Igår var jag på en date.. Det känns lite roligt att säga det eftersom gud vet när jag senast var på en sådan. :P hehe

Jag valde att vi skulle gå på bio i Gbg, för hur socialt är det med bio liksom, men inte om den är i Gbg och man måste sitta i en bilfärd på en timme, då kan det bli riktigt socialt! ;D Vi gick från att prata om Belgien till kända seriemördare, japp, mycket snack! :P

Vi såg i alla fall The Town med Ben Affleck. Eftersom denna var den enda film som hade drama (vilket han gillar) och thriller/action (som jag gillar), tyckte vi lyckades compa det rätt bra! :P

The town handlar om Doug och hans vänner som är rånare. För att försäkra sig om att deras gissla från deras senaste bankrån inte känner igen dem, tar Doug kontakt med henne. Självklart blir han då förälskad och väljer att sluta upp med alla dessa dumheter, vilket inte är så lätt!


RSS 2.0