tjejer som kör bil

Usch, nu har jag en sån där natt igen.. Man kan verkligen inte sova för att man tänker på en massa. Jag vet, man kan många gånger fråga sig om det rör sig verklikgen så mycket i Patricias huvud, men det vill jag säga er att ibland kan det faktiskt göra det! ;D mohaha

Vad är det med er killar och tänket om hur bra tjejer är i trafiken? Stötte på det här om dagen, och det är inte första gången! Ni killar ska alltid tro att ni är bättre i trafiken, och ni måste verkligen vara det. Inget triggar mig mer än att en kille säger hur jag ska köra! Jag kör såppas fort som jag anser att jag klarar av, och om du inte längre vill vara med så kan väl du hoppa av? Mitt i ingen stans? Nej, jag tänkte la det. Så att en kille som kört av vägen 10 gånger på 3 år ska inte säga till mig som aldrig kört av vägen hur jag ska köra! Och sen använder den dåliga motargumentationen "jag vill bara inte att du ska bli av med körkortet med min bil, jag skulle få så dåligt samvete då". Man kanske inte skulle dricka varje helg då, utan vara nykter så att man kan köra själv! Låt killen köra så slipper ni en massa onödigt tjaffs. Just a tip! ;P



Nog med det.. :) Middagen var supergod, men gud vad alla blev mätta och trötta efter, jag drog hem redan vid 22 eller något. Och tänket började redan på vägen hem, åkte runt i stan utan att tänka på vart jag var på väg. Åkte förbi han ett par gånger för att kolla in i hans mörka lägenhet, ville att han skulle komma hem så att man visste att han mår bra, inte ligger på sjukhus i alla fall. Han klagade där emot aldrig på hur jag körde. Haha Nja, kanske någon gång, men inte alls så farligt. hehe Vågade säkert inte höra det så lät han alltid köra. :P 

Nu hinner jag faktiskt inte med så mycket mer tankeverksamhet för inatt, ska upp tidigt imorgon. Jag ska hinna tvätta bilen innan jobbet, eftersom jag lyckats få smuts på taket, fast det kan jag faktiskt förklara! Haha Kvällen blir fullproppad med plugg med Ojala!

Take care


halloween på Lipz

Vem försökte jag lura egentligen?! Jag har försökt hitta varenda ursäkt som finns för att inte plugga! Hehe I måndags var det fika med Mikaels syster Sandra, en trevlig prick det där vill jag säga. ;P I tisdags spenderade jag nästan hela dagen GU's lokaler. I onsdags blev det pizza och film hos Mikael med Greza och Emma som stimulans och igår var det Lipz! :) Och under dessa dagar har jag till och med hunnit med lite shopping! En kvart på Ginatricot resulterade i en svart-vit randig alldaglig topp, ett vitt linne, ett härligt halsband och skimrande armband och fler troser, an humans right! :)


 

Men Lipz då, med Halloween-tema! ;)







Behöver jag äns berätta mer än att jag hade himlans kul? Nej, jag tror ni förstår rätt bra ändå! ;D

Bakis som jag var begav jag mig faktiskt till skolan idag, tro det eller ej. Tog allt en liten sovmorgon får jag väl ändå erkänna. ;) Och jag tror faktiskt inte att jag pluggat såhär effektivt som jag gjorde idag någon annan dag! Så ett tips, bli bakis om du vill ha något gjort! haha

Vart i Sollebrunn och hämtat bordern min hos hans flickvän, antar jag att det är. Han är alltid så hemlighetsfull av sig! ;) Så nu hade jag tänkt och ta ett bad för att sen bege mig mot tjejmiddagen! :) Ryktet går att det ska bli Maddes tacopaj! ;O Mums..

Take care


i don't belive you

En vecka kvar till första tentan! Har sådan panik att jag inte kan koncentrera mig på plugget, hur ska detta sluta då kan man undra. :P Så därför för att inte ha bloggen som undanflykt informerar jag er nu om att den kommer inte att uppdateras denna vecka. Jag kommer vara helt isolerad och okontaktbar! ;) Så var inte oroliga nu! hehe

Sitter och försöker bli lite pepp till plugg nu, men böcker på 700 sidor är inte allt för stimulerande. Lyssnar därför in P!nks album Funhouse och det är en låt som hamnat på repeat.

"No I don’t believe you, when you say don’t come around here no more. I won’t remind you, you said we wouldn’t be apart. No I don’t believe you, when you say you don’t need me anymore. So don’t pretend to not love me at all. I don’t mind it, I still don’t mind at all. It’s like one of those bad dreams, when you can’t wake up. Looks like you’ve given up, you’ve had enough. But I want more. No I won't stop, 'cause I just know you’ll come around. Right? Just don’t stand there and watch me fall, 'cause I, 'cause I still don’t mind at all!"



Nu så, ha det gött! Och ni som har höstlov, grattis till er! ;D

Take care


personalfest

Förstår mig inte på er killar.. Ibland kan ni vara värre än oss tjejer. :P Efter bråket i torsdags med Mikael har det varit kyligt mellan oss. Han ringer och så, men han är bara spydig, varför då äns ringa? Jag har sagt förlåt typ tusen gånger och han säger att han inte är arg längre, men varför bete sig på detta visaat då? Nej, nu orkar inte jag lägga energi på det längre!

Eftersom det skulle bli personalfest och allt var det tvunget att bli lite shopping med Rasmus. Hittade ett par jättesnygga svarta skimrande byxtights från Ginatricot och till det ett linne som jag hittade inne på Cubus 5 minuter innan Överby stängde. Phu, jag lyckades få tag i en hel outfit! ;) Men inte nog med det, jag hittade även lite fräcka underkläder. ;P Senare kom Ojala efter att hon gjort högskoleprovet, det gick säkert jättebra, för denna tjej mina vänner, hon är en naturbegåvning! ;)





Men i alla fall, personalfest i all sin ära! :) Förfest hos Anna L, med nog det mest effektivaste ölspelet! haha Min cider tog slut på en kvart om inte mindre.

 

Och så bar det iväg mot Buddys! :D Väl där var det full rulle.. 2 strikes, och så får vi inte glömma att jag faktiskt vann min bana, trots oddsen emot mig! Hell yeah! ;D







Sedan skildes vi åt, de äldre drog till Stålverket eller Buthlers och vi unga till Lipz! ;D Och där inne var det inte lätt att hålla ihop, tappade bort min Stina redan efter 10 min. :( Men tur som har hittade man dessa röfräsare! ;)

Och så väckte mamma mig redan vid en 9 imorses med frågan; vill du följa med till IKEA? Och som ni nog då förstår kunde jag inte säga nej, utan det var bara att ta på sig kläderna och dra. hehe Men nu har jag kommit hem i alla fall, och jag ska gå och lägga mig! Sleep tight!

Take care


bröllopsfotografen

Jopp, i onsdags blev det Gbg, eller rättare sagt Angered. Så fråga mig inte hur vi hamna i Kungälv. Haha Men vi hittade till slut och fick hem vår tv för 21 kronor. :) haha På tradera kan man verkligen hitta kap! ;P



I torsdags var det middagstajm på New Place med Mikael, Madde och Anders. Jättegott verkligen, vågade mig dock inte på det starka som Mikael och co. tog, utan jag höll mig till fläskfilépasta. :) Efter det drog vi vidare till Vbg och kollade in Bröllopsfotografen. Den tyckte jag faktiskt inte var så bra, men det var nog mest för att man hade byggt upp sådana förväntningar efter Smala Sussi, SS is the best! ;) Men självklart kunde inte kvällen sluta här, nej nej! Vi drog sedan till Madde och Anders och spelade kortspel och flipper till klockan 5 på morgonen. En rätt kul grej när jag och Mikael skulle hem var att det var ute en massa människor som gick till bussar och så vidare.. Då var jag så dum och kläckte detta som jag borde ha tänkt mig för innan.. Vad gör alla människor öppe nu? Och går det nattbussar på vardagar i Upphärad? Har dem inga jobb? Då kom Mikael med sitt briljanta svar att det var ju just det dem hade, dem är ju på väg till jobben. Det var då jag kom på att det faktiskt var morgon för somliga. ;D



Idag har jag jobbat, äntligen! Var ju en evighet sen sist. Tro det eller ej, men gud vad jag saknat att arbeta. När man har så sköna arbetskompisar som jag så är det svårt att hålla sig ifrån jobbet. :) Och imorgon blir det personalfest på Buddys! Jippi!
Men idag i alla fall har jag varit med Madde och hört allt om hennes Egyptie-vistelse med alla galna araber! ;P Haha Men eftersom hon som alla andra har jobb, så var jag tvungen att komma till OKQ8. Efter det kände vi att kvällen var ändå inte slut, så vi skulle dra till Backstage, men slutade med att vi satt på Max och spelade kort. :P

 

Och en sak till, fick höra att han ligger inne mycket på NÄL nu av Elvira som man mötte i kön till Backstage. Jag blev verkligen ledsen över detta. Här går jag runt och försöker vara sur på han, när han verkligen egentligen lider. :( Jag vet hur mycket han älskar sitt jobb och vilken abstinens han får av att inte göra det. ;) Jag ville bara säga henne att det går inte en dag utan att  jag vill ringa han. Allt jag vill är hans bästa!

Take care


gårdagen fullspäckad, dock inte idag (tror jag iaf)

Wow, sikken karaktär man har! Jag är ledig nu i två veckor fram till tentan, men varje dag tar jag mig upp på morgonen för att åka till skolan för att få något gjort! Inte för att jag tycker jag blir smartare, men ändå. Någon dag kommer det nog sitta. ;) Tyvärr som ni nog då förstår har jag inget roligt att infromera er om.

Jag fick många tvivel igår om jag skulle hinna med allt jag hade inplanerat för gårdagen, hör upp! Skola, handla, laga mat, träna, möte, Desperate Houswives, plugga! Men gues what, jag hann med allt utan det sista! ;D Ibland är man grym!

Idag där emot blir det slapp (tror jag). Håller just nu på och pratar med Anna K om vi ska till Gbg och hämta en tv för GU's filmkväll nästa tisdag. :P Förresten, det glömmer ni väl inte! Printa in det i era kalendrar.

Måste skynda mig nu.. Take care


två födelsedagar och ett fiasko

Tyvärr har uppdateringen inte varit den bästa, har knappt varit här hemma.
Allt började i torsdags, kort dag i skolan men hungriga som djur drog vi till Donken, så 6 pers, en bil, och målet var Donken. Hur skulle detta lösas? ;) hehe Fast än jag var supernervös klarade vi oss bra, men bara för det så ville ödet spela oss ett spratt, så vi fick parkeringsböter, som nu Carl skyller på att jag ska betala! :O Dålig stil ;)

 



Fredagen bestod faktiskt mesta delen av plugg, behövde en paus som vanligt. Men denna gången var det Överby som var pausen, jag och Anna J åkte och köpte pressent till Johanna E. Jag vill bara tillägga att jag inte köpte något. Tillbaka till plugget hemma sen, kände efter en timmes plugg att det behövdes en till paus. Fick då höra att Ojala skulle till Överby, jo, så jag drog dit. Denna gången gick det tyvärr inte lika bra. Köpte ett par beiga chinos från Ginatricot. Appropå det, jag har fått känslan av att jag uppmuntrar folk att handla. Ta bara Mikael som exempel, efter en veckas sällskap av mig har han köpt, en bil, en cross med diverse kläder och skydd, en 2000-kroners golfklubba (för skojs skull :O) och en pall med pellets (detta är ju iof nödvändigt om man inte vill frysa tårna av sig :P). Allt detta på en vecka! :O
Men efter Överby drog vi vidare till Jennifer för middag med brudarna, jättetrevligt! Dock glömde jag kameran (trodde jag, visade sig sen att den låg i bilen) så har inga bilder. Men ska lägga upp så fort jag får bilder från de andra. Efter all mat var det Twister som gällde, fast jag kom inte ens till finalen. :( Men hur lätt är det på en skala när man tävlar mot NIF-gymnaster? Nä, jag tänkte väl det! ;D
Men kvällen tog inte slut där, efter det drog jag hem till Mikael för spelkväll med hans polare, vi spelade Party Alias, verkligen jätteroligt spel. Som vabligt förlora mitt lag, men tyckte vi kämpade bra! ;)

I lördags var det födelsedagsmiddag igen, denna gången för Johanna E. Jättegod mat även denna gången, vågar inte ställa sig på vågen efter denna helgen om man säger så. :P haha Kvällen gick mest åt tjejesnack, allt från nära-döden-upplevelser och lägenheter till löshår och idioter till killar. ;)

   



Denna kvällen slutade inte heller här, Mikael och Greza kom och hämtade mig. Tog en ängslig skogsväg hem till han, gud vad kul det var, tills vi var metern ifrån att hamna i en å. Han och Greza hade hyrt The mist, jag råkade som vanligt berätta slutet i all hast. Så vi valde Little miss sunshine, älskar den filmen. Senare på natten kom Madde och Anders förbi och vi började kolla på The mist.
Och nu ska ni få höra något kul, när Madde sen skulle gå på toa såg hon en mus. Detta slutade med att vi jagade en mus runt i hallen klockan 4 på natten tills Mikael träffade denna lilla krabat med sin nya golfklubba (visste att den var bra för någonting ;P). haha Skratta så jag fick ont i hals och mage. Gud, det var länge sen jag skratta så mycket! :D



Usch, jag får verkligen bli bättre med uppdateringen. Orkar inte göra sådana långa inlägg, och jag tror inte ni orkar läsa dem heller.

Take care


egoistiska svenska fotbollsspelare

Ledig som vanligt idag, imorgon där emot ska jag faktiskt till skolan, men inte på fredag. hehe Vem sa att högskolan var tuff? :P Jag vet att jag bör plugga mer än vad jag gör, men det vill jag säga er gott folk att det gjorde jag idag. Pluggade på en typtenta och jag tyckte faktiskt att det gick vägen! :) Men alla behöver en paus då och då så jag  tog en promenad i det fina vädret, önskade bara att man hade någon att gå med. Alla vettiga människor har antingen jobb eller skola, somliga har till och med sjukhus. :P



Körde nyss hem Madde, eftersom hon drar till Egypten inatt ville jag träffa henne en sista gåcg och chitt-chatta lite, ni vet, tjejer! ;) Kinamat från Shanghai och den nyinköpta filmen Bröllopsduellen! Can't be better!

Nu gott folk, ska jag lägga mig i sängen framför fotbollen.. GO SWEDEN! Men om jag ska vara ärlig så räknar jag inte med mycket från Sveriges sida. Dem tror att dem är så bra, titta bara på hur det gick mot Danmark, dem trodde att dem skulle klå danskarna, men gjorde dem det? NOPE! För stort ego, killar! Zlatan kan inte göra hela jobbet själv!

Take care


jag, ojala och den sista frapinon för i år

Det blev fika på Espresso House med Ojala tidigare idag, och jag tror vi är dem enda som fortfarande köper frapino. Det isade i huvet en hel timme efter det. :P Vi köpte även pressent till Jennifer som har födelsedagsmiddag på fredag, säger dock inte vad det blev. ;) 

Vi drog förbi Alfred och lämnade hans tröja som jag köpte till han på Sportshoppen förra lördagen, i hans brevinkast! Sedan såg jag han på Willys. Tror inte han såg mig, eller så bara undvek han mig. Jag sprang efter och slog han med min tidning så hårt jag bara kunde. Och han vände sig om och kolla på mig, och gav mig blicken, den blicken jag fick då han avvisade mig vid dörren den där gången. Det vred sig i hela kroppen. Och sen kom frågan som fick allt att brista; hur är det? Jag ville egentligen bara svara; Va fan tror du?!



Nog med det..
Sitter nu med Mikael som snart ska dra iväg till jobbet. Jag har lärt han allt man behöver veta om Desperate Houswives! ;D Tror faktiskt att han börjar gilla det. haha

Take care


gula adidasshorts

Lediga dagar som denna blir alltid så ineffektiva. Jag tänkte att hela dagen skulle gå åt pluggning, men blev det så? Ni som läst min blogg borde veta det svaret. Nej, eller nja, pluggade en timme, och då chattade jag med halva kontaktlistan på msn också. :P Åh, blir så arg på mig, att jag aldrig får tummen ur liksom.

Men till slut var jag tvungen att ta mig in till stan för att träffa Frida Grahn, en tjej som säljer de snyggaste träningsshortsen någonsin. Ni hittar dem på hennes blogg http://fradaa.blogg.se/. Jag köpte ett par marinblåa och babyblå innan sommaren, men tyvärr fick man inte så många tillfällen att använda dem. :( Men nu så har jag köpt mig ett par gula inför nästa sommar i hopp om att det ska bli bättre väder.



Jag kom hem från träningen för inte så länge sen, skulle gå på ett danspass vilket visade sig vara jättedåligt, så efter det drog jag och Mikaela på ett medelpass med Tammpere, tränat i två timmar alltså idag, fast det behövdes egentligen för gårdagens pizza. :P Nu ska jag däremot sätta mig med organisationsboken. Måste hinna göra något innan Mikael kommer. :)

Take care


name the pet

Igår blev det fest för min och Annas del, vi åkte till Mikaels inflyttningsfest, tyvärr inte med någon pressent. Skäms.. :P Men i hopp om att hitte en bättre fest drog vi iväg, tyvärr kom vi till en lam fest. Gud vad vi ångrade att vi åkte där ifrån! :P Senare på natten kom smset som man väntat på i en vecka, men det stod inte alls så som man ville eller hade tänkt sig.

Så efter nattens samtal fick det bli krismöte med tjejerna på pizzeria Intim hos Vladan. :P Efter all pepp-talk och en tjock pizza kan jag väl säga att jag mår lite bättre nu. :) Man fick det där behovet av att bara dra här ifrån. Därför kom vi nu överrens om att vi ska försöka hitta en sista-minuten-resa någon stans, till höstlovet. Hoppas verkligen det blir av nu, vill ifrån all skit.



Nu däremot kom Mikael förbi en stund, såhär innan jobbet. Stakkarn jobbar 23-08. :/

Måste bara få säga, jag har blivit helt galen i en låt. Ni måste bara lyssna.. Ni har säkert redan hört denna gudomliga gåva, men för er som missat pressenterar jag Hanna Brandén, mer känd som "Name the pet". Kan inte sluta lyssna på Get on the bus, nästa ringsignal helt klart! Men sen får man inte glömma Sunshine och American boys. Detta är en gudagåva till alla partyprinsessors öron! ;D



Take care


RARE by ghd

Igår blev det myskväll med inte bara Ojala, utan med Mikaela, Natalie och Jennifer. Vi hyrde "Dumpa honom". Och den filmen skulle jag gärna vilja kommentera, själv tyckte jag inte att den var så bra, rätt långdragen och så. Men handlingen, fantastisk, jag kände igen mig så bra. Lite i alla karaktärer. Jag var inte den som brydde mig så mycket, kände vad jag kände för människor och ting och tänkte inte mycket mer på det. Men sen kommer den rätta så låter jag han gå, och efter inser att jag har ändrats som person, jag tror på kärleken! Jag kan inte säga att jag inte älskat mina tidigare pojkvänner, för det har jag, de har varit fantastiska killar. Men denna gången har det verkligen blivit en helspinn i huvet! I filmen slutade det lyckligt, ska det även göra det för mig? Kände nu efteråt att det blev mer en granskning av mig själv än filmen.. haha

Efter det åkte jag till Upphärad för att hämta upp Mikael som varit och tagit några öl med kompisarna, jag hade verkligen inget bättre för mig efter filmen med tjejerna, så. 

Idag blev det Torp Köpcentrum i Uddevalla med Anna J, jag letade desperat efter platt tången RARE av ghd. Eftersom den inte fanns på Bellbox i Thn, och inte i Alingsås. Men nu ligger den här bredvid mig med prestige! Älskar den! Och inte nog med det, den var på REA, 1 599;-!!! När man ändå var där slank jag in på GinaTricot och köpte ett par marinblåa chinos, jeansleggins och två linnen. Och... hör och häpna ;) Jag tog mig mod och köpte ett par lårhöga stövlar på Din Sko. Hon i kassan sa att dem nyss fått in dem och att jag var den första!! Så läckra, men verkligen vågat. Kommer säkert bara sitta och kolla på dem för att dem är så fina, men aldrig använda typ. :P



Igår var jag på Ikea, och man borde ju anat att jag inte skulle haft med mig kortet. Så det slutade med ett nytt rum. haha Jag köpte ceriserosa påslakan, svart matta, bordslampa, ljusstakar och en liten Buddha. Inte mycket tänker ni, men det gjorde susen..

       

Nu sitter jag här med Anna J, och vi ska nu dra ut med bilen, får se vad som väntar..



Take care


filmkväll mitt i ingenstans

God morgon! Denna helgen blir det långhelg, är ledig idag och på måndag, fan va gött! :D
Men gud vad trött jag är, kom faktiskt nyss hem. :P Inatt var det filmkväll med sjukskrivna Mikael, han var den enda som inte hade jobb idag som vanligt folk. hehe Han fick hämta mig igår eftersom jag inte varit hemma i hans nya hus än, men det var när han förklarade vart han bodde som jag gav upp med att jag skulle hitta, någon stans emellan upphärad och åsaka, det vill säga mitt i ingen stans egentligen! haha Det blev någon X-Man film och dom där Johan Falk-filmerna.

Nu däremot ska jag åka till Ikea med mammsen och hennes sambo. Ikea kan man aldrig bli för trött för att åka till, kan sova när jag kommit hem sen istället. Är Ikea inte himlen eller är det jag som tagit fel under hela tiden?!  ;)



Ikväll ska Ojala ta mig sällskap genom film och middag. Stay tuned!

Och en sak till, if he can do it all the time, so can I!!

Take care


lust på filmkväll med Grön ungdom?

Idag är dagen! DESSPERATE HOUSWIVES!! Oh my god! Äntligen blev det Mike och Susan som gifte sig. Nu kan jag fördriva mina tisdagskvällar, eller jag har verkligen inget emot att sitta och kolla på det. Men nu däremot får jag inget bättre gjort. Har man väl börjat kolla, kan man inte sluta, det är som en drog. Är helt okontaktbar.. :P

Annars har jag varit på GU-möte(Grön ungdom). Där skrev vi ut blad om vår "myskväll" för att locka nya medlemmar. Så om ni är intresserade så är ni alltid välkomna till vår film kväll den 27 oktober kl 18 till 22 på Järnvägsgatan 14 (mitt emot Kungsporten). Kvällen kommer att börja med en introduktion om vad Grön Ungdom Trestad sysslar med, och sedan blir det film och mys med tilltugg. Kom vet jag! :)



Efter det gick jag en promenad längs Spikön i regnet och tänkte tillbaka på tider då man joggade den slingan. Tänk vad allt var lätt då, då allt det togs för givet. Man ska uppskatta att man har någon som vill ut och jogga med en i höstrusket, glöm aldrig det gott folk! En sak till, jag stod helt stilla, förundrades över hur vacker han var när han bara gorde sin matlåda.

Take care


ännu en klänning från divided

Eftersom man har ett så fullspäckat liv så har jag inte hunnit blogga det senaste. hehe :P Nej, nu ska vi inte överdriva. Jag får väl ta och börja sammanfatta min vecka då. :)
 
I onsdags hade det gått två dagar sen jag var i Gbg sist och kollat in H&Ms collection. Det slutade med att jag bara köpte en klänning när jag var där med Rasmus, men jag vill säga er att jag drömde om den andra klänningen hela tiden. Så för att lugna mitt sinne tog jag med mig Mikaela till Gbg efter skolan, bara för att vara där en timme eller två. :) Som tur fanns en klänning kvar i min storlek, thank god! Till det köpte jag ett fint mass-kedje-halsband, om ni förstår? :P

Jag och Mikaela ville inte kalla det dagen så vi drog också på bio, Flickan som lekte med elden. Eftersom jag och Alfred aldrig gick på den, men Alfred tyckte ändå inte att den var så bra (han har alltid haft något emot svenska filmer), då var nog Mikaela bättre sällskap som uppskatta filmen.



På torsdagen blev det utgång med några i klassen, och förfest på Kåren. :)

Fredagen bestod av ett sorts projektarbete, som jag trodde skulle ta hela dagen, som tur var blev jag klar redan vid lunch, men jag ska inte ljuga, jag fick lite hjälp av Anton, en go göteborgare. :) Senare hade jag inget bättre för mig, hade planer med Alfred. Men det skulle inte bli förrän senare. Så jag färgade håret på mig själv, hämtade upp brorsans dejt i Sollebrun och hyrde en film ifall Alfred skulle backa ur. :P Precis när jag skulle börja blogga hörde han av sig, så vi satte oss och kollade på min hyrda film Marley and me. Denna gången var det dock jag som inte gillade filmen.

Igår, lördag, drog jag till Sportshopen i Tanumstrand, 50% på REA-priset, låter inte helt fel eller? Köpte lite träningskläder från CRAFT. På kvällen blev det förfest hos Mikaela med kex och brieost, supergott verkligen. Vi drack lite också, för mig var det första gången på nästan två månader nu. Så lite blev för mycket för mig. Knack som jag var drog vi vidare till Strandgatan då även med Ojala, mötte upp David och Olof. Väl där träffade jag på en gammal bekant Björn Svensson. :) Hade jättetrevligt tills brieosten ville komma upp. :/

Idag vaknade jag upp med världens skallebank och spya i håret, och som man alltid säger, aldrig mer! Nu efter en dusch, med två hårinpackningar och en ansiktsmask med chokladsmak börjar jag må lite bättre. Inget muntrar upp en bättre än en dags tittande av SATC. :))

Där har ni min sammanfattning, tyvärr har jag inga bilder i detta inlägget, lyckats glömma min kamera hela tiden.

Take care


RSS 2.0