gott nytt år guys

Nu sitter jag och väntar på lite gott nyårskäk som mamma gör. :) Sedan bär det av till Mikaela och tjejerna i Sandem. :)

Detta såg ut att sluta illa så sent som igår kväll. Jag hade fixat drickan och klänningen. Men det viktigaste av allt, VART I HELLSIKKE SKA JAG VARA?! ;D hehe



Med min sminkning tänkte jag, glitter, glitter och brunt. Roligare än så blev det inte. Gud, känner att min neccisär bör uppdateras med färgsprakande inslag. Och mitt älskade rosa läppglans som alltid kommer med. ;D

Såhär ser min nyårsoutfit ut för i år. Fast tänk bort raggsockarna, dem är till för familjemyset nu innan. ;D

Gott Nytt År Guys!


avatar

Då var det Bio-tajjm med Tim! Avatar var det som stod på tablån för gårdagens kväll. Jag tyckte den inte var så bra, men jag antar att jag hade rätt höga förväntningar efter allt tjat om hur bra den är. Och Tim som var kritisk till dessa smurfar tyckte å andra sidan att den var riktigt bra. :P



Väl där träffade man på halva Trollhättan, bion i Thn är samlingsplatsen no. 1 tydligen. ;D

Take care


blekt håret igen, denna gången hos frisören

Har blekt håret i hopp om att bli ljus igen. Men denna gången försökte jag hos frisören. ;D Blev dock
lite orange igen, men antar att jag måste vara det för ett tag för att sedan bli fin och ljushårig. Fast allt detta är ett exprement egentligen, vill ju bara se hur jag ser ut med slinger. Att det ska ta sån tid bara!? ;D

Ojala blekte också håret samtitidgt som jag, så vi ser snarlika ut nu. Men vi gick faktiskt inte till samma firsör. ;)

Take care


JET SET Addiction

Var ute på shoppingrunda med Ojala. Blev inte SÅ mycket. ;D



En khakigrön jacka från H&M DEVIDED, fråga mig inte om det är en vinter eller höst, men frös gjorde jag igår i 16 minusgrader! Så det testet klarade den inte av ;D



Och denna tunika från Cubus. Tänkte på sommaren och dess stränder när jag såg denna!

Sen får jag inte heller glömma min ceriserosa klocka med strass från JET SET addiction på Ur och Penn. Fick dock inte hem denna eftersom den skulle korrigeras. :)



Take care


you left me speechless

"I can’t believe how you looked at me, and I know that it’s complicated, but I’m a loser in love! And after all the drinks and bars that we’ve been to. Would you give it all up? Could I give it all up for you? I’ll never talk again, oh boy you’ve left me speechless, you’ve left me speechless so speechless!"



Lady Gaga har gjort det igen, igen och igen!

Take care


spydde utanför hans port

Fick för mig att reda ut lite saker efter lördagens dimma. :P Möttes av det jag mest fruktade. Mådde så dåligt att jag spydde när jag kom utanför hans port. Fick en så olustig känsla. Men nu mår jag bättre än någonsin. :)



Take care


middag på o'learys med brudarna innan nyår

Middag med tjejerna på O'learys. Fick ta vara på chansen medans alla är i Thn, halva gänget drar till Sälen och andra till Norge för att fira nyår. :) Tog en pasta chicken alf redo och till efterrätt blev det en gigantisk friterad vaniljglass. Trodde inte det gick att fritera, men fick det bevisat idag. Den var något så stor, absolut något ha att dela på under första dejten. ;) Jag orka knappt halva.



Issa och Corny fick för sig och skojjsa lite med kameran min. Nu får dem skylla sig själva att denna bilden kommer ut. ;)



Take care


ansiktsbehandling på thermal spa

Idag har det varit en riktig sån där slappdag. Inte gjort något vettigt, var i skolan med Carl och Markus och försökte få något gjort, men inte! :P

Sen drog jag iväg på ansiktsbehandling på Thermal Spa hos Ingrid. Jag valde att göra en djuprengörande bas. Vilket inkluderade peeling, portömning och ansiktsmask. Det vet jag att hon gjorde då jag var i medvetande i alla fall! ;D hehe Det var så gott så man kunde lätt ha somnat. Men det är ju som det är när man går till Ingrid, kan inte sluta parat. Varje gång är det något nytt som hänt. :P Om ni är sugna så kan ni alltid gå in på deras hemsida
http://thermalclassicspa.se

Där kan ni även hitta andra sorters av behandlingar så som massage, kroppsinpackningar, sminkning och vaxning är bara några av alla deras erbjudanden. Själv går jag dit var tredje vecka för att få benen vaxade. Och så gjorde jag även min balsminkning där, superhett! ;)

Nu ska jag däremot försöka få något gjort, lite ekonomistyrning samt marknadsföring. Somnade så fort jag kom hem efter ansiktsbehandlingen, så avslappnande.

Take care


nermin är hemma

Middag på Butlers för att fira att Nermin är hemma från England! Jättego mat! Jag beställde in fläskfile på chiabatta med klyftpotatis och stekta champinioner med choronsås.. låter itne det smaskens? :P Men kunde man räknat med annat när det var Arvid som serverade och Max som lagade? Nope. ;)





 

Take care


lipz annandagen

Var bara tvungen till utgång med mina nyinköpta skor. Och det var Lipz som gällde. Hade en underbar kväll med mina tjejer. Träffade en massa, kändes som halva Trollhättan var där, och då överdriver jag inte! ;D



Förfesten ägde rum hos Mikaela. Jag drog min vanliga Bacardi Razz med Red Fusion. Alltid en hit.. :P



Kul var det att träffa Natalie, usch, kontakten med denna tös har inte varit den bästa efter sommaren. Ska bli ändring på :P Sen var även My och Evelina hemma på besök från Oslo, jippi!

Sedan var han på Lipz, trodde verkligen detta skulle bli roligt och träffa han efter att han frågat mig på dagen om jag skulle ut. Kunna träffas utan att prata om allt gammalt groll. Men han kunde bara inte låta bli... drama drama! ;D

Take care


partyshoes

Annandag jul fylldes av shopping på mellandagsrean. Varje år åker jag ner till stan, men när jag väl kommer dit möts jag alltid av sådan besvikelse. Reavarorna är aldrig i min smak. Har nog aldrig hittat något på rean om jag ska va ärlig. Tror det handlar rätt mycket om tur det där. :P Jag fick med mig Tim, en trevlig själ som kunde offra någon timme så att Patricia skulle kunna släppas lös lite! ;D


  

Det blev ett par partyskor från DinSko. Älskar när skor har en sådan platå och remmar i massor med utsmyckning av nitar, drakedjor, pärlor och strass. Kan inte få nog av dessa!


julafton i frambo 09

Då var det julafton även detta året. :) Dagen började faktiskt med julgympa på Friskis & Svettis, så att man kunde äta all den goda julmaten med gott samvete. ;P Julen firades med pappa och hans nya fru och hennes barn, mina nya syskon eller vad man ska säga. mohaha

I julklappsväg var jag väldigt nöjd, fick mig en kaffebryggare från chilliserien. Kommer kunna bju på jättegott kaffe i snygg design sen.. wait and see. ;)



Sen fick jag biobiljetter, pengar och lite godis. Och sen kom Affe förbi med en klapp till mig, tänk så snäll jag borde ha varit då. ;D Han kom med filmen transformers. Själv hade jag köpt en julklapp även till honom som tur var. Tyckte att han behövde en uppgradering av förra årets julklapp (brödrosten), så jag köpte en smörgåsgrill. ;)

Take care


på 45 minuters shopping

Jag och mamma fick lite tid över efter att vi klippt oss och innan jag skulle jobba. Så det blev lite shopping på Oden i 45 minuter, men under den korta stunden hanns det köpas. ;D



Ett par skinnbyxor från GinaTricot.



En klänning från GinaTricot.

Ett par tights med skinnlappar på från LINDEX.



En cool pälsmössa från LINDEX, nedsatt pris, jippie! ;D

Kände mig lite tråkig när jag insåg att allt jag köpt gick i svart. Eller vänta lite, ett par tights i grått köpte jag också. Wow, så revolutionsartat av mig! ;)


promenad i mina snowboots

Jag och Anna J var ute på promenad, kände bara sånt sug när jag satt på jobbet och kolla ut, det är så underbart väder. Perfekt julväder. Synd bara att man gått och blivit stor och inte ser någon större betydelse med snö på julafton. Varför har det inte kunnat ligga snö på julafton, ja, det senaste 5 åren åt minst?



Vädret krävde en del kläder, hade underställ och mina Snowboots, vilka jag väldigt sällan får använda eftersom det aldrig blir så mycket snö här. Kämpigt att gå i, men bra för rumpan! ;)

Och nu, såhär vi en 1 på julaftons natt håller jag på att slå in julklappar. Är jag ute i god tid då? ;D

God jul på er alla!


flickvännerna på gymmet

Dagen blev inte som planerat, fast det kunde man förutspå faktiskt. :P Det blev ingen julklappsinhandling på Torp, valde att träna istället. Vill vara fit for fight inför jul! ;D mohaha



På gymmet såg jag något som jag brukar se. Det är tjejer som följer med sina pojkvänner när de tränar. Det hade inte varit något om dom själva träna, men att stå och bara glo eller klänga på killen. Snälla, ge han lite andrum!

Jag ser tiden på gymmet som min egna tid. Självklart jag kan träna med kompisar, men jag gör det för min egna skull, inte skulle jag vilja ha någon hängandes efter mig. Det blir bara frustrerande till slut, eller?

Det roliga är att en kille skulle sällan göra det för oss tjejer, det är vi tjejer som är så mesiga. Så tjejer, jag vet att ni gillar era killar, men låt dem ha sin träning ifred om du inte gillart själv!

Take care


min och ojalas bloggkväll

Så, då var headern färdig för tillfället. Ska nog inte ha på Carrie och Big i all evighet, men men. Fin bild! ;) Nu har jag och Ojala suttit här i hennes säng i snart 5 timmar, enbart framför var sin dator. Vi har dock hunnit vara sociala, så tro inget annat. :P Jag har äntligen blivit klar med min design. Ojala däremot är en mer kräsen typ, men hon är allt klar hon med, snart! :)



Nu ska vi dra ner till köket för att ta oss några mackor för att sen dra oss mot sängen. För att morgondagen är fullspäckad! Vaxning av benen, handla julklappar på Torp, kopiera saker i skolan samt hinna till jobbet innan 17.00, hur ska jag hinna?! hmm..

Take care


klätt kungsgranen i guld

Nu har jag gjort det jag var rädd för. Jag valde att ha en mall som blogg eftersom jag vet vilken perfektionist jag är, det har jag redan sagt. Men att lyssna på Ojala om hur hon ska välja att designa sin blogg har fått mig att tenda till. Jag satt hela natten och designa en testblogg, jag är ritkigt nöjd nu, ska bara fixa en bra header. Så snart, vänta ni bara. Då ska denna blogg se urläcker ut! ;)

Denna helgen har bestått av jobb, jobb och jobb! :P Men bak och julpynt hinner man alltid med. Sitter nu och väntar på att lussebullarna ska jäsa klart (ja, det blev en tredje helg med lussebak)! Vilken syndare jag är! ;P





Årets gran gick gå i guld, glamoröst! ;) Och pyntandet fick jag stå för, resten av familjen har ju ingen smak! :P Får ju rädda situationen så gott som det går! ;D

Take care


papercuts all over my hands

Efter en del protest mot att inte ha något julbord med jobbet detta året blev det trots allt ett mini-julbord på lunchen idag. Gotti-gott! :) Idag på jobbet har jag haft maximal otur, jag har fått tusen "papercuts" idag av både vällingkartonger och sex-pack. Och jag kan säga er att få papercuts av kartonger gör tusen gånger ondare än små vanliga. Dessa går djupare! Sen skärde jag mig också med kniven då jag skulle skära upp brödet under frukosten på jobbet idag. Hoppas man har mer tur på sin sida imorgon på jobbet. ;)

Idag skulle det bli plugg hos Markus H. vad jag trodde, men ack. Det slutade med att vi åt tacos och kollade slutet av E.T. och slutet av Snygg, sexig ocg singel. Sen blev klockan mycket och inget plugg blev gjort. :P



Utöver detta infromerade jag Markus om att Pirates of the Caribbean är en trilogi. Utan han trodde det bara fanns två! 27 bast och allmänbildad? Knappast i detta fallet! ;D mohaha Dumt att man inte slog vad om en lunch som vi annars brukar! ;P

Take care


träning med tim först, och sen pizza och film

Idag var det träning med Tim på gymmet, gött och träna med någon som vet vad han gör. :) Så idag var det ben som gällde, lär ha grym träningsvärk imorgon när jag vaknar! :P

Man har ju fått in en rutin nu när man gått i skolan annu en termin, så jag vaknar så himlans tidigt. Idag vakna jag 3 timmar innan Tim skulle hämta upp mig. Så jag hade lite kul med kameran min. :)






Missan ville även vara med den linslusen! ;D



Efter träningen blev det jobb, jobbar även imorgon och på lördag (hela dagar). Så det blir inte så mycket av annat just nu. :P Det är bra, glömma julstressen, istället smäller den ner som en bomb nästa vecka då jag inser att jag inte köpt julklappar till någon. :P Men julen handlar väl om att va med nära och kära? Right? ;D

Efter jobbet orkade jag inte med så mycket, åkte därför och hämtade en pizza och satte mig och titta på Bridget Jones Dagbok, min senaste inköpta film. :) Måste göra något för att hålla mig uppe tills mamma ringer och ber om att bli hämtat. Idag var det hennes skolavslutning, och det är värt och firas! ;D

Diggar den bruden till fullo! Älskar henne för just den hon är! ;D

Take care


jul på liseberg 09

Jul på Liseberg med Ojala! Det var jättemysigt verkligen, det bästa sällskapet man kunde ha. :) Vi såg alla dessa par gå där hand i hand, det enda vi kände då var för att kasta något på dem, kan dem inte förstå att det finns singlar som går där med?! Tänk på oss stackare! ;D haha
Och kylan, den hade jag bankrat mig upp emot. Super! :)
Jag och Ojala tog även en åktur i raggarbilarna, fy vad kul! Märks att man inte varit på liseberg den senaste tiden. Det var direkt efter att vi ätit våra churros, så illamående blev man och skrattade tills man inte fick någon luft. Ojala tappade nästan mössan och skrek mer än vad barnen gjorde. Ja, det var en åktur det vill jag säga er! ;D Haha



Det blev både churros och knäckäpplen att äta.



Och turister som vi var tog vi en massa bilder. ;)

Här hade vi smygit upp på stora scen för att ta lite kort, dock hitta en vakt oss där. Men med min charm fick vi ta lite kort. ;)

Jag inhandlade även julklappar till min pappa och hans fru. En skitcool isskrapa inbyggd i en vante så att säga och en liten korgliknande sak med texten "SNAPS" på för deras nya kök. :) Nu har vi bara mamma och hennes fästman.

Take care


snart bär det av till jul på liseberg

Sitter nu och inväntar Ojala, som vanligt är hon sen! ;D Det är nämligen så att vi ska till Jul på Liseberg. :D Jippi! Har tagit fram vinterjackan och raggsockar så att jag inte ska frysa. För jag vill inte gärna göra förra året i repris. Förra året då jag och Natalie var där så frös vi tårna av oss. Men vi envisades med att gå hela kvällen också. Jag och Ojala ska nog inte alls gå lika länge, för det är ju nämligen så att Ojala har blivit gammal med ryggproblem! ;D hehe Nej, men hon har oerhört ont om jag förstått rätt iaf. Så vi får se om vi får ta och leta upp en rullstol om det skulle gå riktigt illa! ;D



Take care


vickans friss?

Ska jag våga klippa mig kort? Jag ska klippa mitt hår under mellandagarna för att bli lite fin till nyårsfesten. Jag sa under hela gymnasietiden att jag inte skulle klippa mig förrän efter studenten eftersom man ville kunna ha en riktig håruppsättning på balen.



Men nu är det faktiskt så att jag redan tagit studenten och jag har inte än vågat klippa mig kort. Jag har länge funderat över Victoria Beckhams frisyr. Men jag vet inte om jag vågar, det känns i nuläget som all skönhet hänger på håret. :P Utan mitt långa hår vore jag inget. Jag har alltid varit så tråkig med mitt hår, alltid har jag haft långt, och om jag gjort något riktigt vågat så har det varit och klippa lugg någon gång då och då. Kan man vara mer tragisk? Fast varför ändra om detta alltid varit en slående hit? Help me someone! ;D

  

Take care


ginatricots alla jeansleggins

Överby var det som gällde idag.  Dock hade jag inga pengar, men tur att man har ett sparkonto i nödsituationer som dessa. ;) Kände ett sådant sug efter lite shopping. :) Och jag fick även med mig mamma. Hon fick köpt sig en massa, bara så typiskt att vi inte längre samma storlek. :( Jag försöker envist få henne att gå ner i storlekar så att jag även kan få använda dem där snygga plaggen hon köper. Lyckades få henne att gå ner till stl. S på en stor kofta, lär sitta som ett tält.. men men :)

För min del blev det ännu några par av Gina Tricots jeansleggins. Ett par svarta och ett par gråa slitna. Jag har alltid haft problem med att hitta jeans som sitter sådär snyggt och slimmat. Så jag tackar gud för jeansleggins! Jag har nästan alla från Gina Tricot tror jag, dom är så billiga, finns i alla dessa läckra färger och sitter gudomligt! Jag lever i mina! ;D Jag har bara ett eller två par riktiga jeans, och dem använder jag aldrig. 



Sen blev det en svart tröja med ojämn skurning nertill, har dratt mig från att köpa någon eftersom alla går med dom. Men om man snyggar till det med ett midjeskärp ska det nog allt gå vägen. ;)



Och för ovanlighetens skull kan jag tillägga att jag även fick köpt mig lite underkläder också. Nu får jag sluta att lägga ner mer pengar på det. För vad är det för mening? Det är ju inte så att alla ser hur fina dom är, inte heller har man någon som uppskattar dom! ;P hehe

Nu ska jag iväg till middag hos Björns syster och hennes familj, sen blir det nog en sväng-om i gymmet ikväll också om jag ska kunna få äta ur min godispåse på 1,4 kilo haha :)

Take care


luciasittningen 09

Lussebak även denna helgen. Fast vi valde att lägga till lite pepparkaksbak under den första jäsningstiden. Och under den andra var det julklappsleken. Jag har varkligen haft en jättemysig kväll med mina gamla vänner Anna J, Karin P, Daniel K, Jossan, Annika, Erika och Johanna. Så vi var allt ett gött gäng. :) Så nu har jag ätit så mycket pepparkaksdeg och lussedeg så att jag mår illa.







Nu ska jag inte baka något mera innan jul, för om jag ska hålla på i denna takt och baka varje helg kommer jag ha gått upp minst 5 kilo innan självaste julafton! Och banta på julafton går ju inte! Eftersom jag är både norsk och svensk så blir det alltid ett sjuhelsikes julbord med prinskorv, köttkorv, köttbullar, julskinka, kalkon, revbenspjäll, köttboller, torkat kött, jansons frästelse, sill, lutfisk.. och då har vi inte äns kommit till de olika efterrätterna än.. listan är lång som ni förstår! ;D 

Inte nog med det, jag hann även få lite jobb gjort idag. Man var lite utmattad efter gårdagens Luciasittning på Kåren. Dansade tills fötterna blödde. hehe

Jag får heller inte glömma att nämna om min vinst, det pågick nämligen ett lotteri únder middagen. Och jag har inte vunnit något på jag vet inte hur länge. Så inte hade jag räknat med något, men så ropar dom ut mitt nummer och jag ger ifrån mig världens skrik. Fick gå upp på scen och hämta min julklapp, gud vad nervös jag var då jag hade 150 personers blickar mot mig, och så skulle jag upp på denna scen med världens kortaste klänning! Men det gick väl och jag fick en tigermönstrad penna.

Och mellanfesten hos Markus H, alltid lika sinnes! ;) Hur ska våra fester se ut om han kommer in på handels i gbg? ;P Ingen show med Baby got back! ;D Den sorgen!


Här med Kalle min bordskavaljer under middagen. :)

Take care


FRINGE

Jaha, då var man fast i en serie till! Varför? Det är faktiskt jobbigt, man planerar sitt liv utefter det. Hur patetiskt är inte det på en skala egentligen? :P Jo, men så nu är det FRINGE jag är besatt av. Det var gamlingen med sin chokladkalender som fick mig att testa denna serie, och jag trodde faktiskt inte att den var något för mig. Men ack! ;D Denna serie är så spännande, lite annorlunda från resten av alla serier jag följer så som Desperate Houswives och Criminal Minds. I denna strömmar fantasin, men dem gör det så ett skapligt sett så att säga. Att alla dessa konstigheter i serien har rimliga förklaringar så att det skulle kunna finnas i verkligeheten, ni förstår? Nu menar jag inte att det gör det.. men :P



Take care


sikket fenomen att båda känner lika dant

Då så har man dejtat en jättefin kille nu i 5 veckor, en sån där omtänksam, mogen, social, intelligent och vacker person. Jag har vid ett flertal gånger sagt till mina vänner att det varit äckligt bra, för bra för att vara sant så att säga. Därför har man varit på sin vakt om att skriva det i bloggen, jag anser också att det var på en helt annan nivå än vad denna blogg ligger på. Och nu framgick det att det inte klicka från hans sida, och då självklart ska vi inte fortsätta träffas, det håller jag med om. Appro på det, visst är det fantastiskt hur två människor känner gnistan för varandra under samma skeden i sinna liv? Att båda känner lika dant, det är vad man kan kalla fenomen! :) Jag tog och frågade mamma om hon känner att det klickar mellan henne och Björn, och fick till svar att det inte alls var någon klick mellan dem, utan mer som en atombomb! ;)
Jag tycker att det är synd, för han var så bra, någon som jag kunde se mig själv med, någon jag behövde. Men jag är inte alls ledsen. Utan jag är tacksam över att jag lärt känna en så underbar människa. Finare människa får man leta efter. :)



Take care


lunchfika blev eftermiddagsfika

Då var det dax för sammanfattningen av helgen som varit. ;)
Efter ha pluggat hela veckan tänkte jag att fredagen inte skulle behöva bestå av lika mycket plugg som de tidigare dagarna. :P Men en lunchfika med Madde, Mikaela och Vicky vid 12 blev en hel eftermiddags fika på 4 och en halv timme! ;O



Så plugg inför tentan blev det nästan inget av. Satt och skummade igenom det lite lätt bara.



Men så kom lördagen med dess omtenta. Och jag vet inte vad det var med mig, jag tyckte jag kunde det och bara skrev och skrev. Efter att ha gjort allt klart efter 1 timme och 15 min, började jag fundera om jag verkligen uppfattat det rätt. För ingen annan såg ju ut att vara klar. Men ut gick jag i alla fall. Och jag vet att man inte ska säga hej innan man kommit ur skogen, men det kändes så bra. :)

Efter det blev det lite jobb på WILLYS i några timmar :)

På lördagskvällen blev det lussebak i Vänersborg med Rasmus.. Självklart blev det mjölkrig också, inte så otippat! ;D Hoppas jag kan lägga in bilderna vid ett senare tillfälle eftersom det är Rasmus som har bilderna nu. :P




Take care


snart får de allt inhandlas julklappar

Vintern är vacker! Igår kväll när jag gick hem från bussen var allt så stilla och fint. Perfekt väder för att ta en promenad med någon man tycker om. :) Var bara tvungen att ta en bild då jag åkte till skolan idag, för att om man känner det svenska klimatet rätt är detta borta om 2-3 dagar. :(



Idag var det tentaplugg som vanligt med Markus H, Markus T, Olof och Kalle, dock bara till klockan sju. ;P Nu ska jag ta och läsa igenom min CHIC-tidning som jag fick idag. Hemskt att kolla i den och få en massa insperation och sen inte kunna köpa något av det under dessa juletider. :(
Appråpå det så får man ta och köpa julklappar snart, förra året var jag ute i god tid och hade köpt alla redan innan december månad. :P Förutom Alfreds som jag köpte på självaste julafton (tur att åtminstone BILTEMA var öppet). haha ;D



Hoppas kunna åka till Gbg och shoppa lite julklappar snart, så kanske man även besöker Jul på Liseberg. :)

Take care


spring så blir mamma arg

"Spring runt på högskolan så blir din mamma arg."
Fick det uttalandet av Ojala när jag berättade om att mamma inte vill att jag ska gå runt på högskolan själv när det är mörkt nu på kvällarna. Överbeskyddad? :P Vi såg nyss ett mysko till snubbe gå förbi, scary! Mamma hade nog rätt trots allt! ;D

Så då sitter man här idag igen och pluggar med Ojala och Markus H, men känner att jag greppar allt nu. Blir så besviken på mig själv att jag inte satt och pluggade såhär intensivt inför förra tentan, då hade jag klarat mig helt utmärkt. Men man lär sig av sina misstag! :)

Nu ska jag däremot och handla..

Take care


så ska jag behöva överge min skinnpaj igen

Hela hösten har jag pratat om hur mycket jag längtar till vintern och dess mys. Men nu möter jag den med förskräckelse, jag har tydligen förträngt allt dåligt som kommer med den. Igår märkte jag att skinnpajen är ju bara att glömma. Detta är som att göra slut fast tio gånger värre. ;P Jag har levt med den i hela 3 år, och varje vinter överger jag den för att den inte är tillräcklig, och varje vår tar jag den tillbaka. Om jackor ändå hade haft känslor!? ;D



Och inte nog med det, idag vaknade jag upp och upptäckte hur torrt mitt ansikte var. Hur kunde jag ha glömt hur mycket jag fick kämpa förra vintern med min hud!! Men till skillnad från förra vintern så har jag nu börjat med mineralsmink från PURE, hoppas att det kan vara till någon hjälp.

Nu ska jag ta mig ut i kylan för att bege mig mot skolan, i vinterjacka.

Take care


study all day long

Har äntligen kommit hem efter en lång dag i skolan, har suttit till klockan 8 idag. Känns faktiskt skönt på ett sätt, jag har verkligen gjort jättemycket idag. Och det är så mycket bättre att sitta i skolan än att sitta hemma och ständigt försöka hitta orsaker till varför man inte kan plugga. Ska nog faktiskt försöka göra det samma imorgon, med denna takten så kanske jag faktiskt klarar omtentan på lördag! ;D


Här sitter Mikaela och pluggar juridik, den svenska lagboken på 2580 sidor! :O Tror att jag också ska läsa den kursen, så jag fasar! :P


Antar att Ojala fått bryt vid detta laget.. ;P


Efter att ha pluggat en hel dag och låtit bilen stå ute hela tiden i 5 minusgrader, behövs bilen skrapas, även på insidan! :P

Nu sitter jag och Ojala och inväntar Desperate Houswives, jippi!

Take care


RSS 2.0