i'm bad

Feels so good being bad. There's no way I'm turning back.
Now the pain is my pleasure cause nothing could measure.

 

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it!

checklistan

Gjort en tenta som gick åt skogen: Check!
Handlat och gjort helgens matlådor: Check!
Tankat: Check!
Gymmet: Check!
Duschat: Check!
Packat väskan: Check!
Ställt in destination på GPS'n: Check!

Och sist.. GLÖM INTE ATT HÄMTA UPP ÅSA PÅ VÄGEN!
Kan va bra att skriva ner, vet aldrig när man går och blir senil! ;) hehe

Nu väntar en 4 timmar lång bilfärd till detta års Valborgsfirande! ;)


laddat upp

Yes, då har man laddat upp för kvalborg och valborg! ;D



Nu ska jag däremot till skolan och göra denna förbaskade tentan.. Hmm, har faktiskt inte den blekaste hur detta ska gå! :P Men efter, då ska det firas i vilket fall som hellst! ;)


jag kommer

Natten är ung och jag ligger vaken. Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen. Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka. För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat. Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka. För jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer! Jag är nästan där.Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu. Du, håll ut. Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby! Jag tror jag är kär. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller. Du och jag nu!

Du, snälla vänta, vänta, håll ut. Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart. Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag!


plugga till sent!


Med denna somriga tunika från H&M ska jag ta mig ut i blåsten för att åka till skolan, och försöka plugga till omtenta hela dagen. Vi ser ju hur det gick med det igår, så fort jag kom hem började vi meka med motorcykeln, så idag ska jag inte komma hem förräns mycket SENT! :)


flingen med Konsum-Linus

Jag har haft så dåligt samvete under helgen. Det är så typiskt mig, vi kan snart börja kalla det " att göra en Patte". Det märktes på långa vägar att mina tankar var någon annan stans. Jag kunde inte ritkigt se Linus i ögonen. Så vi var tvugna att prata, och ärlighet varar längst.
Så nu, efter att ha rett ut det hela är flingen med Konsum-Linus officiellt över..


bombnedslag

Uschianimej! :P Efter en hel helg där jobb har överlappat utekvällar. Jag har i princip bara kommit hem för att lämna smutstvätt och packat en ny väska minuten därpå. Och detta blev resultatet....


10min = 17 300;-

Usch! Inom loppet av 10 minuter har jag spenderat 17 300;-  :(
SLUUUUT PÅ KOOOONTOT!


Marie min räddande ängel!

Med inga planer för kvällen kom Marie som en räddande ängel, tjejmiddag hemma hos henne! :)
Så nu när fotbollshuliganen är i Stockholm och blir nedslagen tänkte jag ta mig ner till Göteborg. ;)
Blir ändå en rätt lugn kväll då jag ska jobba heldag imorgon.

  

Puss på er alla! :D


bo i u-valla

Hmm, jag börjar överväga att flytta till U-valla...? :S


if you only knew..

It's 4:03 and I can't sleep without you next to me. I toss and turn like the sea.
The only thing that I still believe in is you, if you only knew.

If you only knew how many times I counted all the words that went wrong.
If you only knew how I refuse to let you go even when you're gone.


if you only knew..

It's 4:03 and I can't sleep without you next to me. I toss and turn like the sea.
The only thing that I still believe in is you, if you only knew.

If you only knew how many times I counted all the words that went wrong.
If you only knew how I refuse to let you go even when you're gone.


kungshamn nu..

Med denna lilla vän beger jag mig nu mot Kungshamn, lill-lördag var det va?! ;)


första helg som..

Helgen började bra med att jag åkte till flygplatsen och hämtade min älskade Ojala!! :) Efter ha kört hem henne och satt hon på säker plats i sitt kök i Grästorp med en hamburgare i näven begav jag mig till Butlers för lite after-work! :) Fortsättningen av helgen var inte direkt varierande, men hur kul som hellst! Jag jobbade från öppning till stängning både lördag och söndag! Jätteroligt då detta blev min första helg som typ kassaledare, och vad jag tycker så gick det bra. :) Älskar mitt jobb så mycket!! :D


landvetter flygplats

Åh vad jag längtar nu! Nu går tiden jävligt segt vill jag lova er! Snart bär det av till Landvetter flygplats! :D


ringa dig

Då har man fått tillbaka tentorna som gjordes för några veckor sen. Marknadsföringen lyckades jag med som jag hade räknat med. Externredovisningen gick även den som förväntat, helt åt pipsvängen! Jag slog numret för att ringa, ringa och berätta hur det gått, som jag gjort tidigare. Men jag raderade numret och la tillbaka mobilen i fickan. För det existerar ju inte längre, du vill inte längre veta?

Nu ska jag försöka hitta på något, börja plugga till omtenta tro? Nej, jag drar hellre ut på promenad, eller ska jag till gymmet? Börjar jobba 18.15, ska lära mig att stänga butiken för andra gången. Sen ska jag klara mig på egen hand! :D Efter jobbet blir det en cider, eller två, eller vem fan orkar räkna! ;P


I am number four

På söndagen hann man inte heller med någon baksmälla, åh gud nej! Jag följde med föräldrarna till Torp för att inhandla mc-handskar och hörselkåpor till mig! Mina nya absoluta favoritbutiker just nu är JULA och BILTEMA! ;D haha


Helt orklös åkte jag och Jocke iväg på bio under kvällen, börjar snart bli en vana det här känner jag! :P haha Denna kvällen var det jag som fick bestämma film. :)


Vi såg I am number four! Den var fantastiskt bra! Jag älskar när filmer har en blanding av Si-Fi och action, jag tycker oftast att skaparna har svårt att hitta en lagom nivå av Si-Fi, men det hade de lyckats bra med i denna filmen.

Filmen handlade om en kille som var från en annan planet som har förintats och har nu flytt till jorden med 9 andra hjältar för att skyddas, och självklart har dem de onda som förintade deras värld hack i häl! Största delen av filmen är mer av en high-school film där en kille kommer till en ny skola och blir kär i tjejen till skolans "tuffing" vilket skapar problem. Det är först i slutet då det händer grejer! Jag skulle också vilja säga att den blir lite av en mer modern variant av Stålmannen. I love it! :)


Jag brukar heller inte gilla filmer som har ett öppet slut som om att det ska komma en uppföljare. Men denna, JAG VILL HA MER! Inte bara för att huvudrollsinneharen var så otroligt snygg så att man började flåsa där man satt! ;) haha


Är detta helg?

Hela lördag blev en riktig glidardag ute i solen med Åsa! :) Så det är detta folk kallar helg? :P Min första lediga helg på, ja, jag vet faktiskt inte! :)




Nikita med sin glass ute på gräsplätten utanför Elefanten! ;)

Efter allt solande gjorde våra magar uppror, då var det dax för matintag på Strandgatans uteservering! :)




systemet igen..

Har rengjort Åsas lilla armbåge, fixat hennes tvätt, så nu hänger det så fint i torkskåpet. Nu ska man till systemet, igen. Igår när jag var där med Emelie så behövde jag inte visa legget, hon kände igen mig så väl sa hon, hur ska jag ta detta egentligen?! :P hehe Efter det ska det hinnas med lite chill och käk på Strandgatan (vröölhungrig). Och så ikväll, utgång!! Vad blir det tro, Lipz?


hur många lingon finns det i världen?

I torsdags var det biotajjm med Jocke, Daniel och Amanda! Hur många lingon finns det i världen!! Den filmen var fantastisk! Jag skratta så att jag trodde jag skulle få riktig syrebrist, skratta så att jag fick så oerhört ont! Jag var även nära på att börja gråta! Den filmen hade allt, både det lyckliga och sorgsna! Man skrattade med dem, och inte åt dem!
Helt klart 5 lingon av 5 möjliga! ;)

För er som inte hört så handlar det om en oansvarig kille, vilken jag mer vill kalla bara har oflyt. Han blir utkickad av sin flickvän och tvingas flytta till sin bror och skaffa sig ett jobb, som rehabliteringsassistent, eller vad det nu kallas. Han lär då känna dessa underbara utvecklingsstörda som får han förstå, få insikt på livet sitt! Underbar!



Här har vi Jocke som kom hela vägen till Velanda för att hämta mig, gentleman eller vad? :P hehe Och en sak till, visst blir man så ..... när en kille har snygg bil!? ;D hahaha


chipmunks

Wow, blev både gym och spinning idag, hardcoreday! ;D Det är roligt att se hur mycket annat man kan hitta på än att läsa denna jävla organisationsmetaforsboken! Den måste va utläst på torsdag, så nu får jag sätte igång känner jag! Det är till och med så illa att jag storstädar mitt rum nu medan jag lyssnar på Alvin and the chipmunks! hahaha Kommer jag bli dum i huvudet efter att ha lyssnat klart på den skivan? Yes, I think so! :P

Idag efter skolan åkte jag hem till mormor Sonja och hjälpte henne laga middag, jag blev själv förvånad över mina matlagningstalanger, jag som inte trodde jag hade några gjorde stordåd med hemmagjorda köttbullar med kokt potatis och brunsås! Tack gode gud för Iphone med internetuppkoppling så att jag skulle veta hur man gör brunsås! :P hehe


skypedate med Corny

Idag spenderades största delen av dagen med Issa! Promenad längs kanalen i det härliga vädret, häng hemma hos mig, middag och skypedate med Corny nu på kvällen! :) Blev inte plugg vilket jag egentligen hade planerat, men ajja, sånt händer! :) Risigt lär jag ligga till på seminariet på torsdag, då jag ska ha läst ut boken Organisationsmetaforer för att kunna diskutera den, men det tar jag då, eller? ;)





När vi skulle in till stan för att hämta vår sallad som skulle dräpa våra hungerkänslor så stod han på Velandas återvinningsstation. Issa såg hur min blick blev allt stirrigare, jag bara gapa, fick fram hans namn. Jag kunde varken gasa eller växla då fötterna bara krampade. Det blev så att Issa fick fråga om hon skulle ta över! haha Oturen nu såhär i efterhand var att han lutade sig in i bilen just då vi åkte förbi. Men den röven, den kommer förbli i min näthinna ett tag framöver! Tack! ;)


tar maskinerna ifrån mig!

Efter ett pass på gymmet är jag nu redo för dagens äventyr. Blev dock väldigt distraherad på gymmet idag då det kom in en flock på 20 stycken utvecklingsstörda som skulle ta alla träningsmaskiner ifrån mig. Men självklart ska de också få träna. Jag tränar magen någon annan dag istället.. :)

Nu ska jag till Systemet och hämta ut min beställda vodka, som är.. håll i er nu.. KOLSYRAD! Så coolt, när jag hörde att det fanns var jag bara tvungen att testa, 70cl för 390;- Smakar det så kostar det! ;) Sen hoppas jag att jag hinner hälsa på mormor Sonja innan jag börjar jobba 16.45-21! :)


Outfiten består av ett nyinköpt linne från GinaTricot, till det har jag även sättit fast en brosch i form av en blomma. Fräckt va?! ;) hehe


stimulans nu efter..

Efter många timmar framför böckerna de senaste veckorna tyckte vi att vi förtjänade oss en shoppingdag i Gbg. Eller, vänta lite nu.. Jag köpte aldrig några böcker, och den kursen som jag troligtvis klarade la jag bara en och en halv dag på. Ja, men vi behövde lite stimulans i alla fall! ;D haha



Här är resultatet av den dagen.. Rätt stolt över mig att det inte blev mer! :)


Vårjacka 300 ;- 600;- /MONKI


Stentvättade jeansshorts med hög midja 249;- /H&M
Leopardmönstrad kuvertväska 99;- /H&M
Nagellack i svart, mörklila och någon pastellfärgad 39;-/st /H&M

Jag hann inte äns innanför dörren innan jag åkte till GinaTricots tjejkväll i stan. :)

Svart huvudbonad /GinaTricot 
Längre jeansshorts 199;- /GinaTricot
Shortsdress med volanger 149;- /GinaTricot
Spetsklänning med volanger 199;- /GinaTricot


RSS 2.0