intensivkurs ute i Lysekil -08

Nu när jag håller på och övningskör och så, så händer det att jga tänker tillbaka till den underbara sommaren -08 i Lysekil! :)

Jag och Anna K. åkte iväg och tog en sån där intensivkurs där ute, eftersom vi hade lyckats fixa en lägenhet, graaatis, precis vid hamnen! Och behöver jag säga det, eller fattar ni redan? Sommar ute vid kusten!!!! :) Teoriplugg ute i solen värvades med ca 3 körlektioner per dag.. Underbart! Där ute träffade vi fler goa brudar som vi hade en underbar tid med!

Och min lärare, Richard, vi hade det alltid så kul i bilen tillsammans! Han var nog den skönaste "bonnen" som visste allt om västkustens pärla! :) Jag fyllde också år då vi var där ute! :)

Jag känner att det inte alls är samma samhörighet eller upplevelse nu som jag hade på den intensivkursen, men det är väl lite svårt antar jag nu med bara 3 körlektioner i veckan. Här kommer i alla fall lite bilder från den tiden! :)


Bad ute på hamnen bland klipporna..


Jag hade lite svårt att komma i..


Väl i, men hur ska jag nu komma upp?! :P


Jag och Anna K. <3


Självklart hade jag med min underbara brandröda cykel, alltid lika poppis! Här åker de iväg för att hämta thai-maten vi beställt.




En annan dag spenderades på Pinneviks badet. :)




En annan dag var vi ute i en vik där det bara var vi.. supermysigt!




Morgonpigga Anna!


Något mindre pigga Anna! Btw, här försökte jag mig på en hemmagjord BigMac, inte alls go! :P


Teoriplugg i skolan..


Teoriplugg i Lysekils stadspark..


Fikapaus! :)


Sen kom även Rasmus (som och andra sidan fyller år idag, GRATTIS) min dåvarande på besök och sov över en dag, jag och han i ett knarrig 90-säng. Stackars lilla Anna! :P


Här är vi på väg till Halkan i Gbg, en riktig utflykt med alla tjejer och körskolelärare! :)




Här har vi min underbara Richard, i sin bästa profil! ;) hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0