sommarvik

Japp, som ni nu märker så har jag börjat på mitt sommavik. Gör inget annat än att jobbar! Så förlåt vänner om jag verkar vara en torrboll, men jag är ju fan det! ;D haha Det är redan över om 2 veckor. Det värsta kommer nästa vecka då jag också hade tänkt börja plugga inför omtentan i Micro som jag fortfarande har släpandes efter mig efter att jag valt att besöka Ojala i Bryssel istället för att göra tentan.. Gud bevare mig! ;D

Nu ska jag snart cykla till jobbet 10-19, hoppas regnet håller sig borta! För som det ser ut nu så ser det rätt osäkert ut!! :/ Håll tummarna!

Hörs ikväll ;)


second chance

My eyes are open wide. By the way, I made it through the day.

I watch the world outside. By the way, I am leaving out today.

I just saw Haley's comet, shooting. Said "why you always running in place?" Even the man in the moon disappeared, somewhere in this stratosphere.

Tell my mother, tell my father. I've done the best I can to make them realize, this is my life. I hope they understand, I am not angry I am just saying, sometimes good bye is a second chance.

Please don't cry one tear for me. I'm not afraid of what i have to say, this is my one and only voice so listen close, it's only for today!

Here is my chance. This is my chance!

Sometimes goodbye is a second chance.


roadtrip to Borås

Hallelulja! Nu ska jag iväg till Sofia på Zandhoff & Co. för att göra nya slingor i mitt hår för att dölja den extremt fula utväxten jag fått, förhoppningsvis ska jag väl också bli aningen ljusare! Gillar faktiskt min fräscha sommarfärg nu! ;D

Sen när jag ändå är i stan ska jag dra en fika med brudarna Madde och Corny på Strandgatan.. :)

Efter det ska jag försöka klämma in ett jobb-pass på Willys också, 14.30-18.45 ;)

Och till slut mina vänner... Ska jag och mamma ta en road-trip till Borås för att hämta en tv jag köpt på Blocket. Det värsta är när ens tv-bänk har börjat att kränga för att man har en gammal tv från 90-talet som väger typ 3 ton!! :P Så nu känner jag att det är dax för en lätt platt-tv!!

Ta det lugnt i det fina vädret nu!!


senaste shoppingen

Jag har varit lite dålig med uppdatering på det senaste, har haft så mycket och göra. Men självklart har jag hunnit med lite shopping emellanåt! ;D Här kommer de senaste inköpten, dock kommer jag inte ihåg alla priserna. Men hoppas ni kan förlåta mig.. ;)

Svart byxdress /GinaTricot


Naturvit transperant skjorta /GinaTricot

Svart långklänning till vardags /H&M 149;-

Svart hatt med sidenband /H&M 129;-

Take care


rehab för hår och hy

Som jag sa blev det en hel del shopping! ;D

Mitt hår har känts förjävligt enligt min mening, jag som alltid varit brunett är inte van vid torrt hår. Så det blev en hel hårkur med shampoo, balsam och silikondroppar från JOICO´s serie K-pak som är väldigt bra till mycket skadat och torrt hår. Jag använde mig av detta sist gång jag hade löshår, så jag kan säga er att det är faktiskt jättebra! :) Detta paket för hela 359;-


Ett par matta ankleboots perfekt nu till hösten/vinter från SCORETTE 1 099;-

Som sagt, hösten står och knackar på dörren, och somliga som inte äns haft sin semester än.. ;D haha men men! Kofta från GinaTricot 249;-
Grön magtröja med paljetter på rean från GinaTricot 149;-


Jag ska va ärlig, jag är riktigt dålig att ta hand om min hud på sommaren. Det är sällan jag har smink och anser då inte att det är nödvändigt, men huden tar ju emot en massa skit egentligen!! Och när man väl har smink på sig så går man bara raka vägen till sängen! Fy skäms Patte, det ska bli ändrig på det med hjälp av ACO´s egna rengöring för ung hy, dock lite väl dyr men det är värt det..

Take care


kaloribomb till frukost

Idag vaknade jag, andra dagen då jag inte får tag i han.. Men vad räknar jag med liksom? Efter att ha visat en rätt cool attityd i en vecka så brast det idag! :P Det blev två stycken Ben&Jerry till frukost!! När det inte blev bättre av det bar det av till Överby, efter att shoppat upp 2 000;- kände jag mig ändå inte helt tillfredsställd. Jag åkte hem och gjorde ett hemmaspa i badrummet! :P Som tur hörde Tim av sig och det blev en sväng till gymmet, måste ju bli av med Ben&Jerry-kalorierna nån gång! ;D haha



Ni ska ta detta med en nypa salt, jag överlever! ;)

Take care


saltkällan

Jag var verkligen jättetrött idag, ändå hade jag inte gjort något spec, bara 3 timmars arbetspass, inte det värsta.. Men partaj var inget jag kände för, så jag tog mig ut till Saltkällan i Nickes stuga för lite grillning och mys.. :P











Take care


P!NK

Efter kvällen med de unga bokade vi biljetter till P!nk senare på natten! Jag har tjatat på folk att jag vill gå på den, men ingen har velat följa med. Så när det kom på tal, så blev det plötsligt bokningsnummer och grejjs! ;D





Förband var Good Charlotte och Takida, den bästa uppvärmningen man kunde få! ;D






Helt plötsligt reser det sig en kran över oss..


Ur kommer Alice! ;D


Vilken sjuhelvetes bra entré!!!




Vilken show med både linor och bollar, helt överrumplad över en så fantastiskt show!






När man trodde det var slut...




Titta vad Patte lyckades fånga i vimmlet.. ;)


Inte så dum placering med staketet 1 meter framför mig!? ;D


Sammanfattningen av denna kväll; just fucking fabolous!!! Enligt mig är hon en av världens bästa artister som håller klass och låter inte kändisskapet få hennes huvud att snurra ett extra varv! Är glad att jag inte missade hennes besök!

Take care


loudness

Först var det då kubb-spel i Gamle dal. Självklart vann vi, dreamteam! ;D Och att tillägga var då att jag slog ner kungen, det helt avgörande! (men dock kanske det är värt att nämna att jag bara sammanlagt under hela kvällen slog ner 3 klossar.. inte så bra)



Efteråt drog vi unga ner till stan, rättare sagt Backstage och kollade på japanska Loudness! Grreat..



Take care


dagens outfit 100722

Nu ska jag iväg på en mini-personalfest i Gamle dal. Vi ska grilla och spela kubb, ska bli riktigt mysigt. Sen vi skaffa oss en ny chef så har det inte blivit mycket övers till partajj.. Så vi fick fixa något till oss själva.. ;)



Naturvit blus /GinaTricot
Slitna jeansshorts /H&M
Flätat läderskärp /H&M
Armband /H&M


grand finale

Sista kvällen på fallens firades med dessa härliga gubbar..





Take care


ÅH GUD

Gårdagen spenderades med Ojala på Liseberg.

Det var hysteriskt kul, under åkturerna skrattade jag så att jag inte fick fram något ljud, så jag satt där med vidöppen mun!  Och om jag väl lyckades så skrek jag "Åh GUD, Åh GUD" eller "NEEEJ"  haha

Det var så otroligt varmt igår, men man ska inte klaga. Så vi åkte flumride och colorado för att vi ville bli blöta och kunna svalka av oss! Så i slutet av kvällen såg vi inte så snygga ut, utan mer som två blöta rabies-katter! ;D haha

Syndarna på pizzabuffé på Applåd




Blöt katt no. 1


Här i 40 minuters kö!


I vår favoritattraktion; Jukebox!!




Efter en lång dag på Liseberg och värkande fötter begav vi oss till Bergakungen och såg på Knight and day med Cameron Diaz och Tom Cruise! Suuuuperbra, precis en sån film jag älskar som innehåller både action och komedi med en gnutta kärlek! Sådana filmer bäst på bio, jag tänker nog gå på den igen! Gött sevärd!! ;D



Take care


tack willys

Gud tacka Willys!! Mamma ville dra ner mig i fördärvet genom att åka till Överby och till inget mindre än GinaTricot, mitt missbrukarställe no. 1! haha ;D Efter att bara hunnit plocka åt mig varor för 200;- ringde Willys och självklart kom jag till undsättning!! ;)

Efter en slitsam dag på jobbet stod jag utanför Willys och invänta min kära moder som skulle komma och hämta upp mig.. då glimtar jag hans bil, jag blir varm och ett leende väcks.. men det byts snabbt till besvikelse när han ser mig och vänder på parkeringen.. han hatar mig verkligen just nu, men klandrar jag han? Nej..

Denna kvällen spenderades med Madde och semesterfirarna Henka och Berglund. Vi glodde Transformers.. Bästa filmen som någonsin gjorts om ni frågar mig... och jag bara ÄÄÄLSKAR Megan Fox!

 

Take care


kula i ljumsken

Idag tänkte jag ta en riktig sovmorgon efter helgens bravalder.. Men den blev inte långvarig för jag vaknade av en sådan oerhörd smärta i min ljumske. Och när jag känner efter finner jag en gigantiskt kula vars smärta strålar ut i benet när jag trycker på den! När jag tänker efter är inte jag den enda som har detta problem just nu... ;)

Take care


the reason

I'm not a perfect person. There's many things I wish I didn't do. But I continue learning. I never meant to do those things to you. And so, I have to say before I go. That I just want you to know..

I've found a reason for me to change who I used to be, a reason to start over new and the reason is you!

I'm sorry that I hurt you, it's something I must live with everyday. And all the pain I put you through, I wish that I could take it all away and be the one who catches all your tears. That's why I need you to hear..

I've found a reason for me to change who I used to be. A reason to start over new and the reason is you


sömnbrist av fallens

Sömnbrist så åt helvete! Ursäkta ordvalet.. ;) Men efter denna helgen så råder det ingen tvekan om vad det är som gäller i mitt liv för tillfället, SÖMNBRIST! haha

I natt fick jag bara sovt 2 timmar efter att jag och mamma haft millångt samtal (kan man verkligen använda benämningen mil i detta sammanhang? jo, jag kan) Det blev inte heller så mycket sömn efter torsdagens utekväll. Nu sitter jag hel död efter 12 timmars jobb och en utekväll på nacken.

Men ska få unna mig hela 6 timmars sömn nu.. sen blir det jobb och lite party även imorgon tror jag.. :P

Nattinatt


min och vickys kväll

Idag har jag haft det jättekul.. Roligt på jobbet med Stina och blåst upp 10 000 ballonger så att käkarna gått av! haha

Och inte nog med det, idag träffade man en massa roligt folk nere på stan, det bestod till största del av mig och Vicky som vandrade runt bland alla ställen.



Utanför Swania med Rasmus och Ojala


På Odd fellow med Madde tätt följt av Henka och co.


Sedan hittade jag och Vicky vårt ställe, Strandgatan! Där vi träffade Richard och Anders och satt och pratade om allt från syskonkärlek och syrebrist av tunnelåk till att slå ihjäl sig och snubbla i trappor! Som ni nog kan förstå skrattade jag så jag fick ont i magen, imorgon lär man ju ha träningsvärk! ;) Som avslut på kvällen blev det förståss en stripsrulle! Wolla, en perfa kväll! ;D haha




Take care


strosa runt

Idag strosa vi mest runt i stan faktiskt, ingen fast destination. Så jag gick tills mina fötter börja blöda i princip.. ;)





Take care


taco på fredag var det

Förr när jag var liten hade vi som tradition att alltid äta tacos på fredagar med hela familjen. Men nu på senare dagar då jag och Emil gått och blivit allt större har vi ofta haft annat för oss på just helgen. Men nu fan kände jag att det behövdes, även om alla av oss jobbade sent. Så middagen blev av, men inte förrän 9 ;) Så direkt efter att jag kom hem från jobbet var det bara att ställa sig vid spisen om det skulle bli något gjort! Suupermysigt... :)



Nu ska jag dra mig mot stan och fira fallens dagar, det har vibrerat i arbetsbyxorna hela dagen. Och smsen har dem alla sagt samma sak; PARTAJ! ;D Det blir nog inte allt för vilt ikväll, börjar ju faktiskt jobba 8.30 imorgon och jobbar fram till 21!!! :O

See yaa out there!


fallens dagar invigd

Det var verkligen inte planerat att jag skulle ut igår, men det blev helt impulsivt!! Det är nog sånna utekvällar jag älskar mest, dom blir alltid bäst! Så nu är Fallens dagar invigt, även av mig! ;D Här är lite pics på oss i Standgatans partytält, där det var ett grymt liveband på plats, dock kommer jag inte ihåg vad dem hette.









Take care


sträckt lår

Ta det lugnt! Jag fick allt se min VM-final på Oleary's igår med mina tjejer! ;D Och inte nog med att göra en entré 10 minuter innan matchen skulle börja fick vi nog den bästa placeringen, väl inne på Oleary's där det var fullt var det även superhett, vi fick placering precis utanför vid fönstret, såg hela matchen utan problem under normala väderförhållanden! ;D Som sagt perfekt! hehe



Idag där emot hade jag inte alls lika bra flyt. Jag var mitt uppe i sista avsnittet av Gossipgirl säsong1, men valde efter mycket funderingar fram och tillbaka att pausa. Så tog min lilla rumpa till Friskis för ett spinningpass, där instruktör saknades, så vi spinningsmedlemmar fick gå på gympa istället, redan då tänkte jag att det inte är meningen att jag ska träna.. :P Men jag går till gympan efter många om och men, väl där är det fel på ljudet så vi fick byta sal, även nu tänkte jag att det är verkligen inte meningen att jag ska träna idag! Jag borde sitta hemma framför Gossipgirl. :P Efter att ha bytt sal och äntligen fått igång detta förbaskade pass så tog jag tillfälle i akt och sträckte baksida lår! Livets ironi! ;D

Take care 


VM-final om en timme

Jag vet inte hur jag ska ta mig till, VM-finalen är om en timme!! Och jag har ingenstans att bege mig och så har jag ingen som är med mig!! Något jag inte tänker acceptera är att sitta själv hemma och kolla! Någon som har lust att se om det finns något bord ledigt på Oleary's?! Ajja, dags att ta upp luren och lösa detta! ;)


Tunika /GinaTricot
Cykelbyxor /GinaTricot
Klocka /Guess


westcoast vänersborg

Ni har väl inte missat att det var WestCoast motorshow i Vänersborg denna helgen! Jag har även där förra året då de hade premiär, det är ju inget i jämförelse med Elmia i Jönköping. Men efter några år på halsen tror jag att detta evenemang kan bli minst lika stort, de har alla förutsättningar! :)

 

Här kommer lite pics på mina absoluta favoriter! ;)



Tänk att ha Beyonce på sidodörren!? ;)


Eller kunna spela kort?! ;)




På plats fanns den berömda skapelsen Ice top från Finland :)

Det bjöds även på lite ticks..




 

Take care


ikke mö, men rea

Självklart har det hunnits med lite shopping under veckan som gått, dock inte mö, men rea rea rea rea! ;D


Svart-vit tunika 99;- /GinaTricot
Vit klänning på rea 99;- /GinaTricot
Även alla dessa underbara smycken för halva priset kommer från GinaTricot


converse efter 8 km

Lite bilder från gårdagen hos Corny, och jag vill lova att det pratades skvaller på hög nivå! ;)






Idag har man bara hunnit jobba 13.45-21.00, eller jo, jag fick mig en lång promenad hem imorses efter en försovning! I converse!! Jag älskar mina converse, det gör jag verkligen, men inte efter 8km promenad!! :P Nu ska jag sätta mig och glo lite Gossip girl, börjar närma mig slutet av första säsongen redan, får ta och införskaffa mig andra säsongen, och det är snaaart!  :P

Take care


epilator efter 15 000;-

Kom nyss hem från Överby.. Har spenderat min eftermiddag där med Issa och Hanna och letat efter en present till vår vän Cornelia. :) Efter att ha hittat det blev jag övergiven helt själv på Överby, för Issa skulle jobba och Hanna hade annat för sig. Detta kunde bara sluta på ett sätt! ;D


Och JA, vi var på Etage-grillen! ;D Lite stolt kan jag faktiskt berätta er att det var första gången jag var där idag.. haha

Efter att ha blivit övrgiven blev det lite shopping, började dock med något väldigt nödvändigt, en epilator! Jag har som de flesta vet gått och vaxat mina ben på Thermal Spa de tre senaste åren, räknade då ut att jag lagt ut över 15 000 på släta ben! Så nu tog jag mig manken till och köpte en epilator från Philips för 499;- sommarrean på Elgiganten ;)



Det blev även en kjol från H&M 149;- och volangklänning på GinaTricot 199;-

Nu ska jag göra mig iordning för Cornys tjejmiddag! Chao..


20-årsfest i Velanda

Så, då har även jag nu haft min 20-årsfest! Den var verkligen hur bra som hellst, kunde inte varit bättre! Och tack till alla er som kunde göra den ansträngningen och ta er ut till Velanda för att festa! ;D Och jag vill lova er att gästlistan hade ju bland Trollhättans 34 tyngsta namn! haha ;D Här kommer lite pics från kvällen..


Ledsen att göra er avundsjuka, men även denna fest hade VIP-gäster som anlände lite tidigare för att få äta god mat och snacka.


Självklart var det jag som fick stå för grillningen denna kväll eftersom det var jag som var värdinnan! ;D mohaha Men fick god assistans av min kära vän Issa! ;)



Självklart blev det även lite kubbspel! Ett måste när man har trädgårdsfest! ;)



-Det sitter fem knarkare i din soffa!   -Va? Bara fem? Det ska vara fullsatt!   hahahaha




Fick sno lite bilder av Tammpere eftersom jag var så usel på att fotografera denna kväll.. :P






Take care


sommarlovsdag

Idag har det varit en såndär typsik sommarlovsdag! :) Dagen började med en ordentlig cykeltur ut till Gaddis där man spenderade hela dagen under solens strålar. ;)



Helt slut efter dagen på stranden tog jag en siesta och hopp in i duschen för nästa äventyr. Framåt kvällskvisten blev det mysig grillning hos Vicky med kladdkaka till efterrätt.





Take care


RSS 2.0