julskinka

Det finns allt en liten husmor i Patte vill jag säga er. Nu har jag vågat på mig att griljera en skinka såhär lagom till jul. :) Inte nog med det, jag har tagit mig ansvaret att laga Janssons frestelse (fast med kalkon då det inte är så många som gillar anjovis), Ris á la malta och baka Lindells julbröd till årets julbord. :)


Receptet var av enkel karaktär som du lätt kan göra själv, eftersom lilla jag klara den.
Blanda ihop:
4 msk senap
1 msk socker
1 ägg gula
Och strö över:
Önskad mängd ströbröd
Sen in i ugnen i 15 minuter på 200 grader.


kökskakel

Tycker det är så roligt att greja och fixa nu när den här lägenheten börjar kännas mer och mer som min också, jag är fortfarande lite blyg dock och frågar så fort jag ska göra något, men tur att han går med på det mesta! :)
Här har vi nattens projekt, kökskaklet! :P


Klarade inte av de fula kakeldetaljerna i rosa och grönt! Så jag klippte och klistrade upp mina rester från kakeldekorerna jag satte upp i min förra lägenhet. Som förresten finns på http://Vinylahem.se , där hittar ni en massa andra coola och fina, även mönstrade vägg-/kakel dekorer.


smoothie

Wohoo! Nu tar jag upp bloggen igen. Allt för att göra min Issa nöjd! ;) hehe
Det är mycket som hänt sen sist. Antagligen därför jag inte hunnit ta mig tid och skriva. Kommer troligen göra några flashbacks framöver, USAresan med Issa är ju ett måste!

Ok, så idag.. Tog en sväng till gymmet, testade kapslarna fick från Emil igår kväll, wow, sikken boost jag fick på gymmet, kunde go on and on! :O Eller så är det bara min kropp som inte är van vid allt koffein som är i dem då jag varken dricker kaffe eller energidrycker.


Ska slänga i mig en lunchsmoothie nu med vaniljyoghurt, banan, frysta hallon och müsli. Muums! :)


RSS 2.0