första minuterna..

De första minuterna av min födelsedag spenderar jag i duschen, panikslagen. Mitt förflutna har kommit ikapp, och det sa kram!


systemet: check!

Inte nog med att jag var där en måndag! Jag var där i fredags och i lördags också!


Men jag tänker inte göra samma tabbe i år och kommer dagen innan midsommarafton, att stå i kö för att komma in till systemet är inget hitt. Så jag var tvungen i princip! Då är årets midsommarplaner äntligen bestämda, vi stod ju mellan de olika förslagen, Lysekil eller bara att stanna i stan. Och vi tjejer stannar. :)


Super 8

Söndag, slappardagen! Vad passade inte bättre än lite bio. Jag, Madde och Åsa tittade på Super 8! :)

Steven Spielberg står bakom denna skapelsen. Jag tycker att den påminner aningen av ET. En utomjording och barn som får för sig att ställa allt till rätta. 

Super 8 var jättebra med många fina tankar bakom. Den utspelar sig någon gång under 70-talet med en pojke vars kontakt med sin pappa är inte den bästa efter att hans mor dött. Pojken och hans kompisar spelar in en film vid tågrälset när ett tåg plötsligt kraschar. Efter detta börjar en massa mystiska händelser hända i den lilla staden.


svart sitter inte bra

Svart har aldrig suttit så dåligt på en. Det är nog inte kläderna, utan tillställningen man ska på.


Idag är det begravning. För en enastående person som lämnade oss tidigare på grund av den hemska sjukdomen, cancer! Det minnet jag har av henne är att hon alltid var så glad, jag kan säga att jag aldrig såg henne som sjuk. Sist gång jag såg henne hade nog nyligen klippt sig, och jag sa att hon var jättefin.
Hon var alltid jättefin!


Tankarna går till min underbara vän och hennes familj


teorin slaktad

Jag måste ju få berätta, att igår slaktade jag teoriprovet! Nu har jag bara uppkörningen kvar! :) Och Hans, som jag nu för tiden älskar eftersom han är så supergoo! :P Han är så snäll, han ser hur gärna jag vill ha detta körkortet innan Vägverkets semester, så för att hinna med det sista sätter han upp körlektioner kl. 6 mornarna innan körskolan öppnat och kl. 19 på kvällarna då jag slutat jobbet. Jag uppskattar verkligen hur mycket han anstränger sig!


tjejkväll

Äntligen hade vi nästan lyckats samla hela vår underbara trupp, vilket varit svårt det senaste eftersom den ena har varit i England, den andra är i USA, en tredje bor i Lund.. Som ni nog förstår har det inte varit det lättaste. Men här om dagen åkte vi upp till Maddes stuga för lite grillning, dricka och MYCKET tjejsnack! ;) Underbart! :)
lägenhet där, men inte nu!!

OMG! Bjuden på lägenhetsvisning i Lysekil! Tvungen att tacka nej då det inte passar så bra med mina planer för tillfället, riktigt fuckat, för det är en jättefin lägenhet med perfekt läge, 2:a, med stoor klädkammare! Please, hang on for me! ;)


sjukling utan skumbananer

Meningen var ju att jag skulle ut i helgen, men det blev lugna hemmakvällar. Fredagen slutade i sängen redan vid 9-tiden. Lördagen satt jag i min bagagelucka i Corsan då jag fick för mig att tona rutorna. Vilket blev helt misslyckat! Nu ligger jag i min säng och gjort det i princip sen i lördags. Usch!! Lever på alvedon, ipren, ibumetin, c-vitaminer och lite naproxen. Och då pratar vi om Patte, hon som aldrig knaprar tabeller, inte äns om hon har världens migrän! :P haha Jag vet att jag är bortskämd när jag säger detta, men det finns ingen med skumbananer här. :/


Så till alla er som inte hört något ifrån mig eller som jag inte svarat, jag är inte död! ;)


student i Thn

Här kommer lite bilder från MÅGs student! :)
Wickan och min bror Emil..


Systrarna Joelsson
Lovisa!!!! :D Vad bra att alla gick samma klass, så att jag hade nära till ALLA runt omkring.


Här gör jag och Issa oss i ordning för att hämta upp Wickan från vagnen


Dessa galningar fick vi stå ut med! ;) haha


själv hemma..

Jag kom inte så långt efter utspringningen på MÅG förrän hugget i magen kom. Så nu ligger jag hemma helt själv och väntar på att tabletten ska börja värka.. Vänta, snart är jag igång igen.... :/ För hemma hos Joelssons håller dem på och dukar för fest, jag kan ju bara inte missa det!


Emils student

Har precis kommit hem ifrån Erika i väntan på att min bror Emil ska ringa och be om att bli hämtad. Jag offra mig, eller, jag gör det mer än gärna! :) Så jag tänkte att jag hinner göra ett litet inlägg om dagen innan Emil ska hämtas i U-valla! :)


Är så stolt över dig Emil! :) Låt aldrig någon trycka ned dig!
Wickan & Emil

Wickan & Emil som fortfarande inte kan låta varandra va..
Bland allt hångel lyckades jag klämma mig emellan! ;)


Senare på kvällen var vi på Butlers och åt. Vi, de fyra paren och singel-jag, vi skojar om det, men jag känner mig faktiskt ensam bland alla dom, jag är så avundsjuk på det ni har, Monika och Joel, Ulrika och Björn, Issa och Peter, Emil och Wickan! 
Och om jag ska säga en sak, jag tror personal och resterande gäster trodde vi var dumma i huvudet när vi började med leken "Shiipp-booi". Skrattade så jag fick ont i käke och mage!
Här har vi HELA min underbara familj! :)

Godnatt på er andra, jag sätter mig i bilen, nu blir det fan-i-mig Bandit på hög volym om jag ska hålla mig vaken! :P Imorgon är det Wickans tur att fira studenten! :)


dubbeldejt

Igår kväll efter jobbet blev det lite av en dubbeldejt på Butlers, och kvällen slutade med en liten promenad runt Spikön.. Nice! haha ;)


Robert & Åsa


Patte & BikePhilip


student i U-valla

Då var det dax att åka på min brors student i Uddevalla! :) I regn..


växelspak

Såhär går det när Patte går loss på sin växelspak.. haha


Risk2an avklarad!! ;D

Idag var det, yes, idag var dagen då jag gjorde Risk2an!!! Wow vad kul!! Roligare än Liseberg, och även dyrare, 2 700 gick hela kalaset uppe på Glimmingen på! Wowza! Vi fick gå igenom en massa roliga moment, och eftersom jag var den som aldrig kunde hålla tyst var det jag som åkte på att göra alla dumma grejer. Gå ut i korsningar då min körlärare kommer i 50km/h och ska försöka att inte köra på mig!! Vi lärde oss bromssträckor.. :P haha Jag fick köra motorcykel i en korsning då körläraren kommer i en lastbil och "ska inte" se mig pga A-stolpen.. Ok, jag fattade hinten efter ett tag! ;D hehe

Risk2an drog ut lite på tiden, mer än vad jag hade trott. Jag hade räknat ut att parkeringen är nog tillgänglig till kl 19 idag. Yes, klockan 19 står jag i korsen vid torget, ser parkeringens ägare och tänker shiit! Men hinner till parkeringen (konstigt nog innan) för att åka iväg och när jag sen åker förbi ser jag att parkeringens ägare parkera. Grym tajming eller vad!? Puhuu!


vakna i Oslo

Blev trött på alla skypedejter, så jag vakna i en lägenhet i Oslo idag. :) Brb.

RSS 2.0