Blivit instruktör

Jag har gått och utbildat mig till Indoorwalking instruktör på Sportlife. Jag ska vara stationerad i City som öppnar i september men jag kommer ha mitt första pass redan nu på tisdag på Kardanvägen. Passet ska helt gå i sommarens tecken med allt från Sommartider och Summer of 69 till Teeny weeny string bikini och Ingen sommar utan raggae. Så ni får gå in och boka en plats så lovar jag ett roligt och intensivt 60-minuters sommarpass på tisdag 19.30!
.

Båtsman special

Varit ute på kusten de senaste dagarna. Det började ute i Grebbestad på Röde Orm med de andra.
.
.
Lite efterrätt på bryggan med en "Båtsman special" i handen!
.
.
Sen har jag och Emil varit i stugan i Lysekil. Eftersom vädret varit kasst har vi besökt olika lador där ute med inredningsartiklar och mycket annat, slutade med lite krukor, tavlor, bestick, tallrikar. Jag har utöver detta fått mycket inspiration till att göra egna grejer.

sitta-hemma-i-soffan-par, NO

Igår tog jag och Emil vara på det fina vädret, vi är inget tråkigt-sitta-hemma-i-soffan-par. Efter att jag hade gått och lagt mig efter mitt monsterpass på Willys (6-16) tvingade Emil upp mig på kvällen. Vilket resulterade i en panini på Strandgatan med något gott och dricka!
.

Cannes

Sista heldagen besökte vi Cannes, vi kom dock två veckor för sent, två veckor tidigare hade Cannesfestivalen varit!
.
Heta brudar på stranden i Cannes.
.
Här har vi den populära shopping gatan i Cannes, Rue d' antibes. Här fanns allt från Zara och Lee jeansclothing till mindre coola klädbutiker och fik.
.
Butik med bara Macarones!
.
Det här var avslutet på en underbar resa på Franska Rivieran. Men jag kommer garanterat tillbaka, vi hann ju inte besöka the city, Saint Tropez!

Monaco

När vi ändå var på Franska rivieran var man tvungen att ta svängen förbi Monaco ( en 30-45minuter långs tågresa) och träffa kändiseliten.
.
Staden var så fin, när man rullade in på perongen möttes man av skinande marmor från golv till tak.
.
Som New York har en McDonalds i varje kvarter har Monaco en Ferarri återförsäljare!
.
Stranden i Monaco
.
När man väl var i Monaco var man tvungen att kika in den lyxiga shoppinggatan med Gucci, Valentino och alla de andra märken vars kläder kostar mer än min årslön!
.
Här sitter vi och lunchar precis vid Monacos hamn, här finns det inga vanliga motorbåtar, istället har de mindre motorbåtar i sina båtar! Yes, här snackar vi fan om färjor typ! :P hehe

Nice

Senare på dagen då vi hade varit och solat i Villefranche sur Mer tog vi tåget in till Nice och kollade in gamle stan och utkiksplatsen på höjden över Nice.
.
Tågbanan går längs kustlinjen hela vägen i princip, vackert!
.
.
Trånga gränder med mysiga restauranger i gamle stan.
.
Tjejerna på utsiktsplatsen över Nice.
.
Det var inga vilda utekvällar för oss nej. Vi satt hemma på hotallrummet drack vin och spelade olika trevliga spel. Precis i min kaliber!

Villefranche sur Mer

Andra dagen tog vi tågen till den kända stranden i Villefranche sur Mer. Det var så vackert där. Den gamla tågstationen låg precis vid stranden, så man gick ner för en gammal stentrappa så hade man fötterna i det blöta någon minut senare.
.
.
.
Man låg där solande på stranden och blickade ut på de lyxiga båtarna och drömde sig bort för en stund. Och ni, på Franska rivieran existerar inte sandstränder, där fanns det bara mer eller mindre stenstränder. Men det hade sin charm också..

Saint Laurent Du Var

Första dagen på vår Frankrike resa valde vi att stanna i staden där vårt hotell låg (tänker inte ens nämna det då jag inte tänker rekomendera det, uruselt och äckligt hotell, ett fyrstjärnigt hotell har aldrig haft så låg standard). I Saint Laurent du Var där vi bodde låg en bit utanför Nice. Folket i den staden kunde inte prata så bra engelska utan höll sig till sin franska, vi lärde oss utav den resan att man kan förstå mycket av enbart kropps språk. Jag hade förvånansvärt mycket kvar från franskan jag lärde mig i gymnasiet, skulle jag aldrig ha trott. Så ett tips till er är att bo i Nice som var mycket mer vänligt för oss engelsktalande turister.
.
Stranden som låg 300 meter från hotellet
.
.
Här satt vi på en restaurang längs den flera kilometer långa strandpromenaden i Nice
.
Jag och Christin gjorde en "Carrie" på vägen hem och trampa i hundbajs i Franskrike

RSS 2.0