sommarlov!

Jaja, man kan inte vara bitter hela sitt liv, jag får lösa det där med lacken någon dag snart. Lite dumt att det sitter på förarsidan bara, så jag tvingas se det så fort jag stiger in- och ur bilen!! Idag hade vi vår slutliga opponering! Så ja, nu har jag lov!!! Lov och lov vet jag inte om man kan kalla det. Har bara jobbet att fokusera på iaf, det är semester för mig! :) hehe Jag, Åsa och Josse firade det med en lunch på Strandgatans uteservering. :)





På vägen till banken stötte jag på Erika, vi har inte pratat på evigheter. Allt vi hann prata om de 45 minuter vi stod var pojkar. Så vi bokade redan en snackis på tisdag! Vi har mycket att ta igen!! ;D


min bil

Låt aldrig utvecklingsstörda tvätta din bil!!!!! Resultatet kan bli detta:


opponering

Jag har kommit på min svaghet. Sitter här och försöker göra en opponering på ett arbete om kulturen på Försäkringskassan. Jag kommer bara på bra saker att säga om arbetet, jag kan verkligen inte såga människor. Jag ser bara det bra dem gör. Ser bortom det dåliga, jag ser det bara inte!! Åh, den här blir tuff!

För att skingra tankarna lite beger jag mig till gymmet nu en sväng.. Ha de!


chill helg

Min helg blev verkligen helt chill! Orkade inte göra något, hade ont i magen och ville bara vara för mig själv. Jag åkte till Jätten köpte mig tidningar och en mandeltårta. Tittade på matchen mellan Manchester Uni. och Barcelona. Tittade på några avsnitt av SATC. Läste massa tidningar och MC-boken. Hann även med en skypedate med Oslo innan jag gick och la mig! :)

 
Första söndagen på jag vet inte hur länge jag vaknar upp och mår verkligen jättebra med ingen bakfylla eller skallebank! :P Jag har hunnit ut och öva på mina garagevändningar, varit på Överby och inhandlat en massa spets för 700;- Olala! ;) Nu väntar jag bara på att något ska hända.. :)


baksmällan 2

Biotajjm med Lisa i torsdags. Efter en hel dags pluggande i skolan fick vi faktiskt unna oss lite tyckte jag. Och Lisa hade aldrig varit på bio i Gbg förut. Premiären gjordes med Patte! Woaza! ;D hehe Nja, plugga och plugga.. Blir alltid mesta dels prat när jag och Lisa pluggar.. Mye morsamt! ;)
Vi skyndade oss i racerbilen och kom fram precis då filmen börja eftersom vi hade lite svårt att hitta parkering. Så vi gjorde en fuling då vi inte heller hade tillräckligt med mynt. Och med vår tajming kom vi till bilen precis då p-vakten gick mot bilen! Grrymt! :P


Vi gick på Baksmällan 2! Den var verkligen hur kul som hellst! Precis samma upplägg som 1:an. De åker till Thailand för att fira Stu som ska gifta sig denna gången. De blir drogade igen, och vaknar upp utan Stu's fästmös lillebror, den nya gruppmedlemmen i wolfpacket! haha Jag och Lisa skrattade ikapp!


intensivkurs ute i Lysekil -08

Nu när jag håller på och övningskör och så, så händer det att jga tänker tillbaka till den underbara sommaren -08 i Lysekil! :)

Jag och Anna K. åkte iväg och tog en sån där intensivkurs där ute, eftersom vi hade lyckats fixa en lägenhet, graaatis, precis vid hamnen! Och behöver jag säga det, eller fattar ni redan? Sommar ute vid kusten!!!! :) Teoriplugg ute i solen värvades med ca 3 körlektioner per dag.. Underbart! Där ute träffade vi fler goa brudar som vi hade en underbar tid med!

Och min lärare, Richard, vi hade det alltid så kul i bilen tillsammans! Han var nog den skönaste "bonnen" som visste allt om västkustens pärla! :) Jag fyllde också år då vi var där ute! :)

Jag känner att det inte alls är samma samhörighet eller upplevelse nu som jag hade på den intensivkursen, men det är väl lite svårt antar jag nu med bara 3 körlektioner i veckan. Här kommer i alla fall lite bilder från den tiden! :)


Bad ute på hamnen bland klipporna..


Jag hade lite svårt att komma i..


Väl i, men hur ska jag nu komma upp?! :P


Jag och Anna K. <3


Självklart hade jag med min underbara brandröda cykel, alltid lika poppis! Här åker de iväg för att hämta thai-maten vi beställt.




En annan dag spenderades på Pinneviks badet. :)




En annan dag var vi ute i en vik där det bara var vi.. supermysigt!




Morgonpigga Anna!


Något mindre pigga Anna! Btw, här försökte jag mig på en hemmagjord BigMac, inte alls go! :P


Teoriplugg i skolan..


Teoriplugg i Lysekils stadspark..


Fikapaus! :)


Sen kom även Rasmus (som och andra sidan fyller år idag, GRATTIS) min dåvarande på besök och sov över en dag, jag och han i ett knarrig 90-säng. Stackars lilla Anna! :P


Här är vi på väg till Halkan i Gbg, en riktig utflykt med alla tjejer och körskolelärare! :)




Här har vi min underbara Richard, i sin bästa profil! ;) hehe


effektiv efter 21.25

Shit vad jag är effektiv på kvällar alltså! :) Sen jag sluta jobbet halv 10 har jag hunnit med filmkväll med Jocke, sovit, plugga och nu kommit hem från Lipz. Woollaa! ;)

Tanken var bara att jag och Jocke skulle hyra "The other guys" och äta take-away från New Place. Efter en sån filmkväll efter en låång dag på jobbet  kände jag bara för att åka hem och sova. Väl hemma kunde jag inte sova, slumra till lite men vakna sen igen, så jag satte mig och plugga för att bli lite trött, men jag lyckades med varje tal jag gjorde, så jag blev pigg.. Och när alla typ smsat om att de ska ut så kan jag inte motstå, jag stod ju ändå på listan! Så nu ska jag göra ett nytt försök med att få lite sömn, måste!! Ska ju upp och jobba snart!


14 idag, 12 imorgon

Yes, snart är denna dag över efter ett 14-timmarspass! Man ack ta den som trodde att det var över, imorgon kör vå på ett 12-timmars! Ikväll blir det slibbmat framför en film med Jocke. Inte många knop där serrni!


om 7 dagar så..

Satt uppe till klockan 2 inatt och pluggade som en jude! Jag känner för tillfället att jag inte kan få ihop mitt liv. Men jag antar att det mesta kommer ordna sig efter nästa fredag, snälla, kan det inte bli nästa fredag snaaaart! Jag får mer och mer tider på jobbet som jag inte egentligen kan ta, eftersom det drabbar vårt grupparbete i skolan, jag sviker min grupp, om jag inte sviker dem så sviker jag dem på jobbet. Jag önskade något så oerhört att jag skulle kunna dela på mig. Samma sak är det idag, jobbar 10-21.25, efter det ska jag sätta mig och plugga. Inte nog med det, viktiga människor runt omkring mig som måste tas om hand!


Pirates of The Caribbean On Strangers Tides

Igår var det premiären av Pirates of the Caribbean On Stranges Tides och inte missar jag den heller! ;)
Denna film utspelar sig innan de tidigare filmer som gjorts. Och jag hade lite svårt att koppla. Men det är väl inte så ovanligt, det är mig vi pratar om! :P hehe Men hör här, i ettan har ju Kapten Barbossa The Black Pearl, i slutet av denna film har Jack Sparrow den.. hmm!?

Det finns inte så mycket att säga om denna film. Den är som alla de andra, de letar efter en saktt, alla vill åt den, fast av olika orsaker. Jag tyckte inte filmen var så bra faktiskt. För mesta dels var den så utdragen, 2 timmar och 20 minuter! Och det är så många pirater och kaptener man skulle hålla koll på. 

Vi kan ju säga såhär att Jack Sparrow gör hela filmen!


jag och Hans

Jag och min körlärare Hans. Vi går väl inte alltid så bra ihop kan jag väl erkänna. Jag tror inte han är van med männsikor som säger vad de verkligen tycker. Jag ifrågasatte han varför jag inte fick köra den tunga motorcykeln då det faktiskt är det jag tar körkort för, lektionen efter fick jag den tunga. Jag sa till han att  krypköra på parkeringen inte var något givande då jag övat så mycket på det hemma, lektionen efter åkte vi ut på landsvägar. Han vågar nog inte göra något annat. :P hehe Men idag, 4:de körlektionen, går vi riktigt bra ihop. Vi skratta nog för första gången! :)


Här har vi senast inköpta hjälmen av Philip på Bike. :)
Mattsvart Lazer Vertigo 1 600;- såå snygg! :)


Monica 46, men ser inte en dag över 25!

I måndags var det kalas hos familjen Joelsson som jag och Emil i princip tillhör nu! ;D haha


Mamma Monica 46 år! Grattis! :)
Jag och Emil hade köpt jättesnygga muggar till tandborstar och tvål med ett fat från Härligt Hemma på Överby. Eftersom de renoverat badrummet, har man huvet med sig eller vad!? ;)


kubbturnering

Oj, sikken helg! Som har följts av en fullbokad vecka, så ursäkta den dåliga uppdateringen! :P

I lördags var det alltså kubbturneringen, alltså, sikken sport! Den är typ till för förlorare, så att de ska ha någon som hellst chans att få må lite bra för en gångs skull! Vi slutade på 9:de plats av 12, och det bara för att vi typ lyckats slå ner alla och sen vinner det andra laget (som själv inte slagit ner en enda) pga av att vi inte lyckas slå ner kungen!!! Men vi hade det trevligt ändå, right?! ;)




Dreamteam!! ;)


Grillmästaren! :)


Trotts Josses tappra försök till att få ner klossarnas lyckades vi inte, vi får hetl enkelt byta teknik inför nästa år! ;)


fredag den 13:de

Fredag den 13:de gick la ändå rätt bra.

Dagen började med min första körlektion 6:10. :P Jag och min körlärare Hans fick inte en bra start. Han började ifrågasätta varför jag skulle skaffa körkort för tung MC, och när jag svarade med att jag redan köpt en MC så svarade han förvånat; så du är verkligen säker på att du ska ha körkort!? Ja, varför annars har jag bokat körlektioner för 13 000?! För att jag tycker det är kul att slänga iväg pengar??? Men han tyckte iaf att vi skulle börja träna med en lätt MC. När jag klarade övning efter övning utan problem tänkte jag; IN YOUR FACE!!! Han blev förvånad över hur mycket jag redan kunde och skulle lägga om planeringen för de närmsta lektionerna, great! Så lektionen jag hade var inte direkt givande, men nu vet han hur mycket jag kan. :)

Sen var det grupparbete och jobb som flöt på riktigt bra.

På kvällen var det mys med tjejerna som kommit hem, Madde, Corny, Issa, Mickeys och Jennifer! Vi vandrade runt från Strandgatan till Oleary's, till Butlers och till Backstage. Efter ha druckit men ändå inte fixat en sovplats var jag lite köörd. Till slut lyckades jag.. så när jag vandrade från Mickeys som bor typ vid Intim pizzeria mötte jag en kille som sen vände och följde efter mig. Jag var helt själv på hela jävla fucking mörka gatan längs kanalen. Orden i mitt huvud var bara nej nej nej nej nej!!! Varför stannade jag inte hos Mickey, varför skulle jag envisas med att sova hos en annan som bor vid Älvhögsborg, aldrig att jag skulle lyckas komma ända dit innan han hunnit ikapp mig!! Jag tar fram min mobil och trycker ett nummer, som jag är redo att ringa om det händer något. I efterhand, kunde jag verkligen valt ett bättre nummer? För du skulle aldrig svarat, troligtvis skulle du haft sällskap, det är ju faktiskt fredag. Hopphopp, men på vägen fanns min bil iaf, så jag satte mig i den och körde hem. Dumt att köra onykter, men i detta fall tror jag det var för det bästa.

Nu ska jag fixa mig, dra till systemet för kvällens personalfest, och då ska vi inte heller glömma Kubbturneringen som hålls på gräsplätten bakom Stadshuset kl 12. Kom och kolla vettja om ni inte har annat för er, och se "På Ji" vinna hela skiten! Bästa laget bestående av Patte, Åsa, Josse och Issa! ;) See yaa folks!


Fast and Furious 5

Igår lyckades jag få med de andra på bio, jag har ju väntat så på Fast and Furious 5 eller Fast five som den också heter tydligen! :) Och jag kan säga er att den var så grym! Det var inte så mycket snygga bilar som de har varit i de tidigare filmerna, men fortfarande fartfylld! Det var mer personliga relationer inblandade och mycket humor tack vare Tyrese Gibson, den uppkäftige men rolige negern! :D Häftigt att de lyckats få med roller som varit med i de tidigare filmerna. Man fick lite känslan av att detta var ett avslut, vilket jag blir ledsen av, blir det inga fler filmer, ingen mer Dominic Toretto?! :(



Nu kanske jag avslöjar filmen lite, men en nackdel var slutet då de kör runt på ett kassaskåp som väger flera ton bakom sina bilar, till en början verkar den väldigt tung. Sen helt plötsligt kan den dras av bara en bil, och den åker genom byggnader, och bilarna klarar av att dra den genom betongbyggnader? Att inte bilarnas bakändar lossnar!!!


gillar avståndet

Han påminner mig ständigt om hur fin han tycker jag är, jag blir obekväm och försöker prata om annat, och jag gillar avståndet.

Han frågar varje dag hur det är med min mage, han bryr sig, och jag gillar avståndet. 

Det tar en kvart varje kväll att bara säga hejdå, och jag gillar avståndet. 


orolig natt

Inatt sov jag så oroligt! Vaknade flera gånger, det kändes som jag hade glömt något. Jag kollade mobilen, jag gick ut mitt i natten och kollade om jag hade låst bilen, jag kollade min kalender, kollade min pillerkarta. Klockan halv 5 fick jag nog, då tog jag mig ut på en timmes promenad.

Jag tror det har med allt som ska göras nu, känner inte riktigt att jag hinner med skolan, jobbet och samtidigt vara social! Det är de sista kurserna som ska göras nu innan sommaren, och man vill verkligen sätta dom, jag vill finnas till för vårt grupparbete men när magen strular känns det inte tillräckligt, jag vill inte lämpa över allt som det känns som jag gör just nu! Man vill prestera bäst på jobbet så att de inte ska ångra att de gav mig mer ansvar. Man vill hinna med att vara med kompisar, vara den där roliga som alltid är på topp och som är sista mannen till att stå upp.


Ullared med systrarna Joelsson




Crazy biatches on the road to.... ULLARED! ;D


Systrarna Joelsson! Gud vad glad jag är över att jag och Issa lyckades para ihop våra syskon! Vickan är den bästa tjejen för min bror! :)




Issa kunde knappt bärga sig! Här har vi tösen på språng! ;D


Systrarna köpte mycket grejer till hästen, medan jag och andra sidan köpte mycket annat strunt, skitsaker rätt ut sagt som jag egentligen inte behöver! Ullared är farligt för sådana som mig. Medan man gick runt där önskade man bara att man kunde få den där lägenheten NUUUU! För det fanns så mycket fin inredning! :)


Som plockat ur "Snygg, Sexig & Singel"!! ;) Men det är faktiskt så att hon letar efter en pommes som jag tappat, Björn skulle döda mig om jag hada spillt något i hans bil!


Så detta blev då resultatet av några timmar på Ullared!
Högtalare till datan 299;-
Dataväska 69;-
Sockerskål i glas (till alla mina ringar) 9;-
Godisskål Mitt & Ditt 59;-
Skruvmejselsätt i rosa 59;-
Sololja, solkräm och Aftersun 59;-/st
Högtalare till Iphonen 149;-
Picknick-korg 69;-
Sportstrumpor 25;-/2-pack
Grillhink 119;-


grillning på Insikten

Med sånt fint väder vi hade idag kom Ågren med ett så bra förslag, grillning på Insikten! :) Så det var bara på med mina och Issas riktiga snalar när glöden fortfarande var het! ;) hehe








Pizzapojkarna... Kan erkänna att jag blev sugen där jag satt med min ynka lilla korv. :P


min första p-bot

Då har man tatt sig en härlig promenad in till stan för att hämta bilen som fick stå kvar inatt! Jag såg till min stora förvåning att jag fått en p-bot, min absolut första! Dom tidigare har jag ju lyckats charma mig ur.. ;) hehe Men jag är faktiskt inte arg då den bara var på 300;- och jag har faktiskt stått där i snart 2 år utan en enda p-bot! :)


adrenalin

Vad härligt det är med att åka motorcykel! Att komma upp i 130km/h i 3:ans växel, woooosch!!! :D Adrenalinet bara rusade!


Nu ska jag ta mig iväg till jobbet, stänger butiken idag! :) Sen ikväll blir det grillfest och lite Margaritas på Elefanten! ;) Och den som säger något om mina alkoholvanor kan ta sig någon stans, sluta bry er!


klippt Issa

Vi gick på Överby och i princip invänta klockslaget 17.00, TACOBUFFÉ! Vi var vröölhungriga! :)



Sen åkte vi hem till mig i brist på annat.. Här gick vi modevisning, eller jag visade upp mina senaste inköpta bikinis! Usch, man mår ju dåligt! När man fått på kläderna igen fick Issa för sig att jag skulle klippa henne. Hon var alltså villig att förstöra våran vänskap!




Jag fick lätt för mig då jag klippte hennes hår efter tröjkanten.. Blev ju faktiskt bra i slutändan.. Phuu.. Vi är fortfarande vänner! :)

Fredagskväll och det var After-Work, suget blev allt starkare! ;) Knäckte någon enstaka!! Muuumms!




knäcker första..

Knäcker första på Elefanten nu! Sen bär det av till Butlers! ;D See yaa!


tog kål på mig

Plugget är klart för dagen. Har till och med hunnit en "lugn" tur på gymmet. Detta tog kål på mig, så mycket har jag inte gjort på jag vet inte hur länge, så jag fick ta en liten sovstund på 2 timmar efter.

Men nu är jag redo för nya äventyr efter en lång dusch och fix. Ska hämta upp ett H&M-paket! :) Efter det ska jag hämta upp Åsa och åka upp till Överby och möta upp Issa. Jag gör ett nytt försök efter att nästan ha tuppat av på GinaTricot i tisdags! :P Efter det ska vi till BS och ta den traditionella tacobuffén! :) Äntligen ska jag få äta riktig mat, dropp de senaste dagarna har inte varit någon hitt! :/

 
På mig har jag min nyinköpta byxdress från H&M. Eller ja, ny är den inte då jag köpte den sist gång jag var i Bryssel. Men lappen satt kvar, så det är premiär! ;D


brännas på bål

Om man ändå kunde kontrollera sina drömmar. Jag drömmer om att vi tappar taget, du försvinner, jag håller så hårt jag kan, men du orkar inte, så du släpper! Jag vaknar och skickar iväg ett sms med allt för dåliga ordval för att försäkra mig om att det inte stämmer. Svaret kommer snabbt tillhanda, och det visar.. drömmen är sann. Du är halvvägs bort! Fuck! Om jag ändå kunde drömma som Issa, att vi bränner han på bål! Issa, hon verkar ha sköna drömmar, dock lite väl överdramatiska.. ;)


inre blödning i bukhinnan

Efter ännu en dag på Näl igår tror de sig ha kommit på vad det vart.. :) De tror att de har kommit på vad det är.. Det är inre blödningar (kan vara mens) har kommit upp i äggledarna mot äggstockarna och hamnat på bukhinnan. Här är det meningen att det inte ska finnas blod, så om det nu blir så så gör bukhinnan uppror och det blir en irritation (en vänlig sådan som inte syns på mina värden efter alla fucking blodprov). Så nu går jag på antiflamatoriska- och smärtstillande tabletter i hopp att detta är det! Detta kan ha kommit från stress eller bara den enkla orsaken som mens.. Och så nämnde dem något om levnadsvanor..

Nu ska jag även göra mitt första tappra försök att gå till jobbet 12-19, jag har pillerdosan med mig i största hugg!!
Wish me luck! :)


näl andra kvällen i rad

Favorit i repris! Igår kväll fick jag åter igen åka in till Näl på grund av mina magsmärtor! Det var inte lika farligt denna gången. Men jag kom in och tog några blodprov, urinprov och en härlig dos av morfin! ;) Men eftersom alla värdena fortfarande ser bra ut så valde de att skicka hem mig inatt.. Lite irriterad kan jag väl säga att jag blev på den manliga läkarn då han misstänkte att det var mensvärk! Ena dagen tror de att jag är gravid och andra dagen har jag mensvärk! Alltså, inte för att jag har det så ofta, men mensvärk känns väl knappast såhär?!


Jag ser snart ut som en riktig pundare av alla stickmärken och blåmärken jag får i armveckena! Coolt eller!? ;)


Valborg i Lund!

Valborg firades i Lund hos Malin!! Med mig hade jag min vapendragare Åsa! :)


Åsa var riktigt på hugget, vi hann inte äns ta oss till Lund innan hon satte igång! ;)


Frukost i Stadsparken med över 1000 andra studenter! ;D




Trycket som rådde var obeskrivligt! :D Grrrrymt!


Här har vi Torbjörn efter en omgång med mig. :P Förlåt, var inte meningen att tröjan skulle gå itu!




Inväntar taxin hem, med kylväskan i största hugg! Dyrbar last! ;)

Hur ska jag beskriva helgen..?! Mycket festande. Men det blev samtidigt tidiga kvällar för mig pga mitt ständiga återkommande magont! Helgen kunde i princip inte blivit så mycket bättre! Gött avslut med race mot Affe och co. hem! Vi vann!! ;)


grillning på Halle

Dagen innan tentan blev det inget plugg. Hur skulle jag kunna säga nej när Jocke och co skulle ut och grilla på Halle!? ;D




Jocke gav några tappra försök och fiska litt.. :P




Men se, jag hade med mig mina anteckningar. Och jag läste.. lite!! :P


magont

Helgen slutade väl bäst med en dubbel dos av morfin! ;) På vägen hem kände jag hur magen bara vek, det var så illa att jag fick luta mig på ratten. Efter några mil var jag tvungen att ge upp, jag bytas av med Åsa. När jag sen skulle åka från henne trodde jag att jag hade återhämtat mig, men ikke. Jag fick sådan smärta att jag såg svarta fläckar, jag trodde jag skulle svimma av smärtan! Jag kommer ihåg att jag bara ville försvinna ur min kropp! Så jag fick stanna vid sidan av vägen och be mamma och Björn komma och hämta mig, när de såg mitt skick bestämde de sig för att köra mig till akuten.

På akuten satte de mig i en rullstol eftersom jag inte kunde stå. Jag skakade av smärta och kallsvettades något så oerhört! De koppla på dropp och gav mig morfin, tack gode gud! Under kvällen som gick gjorde de en massa tester. De hade teorier om graviditet, förstoppning, stress, inflamation i livmoder eller äggstockar, blindtarm, alkoholförgiftning och cystor. Det var inte förrän vid midnatt jag hade genomgått både lavemang, graviditetstest och en massa blodprov. Alla pover visade bra värden. Så vad som hänt är fortfarande ett mysterium.

De bestämde sig för att lägga mig på observation över natten för att se om jag skulle behöva genomgå röntgen eller en titthålsoperation till morgonen. Men då jag inte längre imorses hade värk ville de avvakta, de kan jag lika gärna göra hemma kände jag så jag valde att åka hem. Natten var la inte den bästa då jag inte kunde sova, de ville inte ge mig mer morfin! Inte nog med att Ari i sängen bredvid mig snarkade, jag frös, Bandit på radion funkade inte heller. Helt själv med min Iphone försökte jag roa mig så mycket det bara gick.


Såhär positiv var jag klockan 3 inatt! :P


Humöret hålls fortfarande på topp morgonen efter! ;) 


magen!!

Typiskt att min mage satte stopp för alla kvällar i helgen! Så Patte kom i säng runt 22 varje kväll! Nu sitter man här och magen vränger sig av smärta! Om det inte är blindtarmen så måste det vara magcancer!! Låter som en prognos som Ojala skulle kunna ställa! :P

RSS 2.0