favorit i repris - Oscar's

Ni som tror jag åker hit på semester, ni tror så fel! Jag har faktiskt gått och blivit assisterande barnflicka! ;D haha Och jag kan inte säga annat än att jag trivs! ;D Jag stiger upp och åker med dessa till skolan, sitter med deras läxor, åker och handlar.. Följer alla Ojalas steg.. ;)
Här äter vi lunch på deras privatskola för skandinaviska barn, ni ser ju bara deras mansion i bakgrunden! :O Blev riktigt impad när vi första gången åkte längs den långa allén fram till skolan, vilket jag tyckte påminde om slottet i "Skönheten och odjuret". :) Deras skola är också omringad av stora murar.. Och idag när vi kom in på skolområdet cirkulerade det poliser, ni hajjar!? ;P
Här sitter vi hemma och spelar Mario på Wii, dock förlorar jag hela tiden!! Inte kul! :P
Idag var vi även och hämtade upp en kompis till en annan av au pair-tjejerna på flygplatsen, så vi ska även idag till Oscar's och dricka varm choklad, favorit i repris! ;D
Take care

Oscar's

Igår kväll befann jag mig på puben Oscar's här i Waterloo och drack varm mjölk med maltesers i (supergott), och drinkar med Ojala och hennes au pair-tjejer ;)

Jag förstår mig inte riktigt på Ojalas MacBook än, så jag kan inte vända på bilderna, inte har jag hittat den funktionen i alla fall! :P

Nu har jag precis stigit upp och inväntar Ojala som snart ska komma hem från hennes franskalektion, då ska vi nog ut på en liten promenix! :)
Take care

packar resväskan

Försöker fundera ut det sista som ska tryckas ner i resväskan.. 20 kilo sa dem!! haha Nu lyfter planet om några timmar!!  :D Vi ses när jag kommer hem!! So long gayboys! ;)


betala räkningar?

Man ligger illa till när det är sista betalningsdagen idag på de flesta räkningar, och nordeas hemsida har störningar!! Ajja bajja Nordea, ni sätter mgi i skiten! ;D


dagens outfit 100920

Sitter vid datan, hade egentligen tänkt hinna med lite plugg innan jag ska vara med Daniel.. Men inte det nej, kände att jag bara var tvungen att lägga ut en dagens outfit! ;D


Transparent skjorta /GinaTricot
Strumpbyxor /GinaTricot
Ankelboots /SCORETTE
Massivt halsband /GinaTricot


enkla förhållanden


Bra träd växer inte bara under enkla förhållanden, ju starkare vind, ju starkare träd!


hör regnet

Klockan är inte äns 21, men här ligger jag i sängen.. Har släckt lampan och låtit fönstret vara öppet så att jag hör hur det regnar där ute.. Det är i dessa stunder man inser hur mycket man vill ha någon vid sin sida, någon som håller om en så att man blir varm.. Ojala, vart är du?


dagens outfit 100915

Nu ska jag snart till skolan, fick nyss reda på att den första lektionen är inställd.. Men jag är ju redan fixad och klar, så det är lika bra att dra ner till stan och sätta mig med muntafrågorna.. :) Efter det blir det jobb till 19.30.. Förhoppningsvis ska jag även plugga ikväll, men som vi sett de senaste kvällarna hittar jag varje undanflykt jag kan! :P


Leopardmönstrad topp /GinaTricot
Svarta jeans /GinaTricot
Svart pärlhalsband /Glitter
Klocka /Guess
Nagellack Chelsea red /Isadora


avskedsmys

Glömde berätta min helg.. Jag hann inte med så mycket mer än jobb, jobbade sammanlagt 36 timmar i helgen! Men jag tog mig tid och ork till avskedsmys hemma hos My på lördagskvällen. :)




Efter blev det drinkar för de som inte körde, Mojitos! Eller som Jennifer kallar dem Moshitos.. ;) Och tekniken miss Jennifer använder sig av på bilden är något hon lärt sig av självaste Lipz-bartenderna.. ;D haha

Efter detta tog jag mig in till stan för att göra den osäker, Kåren... :)



Take care


igår..

Igår var det avskedsfika ute i solen av mina underbara töser som ska iväg! :)





Senare på kvällen blev det kvällspromenad och filmmys med Malin G. :)



Take care


forget you, the end

Hoppsan.. Då var man inte vänner på facebook längre.. Någon har tydligen känt sig väldigt stött.. :S Ajja, jag bryr mig inte mö..

I forgive you, forget you, the end!


dagens outfit 100911

Nu blir det jobb, men efetrsom man inte hinner hem mellan jobbet och festen blir det festkläderna till jobbet.. ;) Dagens outfit för idag gott folk... ;D


Oversize kavaj /ONLY
Linne /GinaTricot
Avklippta jeans /GinaTricot
Flätat pärlhalsband /MQ


need you now

Picture perfect memories, scattered all around the floor. Reaching for the phone cause, I can't fight it any more. And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now. And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door. Wishing you'd come sweeping in the way you did before. And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time. It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all. I just need you now. Baby I need you now.


övernattning hos Anna K.

Det var övernattning på Elefanten inatt, men inte för att det blev någon pubrunda för min del.. Det blev nämligen en helkväll med Anna K.. :D

Här gör vi iordning lite tacos, eftersom Anna är veggo blev det med corn, inte så pjåkigt om ni frågar mig! ;D






Taco-ätande framför Idol.. :)


Och efter det så pluggade vi också, inte illa det.. Sen slutade det med att vi kolla på Scrubs tills vi somna..
Det var så otroligt mysigt! Det var länge sen jag och Anna var, bara vi.. Och jag märkte igår att jag saknat det, något så oerhört!

När jag promenerade från Elefanten imorses vid 7-tiden anade jag inte att min arbetsdag skulle sluta i hela 14 timmar!! Härligt, härligt! ;D

Mamma är så gullig.. efter att jag varit lite nere den senaste veckan hade hon bestämt sig att hon skulle laga en fin middag till mig/oss idag, och nu, klockan 10 på kvällen.. Står mamma och lagar denna middagen.. Egentligen vill jag bara gå coh lägga mig, för imorgon väntar BARA ett 11-timmars-pass på jobbet..


if i had you

Den bästa låten för tillfället med Adam Lambert som får mig på grymt partyhumör.. och på lite annat


So I got my boots on, got the right amount of leather. And I'm doing me up with a black kohl eyeliner. And I'm working my strut, but I know it don't matter. All we need in this world is some love!!

There's a thin line between the dark side and the light side baby tonight. It's a struggle gotta rumble, tryin' to find it.

But if I had you, that would be the only thing I'd ever need. If I had you, then money fame and fortune never could compete. If I had you, life would be a party, it'd be ecstasy.

From New York to L.A. getting high rock and rolling. Get a room trash it up 'til it's ten in the morning. Girls in stripper heels, boys rolling in Maserati's. What they need in this world is some love!

The flashing of the lights, it might feel so good. But I got you stuck on my mind. The flashing and the stage, it might get me high, but it don't mean a thing tonight!

If I had you!!!


hostar & nyser blod

God morgon alle sammans! Uppe tidigt idag med, vilket gjort att jag kunnat köra mamma varje morgon runt 7-tiden till jobbet, och så att jag kunnat ha full tillgång till bilen.. ;) Men vänta ni, snart ska jag köpa mig en egen liten rackare!! :D

Jahopp, såhär ser min dag ut då.. Först blir det lite frivilligt plugg i skolan med Lina. Sen ska jag hitta på något med Anna K, som för den delen har flyttat in på Elefanten, grattis till henne! :D Det känns just nu som att jag är den enda som inte bor där, kanske flyttar jag med.. ;P Till sist men inte minst ska jag på barrunda med Åsa, Josefin och resten av högskolan, troligtvis.. Vet inte eftersom jag hostar och nyser blod... :S


Brandröd kofta /GinaTricot
Oversize t-shirt /H&M
Jeans /GinaTricot


fika med flickorna

Hade en underbar fika med mina underbara tjejer, sällan vi alla kan ta och träffas, men idag hade vi verkligen lyckats.. Och jag kan inte säga annat än att jag stormtrivdes sittandes bland mina favoriter och höra alla deras senaste upptåg och planer! :D







Take care


smala sussie dansen

Just det, jag höll nästan glömma att lägga ut bilder från min lördag.. Den var helt ok faktiskt, fast än jag låg hemma och sov halva dagen. Förfest hos Mailn B. som var fantastiskt rolig, sen skulle dessa bära av till Lipz, vilket jag egentligen ville till också. :( Men jag kände på något sätt att jag bara inte kunde, istället satt jag typ själv på Kåren hela jävla kvällen!! Ajja..


Här är vi på Coop och hälsar på Issa samtidigt som vi köper grejjs till drinkarna..








Efter en stund tyckte vi att det saknades lite killar, så vi drog ner till stan och hämtade upp Jocke och Ågren! ;D



Vi får heller inte glömma den berömda Smala-sussie-dansen!! ;D haha


the blind side

Uppe med tuppen konstigt nog, kunde inte sova så jag steg upp halv 7! :O Konstigt att tro efter att jag var hos M. Garman hela gårdagskvällen, vi såg på den underbara filmen The blind side! Jättevacker film baserad på en sann berättelse som ni alla bör se! :) Sandra Bullock spelar en välstadgad kvinna som en dag ser en svart och ensam kille gåendes på gatan ute i kylan, det är denna kväll hon bestämmer sig för att ta han hem till sig och sin familj, och där tar denna berättelse fart..



Nu ska jag iväg till skolan, har en riktig kämpardag idag, 10-15! ;O haha Jag hoppas även hinna med en dag med tjejerna också.. :) And this is my look today! ;)


Sandfärgad grovstickad kofta /GinaTricot
Flätat skärp /H&M
Svarta leggins /GinaTricot


jackets for fall

Ni vet att jag klagat över svag inspiration.. Så jag tog saken i egna händer och köpte hem en hög av tidningar så som VOUGE, ELLE, CHIC och Sofies Mode! Nu är jag fullproppad av höstens alla trender! Och jag kan inget annat än att säga att jag är imponerad och så faschinerad av alla gudomligt fina plagg! Jag har mest koncentrerat mig på höstens jackor och jag kan säga att det finns speciellt 5 jag fastnat för och kommer försöka införskaffa..

Först ut har vi kamouflage, efter att ha rotat runt på min vind hittade jag äntligen det jag letade efter, min gröna Cheep monday- jacka från tiden då jag gick på högstadiet..



Pilotjackan, som jag nyss beställde från H&M..



Pälsjackan, men så kräsen som jag är kommer jag nog aldrig att finna någon.. Jag har sett en, tror jag, eller så är det bara i mina egna designertankar jag går i. :P



Ponchos, en från H&M som jag redan äger och en inväntar jag i ett paket från H&M.

 

Till sist har vi jackan med fransar..


förtrollad

Jag drömde inatt, en rätt härlig dröm! Jag satt på en motorbåt ute på havet, i Thailand eller något liknande skulle jag gissa. Jag satt bakvänd med fötterna utanför kanten och kände stänket av havsvattnet. Sittande i min zebramönstrade bikini såg jag mig lämna land. Håret flög åt alla håll men jag brydde mig inte. När jag trodde jag var själv kände jag en hand ta min högra hand, jag vänder blicken åt höger. Jag såg han skymta bakom allt fladdrande hår.. Där satt han i all sin... Med sitt sneda leénde som bara han kan göra. Med sin solbrända kropp och sina Ray Ban på näsan. Jag var.. förtrollad!


inslussning

Nu är det inslussning i 2 veckor på Högskolan Väst! Jättekul.. :) Kåren är uppe hela veckan, men jag känner att jag inte kan va där 24-7! :P Så jag har koncentrerat det till BARA torsdag, fredag och lördag! :P

I torsdags fick jag känningar i halsen, tänkte fuck; jag blir förskyld! Hur ska jag kunna ha tid med detta? Skolan har börjat och så har jag äntligen kommit igång med styrketräningen! Fuck fuck!! :P Samtidigt ville jag inte vara en torrboll så jag tog luren och ringde Lisa och gick till Kåren.. :)


SLUUT PÅ KONTOOT! ;D




Efter att Lisa och co. drog vidare till Lipz valde jag att stanna i Dj-båset med Anders och Richard resten av kvällen.. :)



I fredags hade halsen blivit värre, skärde så fort jag pratade. En del blev nog glada att jag höll tyst för en gångs skull! ;D haha Förfest blev det på Elefanten och sen var det dans på Kåren! Och jag var där till sista dansen och insåg att när jag och Anders dansade till den sista låten (tryckaren ;P), var detta första gången sen typ 6:an.. Cooolt! ;D haha






Andrej jobbade som träningsklädd bartender! :P

Nu ska jag iväg till jobbet, utan min röst som jag tappade inatt! Hur ska detta gå? :P Jobbar till 15.45, sen ikväll blir det Kåren.. ;D

Take care


RSS 2.0