Rosa på Sportlife

Idag får ni inte missa att ta er till Sportlife i City! Idag ska alla pass på ett eller annat sätt gå i rosa! Det kommer finnas rosa drinkar i receptionen om jag inte misstagit mig helt! Allt detta för bröstcancer! Jag ska själv försöka ta mig dit och visa mitt stöd, det förstås om min mamma till personal driver kan tänka sig att köra mig dit! :P Hoppas vi ses där!


inga smärtstillande!

Tack för alla underbara sms. Jag mår suveränt. Förvånansvärt bra. Jag har inte äns ont! Jag har fått hem en uppsättning antibiotika och starka smärtstillande, men har inte äns öppnat burken med smärtstillande! Jag har haft träningsvärk som varit värre än det här. Mamma har varit här idag och hjälpt mig att duscha, det var lite trixit, men mamma är ju mamma. Vi ska snart dra iväg till Sportlife för att ta instruktörs bild på mig och alla andra instruktörer som sedan kommer hamna på hemsidan. Sedan blir det en sväng till Överby och titta lite på kläder. Som jag sa, jag mer helt strålande! :)
.

Jennifer 22 år!

Helgen har varit helt underbar, mycket jobb, men även en taco kväll i Vargön och skönt lördagshänh med mina tjejer! :)
.
Lite härlig afterwork med tacos i Vargön hos Karin och Alex.
.
Lördag kväll var det födelsedagsfest hos Jennifer som även hon nu har fyllt hela 22! :) Grattis tösen!
.
Det blev en kväll med bara cola för mig, då jobb väntade på mig klockan 7.30 på söndagsmorgonen.
.
Helgen avslutades perfekt med att jag höll i ett indoor pass och en timmes yoga på det!
.
Nu laddar jag batterierna för morgondagen. Tvättat mig ren med Descutan ett antal gånger idag, dock känner jag mig inte så ren då jag inte får varken smörja in mig eller ha deoderant, och håret känns som svinto! Åh, om några timmar kommer jag rulla in i operationssalen! Samtidigt som jag vill detta så kan jag inte undgå att bli lite nervös. Jag kommer inte kunna hålla i mina indoor pass de närmsta 3 veckorna. Kommer sakna dem så, men sen kommer jag tillbaka med helt nytt, bättre pass!!

reunion & tacos

Förra veckan var det lite av en reunion för tjejerna jag lärt känna under min högskoleperiod, några har flyttat tillbaka till sina hemstäder medan andra valt att flytta till Gbg och andra orter. Det var kul att få se de flesta igen, dock kunde jag bara vara med på fredagskvällen då vi hade spelkväll med tacos och mycket snack!
.
.
 Denna helgen ser inte alls lika fullspäckad ut, var på en snabbvisit i Lidköping i fredags då jag och Karin gjorde misstaget att åka förbi Delicato outlet, blev typ 50 bollar, varav nästan alla är uppätna! :P Och igår var det ett långt arbetspass på Willys, inget mig emot. Idag däremot ska jag hålla i ett 45 minuters indoor pass i City då Sara fortfarande är förskyld. Så vi ses väl snart i indoor salen? ;)

RSS 2.0